Valborgmässoafton!


     

Hey!! Första gången det blev valborgsfirande här nere i småland. Det var lite annorlunda från andra områden. Det var killar och tjejer som hade unformer och killarna hade trumpet och nåt blåsinstrument. Det var inge raketer, lite synd för det gillar jag. Om det inte regnade så förfärligt så hade vi nog stannat längre. Majbrasan vart det ingen fart på pga regnet, men vårtalet en kvinna höll, var ett av det bästa jag hört och söngen var helt okej.

 

Välkommen sköna maj, du är och var verklingen väntad. Kvinnan som höll vårtalet sa bl.a att strunta i dem små måsten som finns där hemma, gå ut i stället och upplev våren. Lyx kan vara så som en skön vårpromenad!

 

Njut utav våran! Vi hörs, kram!


Let´s play..




Glad So good, love it!

I got a feeling that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good night
that tonight’s gonna be a good good night wooh hoo (x4)

Tonight’s the night night
Let’s live it up
I got my money
Let’s spend it up
go out and smash it
like oh my god
Jump off that sofa
Let’s get get up

I know that we’ll have a ball
if we get down
and go out
and just lose it all

I feel stressed out
I wanna let it go
Lets go way out spaced out
and losing all control

Fill up my cup
Mazeltov
Look at her dancing
just take it off
Lets paint the town
We’ll shut it down
Let’s burn the roof
and then we’ll do it again

Let's Do it and do it and do it..


Vilken dag!




Godkväll!

 

Idag har det varit en extraordinär dag! Har hunnit med mycket. Har pluggat på bra idag, känns äntlingen som att jag kommer någon vart med studierna. Det är inte lätt att läsa på distans, kan jag säga.

 

Har kört lite yoga framför tvn idag, jätte skönt! Här kommer en bild på min vackraste Sigge ^^, Godnatt, kram!


Små användbara tips till jansson frestelse..


Här följer några tips till jansson frestelse:

 

¤ När du lagt på allt förutom grädden så kan man ha den så i ugnen en 10 minuter.. För att då fastnar kryddorna bätttre när du sedan heller på grädden. Annars hamnar allt i bottet.. Fast häll på grädden försiktigt i alla fall..

 

¤ När allt och hela är klart för ugnen, så använd ett skyddande aluminium över, så slipper ytan bli bränd.

 

¤ Om det är en stor jansson frestelse, så ha inne den längre, potatis kan ta sin tid, ni vet (Flört).

 

Lycka till! Nu ska vi äta det på bilden..


Städhjälp och städredskap.



Jaha vad gör man när samsugarpåsarna är slut och man inte vet vart man ska köpa dem.. Ja då finns Dammsugarpåsar.nu

Hur smart är inte det (?), direkt hem i brevlådan..



Nu för tiden kan man få det mesta i den färgen man önskar sig, tydlingen. Jag har en sån där rosa sopkvast som är på bilden. Jag tycker den var snygg, färgen piggar dessutom upp lite i städningens stund :) Kram

Hos oss just nu..

 

Te och kakor.

 

Nu sitter vi och tittat på det okända med katterna och lite fika.. Det här avsnittet har jag inte sett förut. Så vilken tur för mig, jag tycker det är roligare att titta på ett program jag inte sett, än repris. Kram / Carina


Lunch time..

Det är en utav mina favorit rätter, den är super god och relativt lätt att laga, men tar ungefär 35 minuter att göra. Men det är det värt kan jag säga Skrattande Så här kommer gratängen se ut som klar!

 

 

Gratängen passar bra att tilllagas i form som på bilden. Det är lätt att formen blir för liten, så se upp.

 

 

Mums! Det kanske inte har världens finaste utseende, men det smakat fantastiskt! måste ju prövas.

 

Ingredienser:

 

* Pasta 4 dl

 

* Bacon 200 g (en förpackning färdighackad)

 

* Cream fraiche 2 dl

 

* Lite riven ost den som vill (brukar inte jag ha).

 

* Vatten 6 dl

 

* Ost & broccoli "soppa" 1 förpacking (se bild här nedanför, hur den ser ut). Den finns oftast bara på stora ica affärer. Den kan också finnas på maxi, stor konsum butik osv.

 

Koka pastan och stek boconen.

 

Sätt på ugnen på 200 grader. 

 

Fördela ut pastan och baconen i en ungsform.

 

Häll i vattnet i en kastrull och vispa ner ost & broccoli pulvret.

 

När det blivit varmt och nästan kokar, kan man ha i Cream fraichen och blanda.

 

Sedan höller man över det på pastan och baconen.

 

In i ugnen i 15 till 20 minuter.

 

Klar! Lycka till med denna goda gratäng! Glad 


Underbara morgon!


Jasmin te med honung


Frukost


Godmorgon! 
Vaknade för en timme sedan och har ätit frukost, samt te mot mitt halsonda.. Mackan var jätte god! Pålägget är från en matsallad jag gjorde i går.


Jag tänkte
lägga upp det bland mina recept, men precis när jag var klar och skulle ladda upp det så försvann internet, så då orkade jag inte skriva om allt. Så typiskt, lika så om jag råka trycka på en fel tangent, vid fel tillfälle, så går sidan en sidan bakåt och så har allt jag skrivit gått förlorat. Så jobbigt! Räcka ut tungan 


Idag
tänkte jag träna lite. Det får bli yoga framför tvn. Kanske en promenad senare, får se.. Men stor kram till er så länge /


Min favoritsida!


Man samlar enkelt ihop poäng på gratisbio, som min favorit sida heter. Man samlar poäng kostnads fritt ex genom att logga in, besök hemsidor eller att skriva ett gästboks inlägg till någon annan medlem med mera..

Man växlar sedan poängen till presentkort (vart man vill ex hm, ica, lindex osv), biobiljetter eller en tidningsprenumeration.

Klicka på någon av bilderna här nedanför och registrera dig (helt gratis) så har du snart det du önskar dig!



P.s Jag har varit medlem länge och är väldigt tacksam för alla presentkort som jag kunnat skickat hem genom denna sida! Kram /

Snygga klänningar..


Tycker dem här klänningarna var grymt snygga! Dem kommer från NELLY.COM och bilderna är lånade därifrån också. Visste inte att nelly hade märket Vila hos sig.. Just nu får man en klänning på köpet, inte helt fel! ;)

Vila - Viera Dress  Vila - Ghost Dress  Vila - Sense Tunic


Hollywood & Petra Mede ^^


I kväll
har man kollat på hollywood fruarna och Petra Medes show.. Maria är bra härlig och Petra är bra tokig! hihi Skrattande 

 

Idag var jag ute på promenad och det var så pass varmt i luften att jag inte behövt tagit med vårjackan.. Det var riktigt skönt ute! Nu är det verklingen vår här!

 

Sov sött alla läsare! Kram


Vad hände?




Dessutom en vanlig måndag. Detta är besöksrekord och det verkar inte var slut.. Efter att jag registrera mig (kostar inget) på http://www.bloggtrafik.nu/index.php?sponsor=YahereIcome så växte verklingen mina besökare och kommentarer. Bli medlem du också på länken här så för du extra poäng av mig som start! Räkna med växande besökare! ;)


Öronljus!


På senaste tiden har jag hört lite dåligt.. Så jag prövade såna där öronljus från Bodystore.com och dem var helt okej! Bodystore hade dessutom fraktfritt *tummen upp* :) Det var lite rea och 2 pack, så ska snart använda det här packet också:



Ser ut som cigaretter dock =)

Långt i från perfekt..

Hej! Idag vaknade jag med halv täppt näsa och ont i halsen. Drömde en sann dröm inatt! Att jag drack te och det är precis var jag behöver göra idag. Har nyss druckit en kopp te med lite mjölk och honung i. Tog honungen som jag köpte från marknaden i lördags.. Hoppas på att den gör underverk fär min hals.

 

Måste ta och styra upp pluggandet, få något gjort och faktiskt ge det den tid det behöver. Det räcker inte tydlingen att ge den tid som jag önskar att det tog, utan här behövs mer för jag ligger redan efter.. P.s det är så mycket roligare att sitta här på MN än att plugga! Räcka ut tungan

 

Nu ska jag fixa med lite olika saker och plugga lite. Kram så länge!

 

 


Kvällen som varit..


Kvällsmaten var lyckad. Det blev ris, kyckling och gurka. Valentine attackerad fönstret för en liten flugglort på andra sidan fönstret.. Skrattande Undrar hur det kommer bli i sommar med den saken, som jag nämt förut så bor vi nära en häck, som drar till sig fluggor och mygg.. Urs urs. Men just nu ligger katterna å snuffar och sover, en på soffan och den andra har säkert gått och lagt sig i sängen, myyys! <3 Jag och sambon ser nu på da vinci koden och myser.. Den är riktigt spännande, har aldrig sett den förut. Efter det blir det nog läggdags. Sov sött vänner! Stor Kram till er /

För kattälskare <3



Kunde inte låta bli dem här inne på Ö &b i går.. Oskyldig 

Godast pizzan på länge!



Vi tog med oss pizza i går hem från värnamo. Det var verklingen den godast pizzan på länge!! Ojojoj! Mmmm Kyss Den hette oxfile pizza. Kram

Pelargon på plats!


Fixat blomman på sin plats, annars så skulle den inte få stå i fred för mina 2 älsklingar (morr) R&auml;cka ut tungan hihi.. Men det är rätt fint med blommor efter väggen ändå, så egentligen gör det inte så mycket. Kram!

Mer shopping stuffs, jag mannekängar! ;)



Vart en sväng till h&m och lindex idag också.. Det här hittade jag (mannekäng bilden), en tjöja från h&m och den andra är från lindex Glad Dem kostade 150 var och en, men det blev ungefär 100 st för att jag hade en check från h&m och 30 % rabbat på lindex, då det satt fint Fl&ouml;rt hihi.. Kram!

Från Värnamo marknaden till bloggandet här i soffan!


 
Oj, vilken dag! Jag är helt slut. Men dagen har varit helt perfekt! Glad Underbart väder hela dagen, lagom mycket folk på marknaden och hittat mycket fint.. Vi var frame vid 12 och kom hem vid fem. Man får bra motion av att gå på marknad Fl&ouml;rt

Värnamo är faktiskt en fin stad, det finns sjöar, affärer och sedan är det så där lagom stort. Det påminner lite om Nora, men Värnamo är större. Men faktum är att själva "Nora marken" på hösten är betydligt större och mer folk! Inget slår väl den =) Kram



Marknad mitt i stan



Slush med cola smak i botten och "lila" smak överst. Grymt god!



Honung 40 kr & blomma 20 kr ^^


Värnamo marknad


Idag bär det av till värnamo, som ligger ungefär 40 minuter härifrån.. Det är nämlingen marknad =D Jippi, vad kul. Har aldrig varit på marknad här nere i landet.. Bara i "gnällbälte" - trakten ;D Smämtosido. Jag tycker inte gnällbältet lever upp till sitt namn iaf. ;)

Aja snart bär det av här, ska fixa mig lite. Vi höres senare med bilder osv :) Kram /

Katterna idag..



Sigge ♥

Valentine ♥

Exakt samma hörn ^^, Kram /

Allt utom snö och att plugga..


Hej! Så här ser det ut precis utanför uteplatsen just nu.. Kommit snö igen, mitt i våren, precis vad man inte hoppats på R&auml;cka ut tungan Jag har plugg som väntar, men ändå så har man massor med annat och göra, bara för det.. Ja för att då ser man att det behövs tvätta kläder och en massa annat i stället för att sätta sig ner och plugga.. Så typiskt. Men skönt ändå för att då får man ändå tvätten klar och dessutom passade jag på att städa vardagsrumsbordet, verklingen allt förutom att plugga. Glad Men fint blev det iaf:



Observera chockladbollarna, redan lagt fram till för fredagsmys kvällen Fl&ouml;rt Kram /


Hur kan man heta så?



xD


En riktigt kladdig kladdkaka!

  

 

Ingredienser:

2 ägg
2.5 dl socker
4 msk kakao
2 tsk vaniljsocker
100g smör
1 dl mjöl
1/2 tsk salt

Steg för steg hur man gör:


- Sätt ugnen på 175 grader

- Smält smöret i en kastrull

- Vispa ägg och socker tills det blir poröst

- Blanda samman med resten av ingredienserna, obs blanda försiktigt annars blir smeten luftig och kladdkakan torr.

- Häll ner smeten i en brödad form

- Grädda i 15-20 minuter beroende på hur kladdig kladdkaka du vill ha.

- Låt svalna och servera med grädde, glass eller nån frukt. Klart!


Roliga Dag-Otto!



Han kan inte uttala bokstaven "r" *fnizz* ;D

Brevet kom i rättans tid!

Brevet kom fram idag, bara en dag efter.. Från småland hela vägen till nora! Glad Min mamma fyller år idag så jag hade tur att posten var snabba. Helt otroligt egentligen, känns som att det var ett bud och inte via posten hehe.

Det roliga var att jag kom ihåg i går att det var hennes föddelsedag, men idag när hon ringde och tacka för kortet så tog det ett tag innan jag sa; ja juste grattis på föddelsedagen! Sån e jag Kyss Kram

 

 Inget bunt bev här heller utan ett vitt Fl&ouml;rt

 Dem som har sett Dag-Otto från bl.a barnaskrik och jäkelskap m.m vet säkert vad jag menar. Skrattande


Just nu..


 

Vispad välling är gott och rätt nyttigt. Innehåller bl.a: Kalcium, järn, A-, C-, D- och E vitamin!


Jag kom på att det var sista avsnittet av det okända förra veckan, tusan också.. Men det får bli en mix av tokiga anna som jag döpt anna anka för Skrattande hehe. Eller så blir det drömmen om Italien på 4:an. Kram


Min onsdag..


  

Hello på er! Glad

Min mamma och en granne fyller snart år, dem fyller dessutom med bara några dagars mellanrum. Så jag har ägnat mig åt att skicka brev eftersom jag inte har möjlighet att ta mig dit.. Så jag har fixat två fina grattis kort till dem idag och skyndade mig för att posta så det kom i väg i dag. Fl&ouml;rt Som tur var så slapp jag att gå när det snöade. Det har varit väldigt växlande idag. Sol-regn-kallt-snö-molnigt osv..

Onsdagar är för mig den bästa tv kvällen i veckan! Jag brukar titta på:

Klockan 20.00:

¤ Det okända på tv4+
¤ och på reklamen pauserna en glimt av tokiga Anna Anka på 3:an

Klockan 21.00:

¤ Efterlyst på 3:an
¤ eller så blir det fuskbyggarna på kanal 4

Men det är ju ett tag kvar till åtta så jag ska ta i tu med pluggandet. Ha det så bra så länge! Kram :)


Gammalt möter nytt.





Tycker den här låten är bra.. Den gjordes förr, men i den här videon så har det gamla mött det nya. Det jag med med det nya är bl.a att det är disko och nyare ljud effekter i bakgrunden ^^,

Food


För att göra en sallad lite roligare kan man blanda i den så kallade turkiska yoghurten för att piffa upp smaken. Jag tycker det är jätte gott.

Det man vill ha i är valfritt, men min innehåller:

¤ Gurka
¤ Tomat
¤ Någon sallad
¤ Kräftstjärtar
¤ Turkisk yoghurt

Bara att hacka och blanda ihop allt. Super mums!

Passar bra till: potatisgratäng, potatis, kött, ja det mesta..


Desperate housewive kväll..




Sitter och tittar på desperate housewives.. Har gjort det mesta som stod på min lista. Rengjort hos katterna och det var verklingen behövligt. Har nämlingen en kisse-misse-kattfan (Valentine) som mellan varven bajsar på golvet Skrikandes Sen har vi den andra som rafsar ut för mycket på golvet R&auml;cka ut tungan Aja! Nu är det iaf rent för ett tag Glad

Den nystädade känslan är helt fantasisk, dessutom så har man rört på sig lite extra utav att just städa. Två fluggor i en smäll! Nu är det snart sovdags.. Vi höres! Kram


Rädslor och fobier


När man dammsuger sandkorn exempelvis så hör man hur "skiten" åker längre och längre in i påsen och stannar där. Om man är rädd för något eller har en fobi så har det man är rädd för åkt längre och längre in i ens medvetande/undermedvetna omedvetet eller ej. Om man inte gör något åt det åker skiten/rädslan bara längre in. Man kan se det som med sandkornet i damsugarpåsen, det kommer att stanna där tills då när man gör sig av med den.

Men det är ju inte lika lätt att ta bort en rädla/fobi som med att ta ur en damsugarpåse.. Men jag tror att om man har fått en rädsla / fobi för något så är det bäst att försöka göra sig av med den/det så tidigt som möjligt.



Hittade denna bild, tycker den passade in här, eftersom en fobi kan ge ångest/ vara en orsak till att man får ångest.

Bilden lånad från google

Att komma upp från soffan och göra nån nytta..




Det som behövs göras här:

¤ Sortera in kläder
¤ Plocka saker på plats
¤ Damsuga
¤ Rensa kattalådorna
¤ Plugga

Yes, vad roligt! :D Nu ska jag sätta i gång så får vi se hur mycket jag hinner med innan det börjar bra på tv i kväll.. Återkommer senare, men nu vet ni vart jag håller hus och vilka roliga sysslor jag har för mig. :) Kram /

Klippning!



 ¤

I går var man och klippte sig hos en kompis kompis.. Det blev lite uppklippt bak, klippta toppar och lugg. Det var ett tag sen jag klippte mig så det känns skönt att bli lite förnyad. Kram /


Några fina kjolar ^^,



Här kommer några fina kjolar ur tidningen cosmopolitan och en annan mindre fin..

Hamnat på min innelista:



Supersöt! Den skulle jag vilja ha :)



As läcker! Står på min vill-ha lista.

____________________________________________________________

Hamnat på min ute-lista:



Den fär kjolen förstår jag mig inte på.. Hur ska man kunna gå och sitta i den och samtidigt känna sig bekväm? Den hamnar på min ute-lista pga obekvämligheten.. Skulle aldrig ta på mig en sådan kjol.



Förmånlig natt..


för det var nämlingen gratis inträde, gratis garderob, en gratis drink och sedan fick man en goodiebag på vägen ut.. Goodiebag, i like! Den bestod bl.a av en tidning, tröja, armband, halsband, läppstift och en ögonskugga. Kan det bli bättre?



Laddar upp en video jag fått på huvut från i natt.. Det fanns bettydligt bättre låtar.. Men den här var så dålig att den blev bra och sådana fastna tyvärr i mitt space.. Har tom gått och nynnat på den idag fast den verklingen suger, haha xD



Hoppas inte ni också börjar nynna.. ;D Ha det underbart! /

Strömpis i Örebro




En fågel promenera förbi när vi tog en paus för klackarna.. :)

Igår blev det utgång med en kompis (finns på blogg http://muuki.blogg.se/ ) till ett ställe som heter strömpis. Jag har aldrig varit just på det stället och har hört en hel del om det.. Min egen uppfattning blir i alla fall att det är klart det bästa utgångs stället just nu i Örebro! Den enda nackdelen som jag vet är att dem hade några decibel för mycket för min del. Annars vare toppen! :D


Införskaffade solkrämer + några tips!





Jag gillar nivea och när jag tänker efter så har jag använt nivea förut i tiden. Tycker nivea luktar så gott dessutom. Iaf det blev en ansiktskräm med 30 i skydd och för kroppen tog jag 50 och som egentligen är för barn (Skrattande), men som jag behöver. Bränner ju mig ganska lätt så det är bäst att ta det med mest skydd i.Dessutom så ska dem inte åka ava så lätt när man ex badar eller simmar. Sedan blev det en efter solkräm med aloevera i, som ska lugna, kyla ner och återfukta huden.


Lite tips:
Om man ska gå ut i solen (vilket man ofta gör när det är fint väder).. Så kan man göra så att nästan det första man gör är att tvätta av ansiktet och smörja på solkräm i ansiktet och på kroppen. För då hinner krämen att sätta sig i huden så blir det inte stekt fläsk effekten (skämtosido) Glad 


Om det är en riktigt stekhet dag och du vet att du ska vistas länge i sol och vatten, så skydda med en tröja / vit tröja utanpå bikinin eller baddräkten.. Det skyddar dem känsliga, utsatta axlarna för den starka solen.

Glöm inte att smörja in:

¤ Fötter

¤ Öron

¤ Händer

¤ Hals

Använd alltid solglassögon Fl&ouml;rt Kram!


Sötare kan ingen vara <3





Min älskling nummer 1!?  Kyss

Måndag till Söndags strumpor!


Nu har man äntlingen strumpor för en hel vecka! Glad



   

Min nya flugsmällare! xD


Mohahaha! xD Den ska jag nog använda flitigt.. Vi bor liksom bredvid en häck som kryllar av spindlar, flugor och mygg! Så ännu ett mohahahha! xD


Korv, champinjon, tomat och oliv hembaktpaj!



Så här ser min hembakta paj ut:
Ingredienser:

¤ Championer 4-6 st beronde på strorlek och tycke
 En blå ask från ica med icas egna märke rekomenderar jag.

¤ Falukorv ungefär 9 cm
¤ Oliver ungefär 20 st
¤ körsbärtomat ungefär 5 st
¤ Margarin 125 g
¤ Vetemjöl 2 ½ dl
¤ Vatten ungefär 2 msk
¤ Ägg 2 st
¤ Cream fraiche 4 msk
 
Så här gör man:
Börja med att skära margarinet i bitar. Blanda sedan med mjöl och vatten för hand eller med en visp.
Sätt på ugnen 200 grader och låt degen vänta i kylskåpet tills ugnen blivit varm.

Tryck ut paj degen i en form (behövs inte smörjas) som är som bilden eller cirka 25 i diameter.
Låten pajdegen stå mitten i ugnen 10 minuter.
 
 
 Skär falukorven i biter lika så championerna. Koka med lite salt buljong.
Sedan lägger du på falukorvbitarna, championerna, oliverna, tomaterna utspritt över den förgräddade pajdengen.
Vispa äggen med cream fraiche med lite salt. Häll ut över pajen och in i ugnen 30 - 40 minuter tills fyllningen känns fast.
Klart!

Lång dag med sol och lite shopping..



Amor - Vincit - Omnia ¤ Kärlek övervinner allt ¤

Idag har det var en lång dag. Vi begavs oss till onoff i varberg för att lämna in datorn på lagning. Hoppas vi har gjort oss förtjänta av en ny dator på garantin *hihi* Oskyldig Har aldrig varit i varberg.. Påvägen dit var det väldigt vackra landskap och snacka om landet! Det syndes med åkrarna, traktorerna och dem fina fåren efter vägen.

På vägen hem så stannade vi till i ullared gekås. Där hittade jag bl.a en fin hall-lampa. Vi har en väldigt mörk hall, så den gör ett riktigt underverk! Fl&ouml;rt

Nu ska jag krypa ner i sängen.. Sov sött, se ya!


Dem förgyller mitt hem..



Så här sött hittad jag dem idag.. Valentine <3 Sigge Kyss



Har man blommsugna katter så..





har man och nej det är inte kladdkaka eller så på bilden. Utan jag har köpt gräs, som jag ska odla till mina katter. Hoppas dem ska komma att tycker om det. För det kommer dem få äta av hur mycket som hellst ist för mina blommor. Hoppas dem kan sluta att fäktas med min aloevera blomma som står på köksbordet. Glad Den blöder ju aloevera saft, mellan varven R&auml;cka ut tungan

Tänk att man inte ska få ha en blomma i fred för katterna. Jag tänker nog mata dem med gräs om dem inte äter, men det finns väl ingen risk till att dem inte skulle göra det. Fl&ouml;rt Vi får se om några veckor hur det går med den saken. För nävarande ser mitt odlande av gräset ut som på bilden. Som en god kladdkaka, nej jag menar jord och frön, hihi Skrattande

Tror några kattägare förstår vad jag pratar om.. ^^, Om 2 veckor ska gräset ha växt klart och då ska ni få se lite bilder hur det går. Ta hand om er! Kram


Walking in sun..




Helt underbart väder ute! här är det verklingen vår och en varm sådan. Skulle inte tagit med mig vårjackan, kände jag. Blev väldigt varmt på ryggen efter den promenaden, men den gjorde gott den!

Invigde min nya skor och mina nya tränings byxor dessutom. Så småningom ska man väl börja jogga lite också. Men tror det gäller att börja mjukt. Jag gick iaf hela promenad slingan runt idag. Yey! Skrattande 

Sköt om er! Kram Kyss





Ommöblering och städning! Resultat:


I går (första dagen hemma), kom jag på att jag var så trött på möbleringen. Köksbordet är ett exempel, det stog vid ett fönster där man ut bara ser en gran som är klippt som en buske och man ser bara den och inte över eller så. Det var jätte trist. Så jag möblerade om lite.. Flyttade in bordet till vardagsrummet, bytte så jag fick rosa gardiner i vardagsrummet m.m.

Tog även chansen att damsuga på platser som jag inte kommit åt innan. Så nu känns det rent och fint. Idag är det riktigt fint väder, ska försöka komma ut lite också. Ha en fin dag! Kram



Gula ljus är fina!



Bättre utsikt än innan. Det är mot en park lite längre bort på gräsmattan.

Säga hej till solkrämerna..



Våren är ju här nu och för mig som är solkänslig så är det lika bra att plocka fram solkrämerna alternativ köpa nya rätt tidigt. Jag funderar på om jag ska köpa en ny solräm i år. Hellst ska man inte bli glansig av den och den ska högt solskydd och gärna var bra för miljön osv. Frågan är ju då bara vilken man ska välja.. 

Det finns ju mängder av olika solkrämer, märken och texter av vad man ska använda. Det läskiga är ibland att det som för ett år sedan ex rekommenderas, är i ett nytt test big no att använda.. Så vad ska man rätta sig efter, hur ska man igentlingen veta vad som stämmer när dem ändrar vad som är bra och dåligt nästan hela tiden.. (?) Man känner sig som en försökskanin. Fundersam

Jag har använt mest solkräm i ansiktet och oftast högst, men ändå så är det där som jag blir brunast.. Förra året använde jag acos ansiktskräm med 50+ i skydd, den blev man så glansig av.. Ingen favorit pga av det m.m.

Har ni några tips om ett bra märke/ produkt som ni kanske använder och verklingen funkar till att skydda osv ? Kram på er Glad

 


Bert gråter av Moas uppträdande..


Moa Johansson som har varit med i "mammas pojkar" uppträde igår i Talang. Hon och hennes bror spelade gitarr och hon sjöng. Hennes sång fick Bert Karlsson att börja gråta och tappa lite av vad han skulle säga i bedömningen.

Jag tycker den här tjejen Moa också är jätte duktig och det är nog som juryn nämde, att en ny stärna har födds. Här är en video från i går, när hon var med i Talang.


Han har bokat plats i mattes knä.. Lite bilder från hemfärden.




   
Här är lite bilder från idag när vi åkte hem. Det var förstås en som bokat mitt knä hela färden.. Fl&ouml;rt Det var fint väder som ni ser. Ser ni flygplanet på den sista bilden? Den syntes väldigt bra med blotta ögat, men blev rätt litet på kortet. Tur att man hann att ta kortet iaf. Tror att det alldeles nyss lyft från Jönköping, för att det kom från det hållet och vi var dessutom i närheten av Jönköping.. Hoppas ni haft en skön fredag!
Med detta inlägg säger jag godnatt och trevlig helg Glad

zZzz


Ville bara säga ..

                



<3


Katt på rymmen ...



Mina älsklig Valentine (på bilden), var på rymmen i går kväll.. Hon smet ut genom fönstret utan att någon av oss närvarande i rummet märkte det. Jag upptäckte det timmen strax före middnatt, att det var en som fattades efter att ha letat igenom hela lägenheten. Katt på rymmen! F&ouml;rv&aring;nad

Så då var det bara att ge sig ut och leta efter´na.. Ganska snart såg man en något som såg ut som en harre, men det var det inte, utan det var lilla Valentine Glad Det var ganska skönt ute i går kväll, så jag tror inte hon frös så mycket. Först skulle hon springa i från mig och sedan så började hon mjaua och sedan kom hon självmant när jag lockade lite..

Hon hann att skaffa sig ett par svarta, leriga tassar, så det blev duschen för dem.. Tror ändå att hon tyckte det var ganska skönt att vara ute en stund och springa lite och att sedan få komma in igen. Tror hon förstår hur mycket man älskar henne och det måste känts tryggt att få komma hem till gammla lyan igen. Eller vad tror ni? Kyss

 

Valentine, snart ett år och innekatt.


Kvällens snappat upp..


Jag satt och googlade på om killar inte borde tvätta händer före dem kissar i stället för efter.. Iaf så läste jag på nåt forum där en kille tyckte att det är äckligt när andra killar inte tvättar händerna efter sig ex på krogen.. Då svarde en annan kille så här:

" Fattar du hur uttorkande kontinuerliga handtvättar med tvål är för huden, säg att jag går på toa 3-4 ggr varje gång jag är på krogen (ganska realistiskt va?) och går på krogen en gång varje vecka/helg, om jag skulle tvätta mina händer varje gång skulle min hud se ut som en gammal röv? "
 
Jag tyckte den kommentaren var lite rolig.. :) Men å andra sidan så måste jag själv också lägga mig i diskussionen, iaf här på min blogg. Varför inte bara smörja in sig med nån kräm varje dag så torkas inte huden ut? Jag förstår hur han tänker, men jag brukar iaf alltid tvätta händerna efter toalettbesök och jag brukar också smörja in händer antal gånger i veckan för att inte torka ut dem.. Mina händer blir iaf inte uttorkade efter fyra tvättar, utan kanske efter två dagar.

Jag tycker man ska tvätta händerna efter, även om man bara kissat. För att ex så är ju inte spolarknappen världen renaste grej m.m.. Jag tycker också att killar borde tvätta händerna före att dem kissar.. Nästan hellre före än efter, faktiskt. Den anledningen är ju dels för dem själva med tanke på bakterier och dels för den tjej han är tillsammans med.

Vad tycker ni? 
  

Det här får ni inte missa!


Jag har nu varit medlem på en jätte grym sida som man får biobiljetter och presentkort osv gratis i från. Det ända man behöver göra är att samla poäng. Man kan enkelt samla i hop poäng utan kostnad (alltså att man inte lägger ut några pengar).

Poäng utan kostnad (som man kan tjäna varje dag) :

¤ Acceptera en vän 0.5 poäng per dygn
¤ Skriva i någons gästbok 0.5 poäng per dygn
¤ Betygsätta en anons 0.5 poäng per dygn
¤ Kommentera i en tråd/ett forum, 0.5 poäng per dygn
¤ Skriva lite i chatten, 0.5 poäng per dygn

Poäng utan kostnad (som man kan tjäna en gång i veckan) :

¤ Blogga om gratisbio på sin blogg eller ex på bilddagboken och få mellan 5 - 2000 poäng per vecka!
¤ Besök hemsidor, brukar komma minst en per vecka att besöka och som ger 1 poäng.

Alltså gratisbio är så mycket mer än vad det går att beskriva så här. Är riktigt tacksam för att jag är medlem och bli verklingen glad när presentkorten kommer hem i brevlådan, då vet man att man det blir lite shopping - gratis. Har nylingen beställt hem presentkort på 100 kr, som jag kan shoppa för på ex; hm, donkan, ica, MQ, lindex, ja vart jag vill..

Kan bara säga som så, den här sidan får man inte missa! Klicka på nån av bilderna här nedanför så kan du registrera dig (den är helt gratis!) och börja samla poäng. Du får ju förstås extra poäng eftersom det är jag som har tipsat dig!

 I love  

Påskhelgen i bilder! :)


Fredag:

 ^~¤~^

Helkväll med ett gäng kompisar. Förfest, mat, bowling, krogen och lite efterfest. Tack för en rolig kväll med många roliga kanINTEhållaSIGförSKRATT!


Lördag & Söndag:

 ^~¤~^

Poker på lördan och softardag idag med vackert väder.




Glad Påsk!


Önskar er en trevlig påskhelg! Bilder från min helg kommer senare. Pöss och kram ^^



Orättvist.. ?

Hej på er!

Idag hade jag tid hos tandläkaren. Det är en bit till tandläkaren och när jag kom fram så är allt stängt väl där inne.. Jahapp, ringer till dem och frågar vart tandläkarna är och varför det är stängt.. Då får jag till svar att hon som skulle kolla på mina tänder var tvungen att sluta tidigare och pratat in på min telefon..

Jag har iaf inte hört ett dug på min telefon.. Så då åkte man dit i onödan. Om man själv inte dyker upp då får man ju nu förtiden en avgift på 250 kr att betala. Men dem då? Dem borde ju också få betalat mig för den extra resan jag gjorde dit. Det tycker jag är orättvist.

Får se hur det går i nästa vecka, hur som hellst. Det finns oftast anledningar till saker som sker. God natt på er Glad


RSS 2.0