Banana split ^^


Idag blev det lite mat på kinamuren, som den heter. Det är en resurang en trappa ner i underjorden ;) Det blev tre smårätter och banana split som efterrätt. Banana split var verklingen gott, kan jag säga. Maten hann jag inte ta kort på för att jag var så hungrig..

 

Banana split



Snygg takdekoration.





Att shoppa skor är..


.. härligt! Handlade på skopunken så jag fick ju förstås två par skor och han ett par. Det understa paret fick vi på köpet ;) Man kan säga 200 kr i rabbat! That´s what i talking about! ;D Skorna är super softa och sommriga. Den med en liten klack på är perfekt till fest eller att känna sig snygg i. Jag är dock lång, men det gör ju inget att ha en liten klack, det gör ju bara att man går snyggare och får snyggare ben ^^,





Från skopunkten

Nya solbrillor! ;)


I like, äntlingen ett par snygga, nya, bra och fräscha solbrillor för i år! Det jag mena med fräscha är ju att när man använt ett par solglasögon flitigt en sommar, så blir oftast mina uttöjda, svettiga, repiga (har förmåga att tappa..) osv. Så därför brukar jag köpa nya glajjor nästan varje år.

Så här ser dem ut. Trots att glaset ser väldigt transparant ut, så täckte dem very good mot dem starka lamporna där inne på Lindex. ;) 



Från Lindex

Insomnings hjälp och eller avslappning.


SOV GOTT! ZzZzzZzz


Förberedelser inför earth hour

Igentligen tycker jag att det är lite fånigt att alla ska släcka samtidigt osv.. Det gör ju bara att el ansvariga i hela världen får rycka ut och kontrollera så det inte blir överbelastat eller så att det inte blir underbelastat (eller nåt).. Det måste ju hållas jämt med hur vi förbrukar.. 

Jag brukar typ på kvällen inte ha så värst många lampor tända. Kanske har en eller så laddar jag upp med värme ljus. Fast det ska jag göra nu också bara för att, hehe. Har laddat upp med värme ljus i hela lägenheten, i sovrummet, i en ljuslykta i badrummet och i vardagsrummet. Ni behöver inte vara oroliga och ringa brandkåren, Flört jag har koll, om jag tänder i ett rum där jag inte ska vara så har jag speciella lyktor som är säkra. Tycker det är mysigt med ljus. Hur ser eran kväll ut?

Jag ska dock kolla på tv och på datorn lite, för dem är ju inga lampor.. Kram på er! <3


Vågade inte uppdatera i natt pga..

.. att det åskade och blixtrade nästan klockan halv 4 på natten. Jag hann precis hem och sätta mig med ett äpple och så började det åska och blixtra ute.. Jag är skit skraj för blixt och åska så tack och lov att jag hann hem! Fast jag tycker det är läskigt när det åskar så jag vågar inte göra något.. Stänger av allt förutom en lampa.. Hur reagerar ni på blixt och åska? Har aldrig varit med om att det åskat på vintern..

Ett annorlunda äpple med coolt mönster.. 

Ser ut som ett öga och sedan massa ögonfransar ut från det typ Kyss


Få gratis presentkort hem i brevlådan?


Om du vill det så kan man bli medlem gratis på en sida som ger än det. Det ända man behöver göra är enkelt att samla ihop poäng. Man kan också få biobiljetter eller tidningar hem i brevlådan, om man så önskar.

Jag har varit medlem länge och haft stor glädje av sidan. Se till att få det du också! Bli medlem genom att klicka på bilden här nedanför.. Då för du också 25 poäng extra utav mig och + 50 som välkommst poäng! Lycka till :)


 

Min sommar bikini i tävling hos Nelly.

Min designade bikini på NELLY.COM

Hjälp mig att vinna, rösta på min bikini här!


Om ni gillar min bikini, gå gärna in och rösta på den! Stort tack på förhand!


Vad jag skulle vilja pryda min ute plats med..


*Allt börjar med en tanke* *Fortsätt alltid att drömma* Förstå vad mysigt att sitta ute en sommar kväll med sol i en skön stol, mys lampor och med trevligt folk åå bara ha det gött! Glad Kan verklingen få upp en bild av hur mysigt det skulle vara.. Gärna grillen på max, is med en god dryck och mycket skratt och stoj Fl&ouml;rt Vad mys det skulle va! Vårkram till er <3


Kur emot magsjuka.


Ja, här kommer den:



Den är ju suverän mot magsjuka. Den har jag användt i många år, den har hjälpt mig och andra att inte bli sjuk, eller att den går över fortare. Men den biter inte på virus magsjuka.. Virus är nog omöjligt att stå emot. Men är det vanlig magsjuka så bör nog alla ta vitpepperkorn för att minimera den oönskade magsjukan..


Ny blogg design!



Nu är bloggen uppdaterad med en ny design tack vare en tjej som heter Jennie. Vaddå Nöjd liksom.. ;) Vad tycks?

Det finns länk till henne bland mina länkar, för den som blev nyfiken.. 

Hade! Pöss 

Vet ni vad det luktar i lägenheten?



Jo det luktar snart mat för att den står i ugnen och dessutom så har man tvättat jobbar kläderna. Har använt sjöljmedlet comfort, en blå flaska.. Har tvättmaskin och torktumlare i badrummet, så nu när kläderna håller på och torkar luktar det väldigt mmm i lägenheten. :) Ni får se en bild på hur maten såg ut innan ugnen, det är min favoritmat, pastabacon gratäng. 

Senare i kväll ska man i väg och jobba natt, men jag hinner iaf att se annorlunda familj och kanske lite utav hollywodd fruarna.. Hade det gött! Kram och puss
 

Titta vad jag hittade..



Titta vad jag fann här om dagen.. Min söta lilla bus mys Valentine har lagt sig i en ica påse för att ta sig en skönhetssömn. :) Såg inte henne där i förens jag hörde något som prasslade. Hon är för söt ♥


Bio Farsan!


Idag var jag och sambon på bio. Vi såg den ny filmen "Farsan". Den var riktigt rolig! Skrattade många gånger. Var när till tårar en gång. Av mig får den <3<3<3<3<3 fyra av fem hjärtan. Den är verklingen sevärd och den innehöll min sorts humor.. :) Tog en bild från bion, när Fares och Torkel pettersson (som han tydlingen heter) disskuterar om hur Torkel ska bli en riktig man. Här under kommer en video från youtube, med en av dem roligaste scenerna i filmen.








Visste ni att jag har träffat Fares och fått hans autograf en gång i tiden när han hade en liten pryl affär i Örebro? (:




Frukt sallad med glass och mys <3


Är man ledig så är man och har man tid så städar man, eller? Det är iaf vad jag har sysslat med idag.. Har städat hela dagen lång känns det som. Har fått en hel del gjort, så som: bänkar, hyllor & bord rena, golven rena, katt lådorna rena och rent i sängen. Känns så skönt. Nu till kvällen så vart det mys med frukt sallad och glass. Se här nedanför vad jag har för ingredienser.



Ingredienser till två<3:

¤ Glass

¤ 1 Bannan

¤ 1 Äpple

¤ 1 päron

¤ 1 apelsin




Den till höger är ju förstås min ;)




Bild på vad jag ska skaffa mig för att överleva.


Det lär ju behövas till att rensa kattlådorna.. Skrattande



Faktum är att stoftet som flyger runt när man precis öst på nytt sand eller rensat i lådorna inte känns så hälsosamt.. Jag börjar ofta att hosta och känner mig konstig i luftvägarna..  


Så blev det en kanon start på helgen..


Jag rykte upp mig och "gjorde" min helg.. Iaf starten ;) Har bakat chocklad muffins och dessutom kladdkaka. Två bakverk och mindre disk, eftersom jag gjorde smeten i samma bunke (fast inte samtidigt) :) 

Har haft så dåligt med tid, så det känns bra att äntlingen ha bakat. Det visar att man ändå gör något bättre än strö tiden framför tv. Tycker faktiskt inte att utbudet på tv en fredag är så speciellt.. Mycket repriser och strunt.. Men simsalabin så har jag gott fika till sambon och mig i helgen. ^^, Trevlig fredag kväll!! Kram och pusss


Gå gratis på bio? - jatack! Shoppa gratis? - Absolut!



Om ni läser längre bak i min blogg så har jag förklarat denna braiga sida typ i punkt och prickar.. Men det har kommit till en ny sak att tjäna gratis poäng på! Nämlingen att skriva ett chat inlägg 0.5 p/ dag och skriva i ett forum 0.5 p/ dag. Så nu kan man på bara aktivitet samla 3 poäng per dygn!

Jag rekommenderar varmt den här sidan. Om ni klickar på bannern här nere så kan ni bli

medlem genom mig och då får ni 50 p först i välkommst p men sedan 25 p extra, för att jag har värvat er!

Gå gratis på bio? - jatack! Shoppa gratis? - Absolut! :D



Sammanfattning av min dag idag ^^


Dagen idag..

 Gjort prov i cam med min distans skola i ämnet etik och livsfrågor och jag fick MVG!!

 Jobbat

 Rensat kattlådorna

 Diskat metervis disk

Gud så skönt att ha dessa saker gjort. Nu har jag mindre att göra i helgen, då jag och sambon är lediga. Hoppas jag hinner baka något också, det skulle "göra" min helg. Skönt att kursen jag läste gav 100 p, nu är man ju ännu närmare studenten..

Hoppas ni får ha en bra skönhetssömn, vi ses på dagen före helgen Glad  Kram!


Så tar man handom sin katt efter kastrering på bästa sätt..



Jag har lite erfarenhet nu efter att varit med när tre katter har kastrerat sig. Här kommer några råd till er som kanske ska kastrera eran katt eller så..

¤ Efter operation så är katten groggy, så försök att hålla lugnt runt omkring den när den kommit hem.

¤ Om du har en transport- väska/bur så låt katten ligga där långt in på kvällen för att ta igen sig. Gärna nära ett lagom varmt element.

¤ Tänk på att om man bara släpper ut den i lägenheten, när den nyss kommit hem, så kan den göra sig illa för att kroppen inte fungerar helt som förut, det första dygnet.. Dem blir väldigt vingliga osv.. Fram på kvällen kanske det går att låta katten gå fritt, men under uppsyn.

¤ När den är i buren och sitter upp så kan man ställa in vatten och lite foder till den.

¤ Var försiktig med att bära på det ny opererade stället. Ta det lugnt med katten också två veckor framåt och tänka på att det kan ta sin tid för katten att läka både fysikst och mentalt. Oftast efter några månader återgår katten till sitt normala jag.
Trevlig kväll. Fl&ouml;rt


Bo i ett sånt här hus, något för framtiden?




Ja vad säger ni Fl&ouml;rt Vi har ju väldigt mycket skog i Sverige som skulle kunna göras om till att bo på. Det finns ju både nackdelar och fördelar med att bo så här. Om folk skulle börja bo så här i skogen så skulle jag önska att inte allt för mycket skog avverkas och runt om kring inte förstörs. Man vill ju trots allt också ha kvar lite riktig skog. Både för att det är mysigt och för klimatet skull.

Några föredlar med att bo i skogen är väl att det är bra luft, man kan bo för sig själv/själva och man har nära till ved och julgran Skrattande 

Sen några nackdelar är väl att man bor avskilt (kanske tråkigt och läskigt), insekter och långt till mataffär.. (?)


Tvättade kycklingen min! (söta bilder)



Min Sigge vill inte vara med på kort, han är fullt upptagen med att putsa sig efter duschen jag gav honom. Jag tycker han påminner om en kyckling på den första bilden, hihi ;)

Anledningen till att jag duchade / badade honom var för att han var skitig (har behövts länge) och för att han förstörde lite utav min blomma.. :P Det gav mig energi till att ducha en bång-styrig Sigge..

Vad grymt det låter, men ibland behöver man lite energi för att kunna duscha en katt som inte vill. Efteråt blev han iaf nöjd och var glad på mig till kvällen.



Värsta kyckling pälsen .. ;)



Busy busy..

Sommar-salladen som passar bra till potatis.




Den här mixen på bilden är helt underbar och sommar aktig. Den passar bra till potatis, potatisgratäng osv.

Ingredienser:

* Tomat

* Gurka

* Rädisor

* kräftstjärtar


Ullred Gekås fynd..



Vår ganska nylingen på Ullared gekås och fyndade som vanligt något fint och så klart till bra pris. Alltid lika kul att komma till Ullared och handla billigt :) Under bilden kommer priser på samtliga..

P.s provade en potatisgratäng från Ullared gekås (ja dem säljer lite mat också) och den var himmelsk god, mums!




Grönt linne / tunika 40 kr.



Sköna jeans 179 kr.



Ask 20 kr. Parfym 38 kr.



Sofia från rixfm kör ensam karneval i underkläder..



I hörlurarna i morse så var den bästa radio kanalen då rixfm.. Det roliga var att Sofia från rixfm hade ett speciellt straff som var svårt att föreställa sig genom att inte se.. Hon skulle karnevala ensam i endast underkläder! Det låter helt extremt och överdrivet men skoj på samma gång. Så här såg det ut iaf när hon sprang halvnaken kl åtta på morgon i Stockholm idag:


Staylat om lite i sovrummet..


Vårat sovrum är så mörkt och dystert.. Så dem här rosa transparenta gjorde rummet lite mer färgrikt och gladare. Gardinerna syns en aningen bättre i verklingenheten än vad foto visar.

Tänkte att dem här gardinerna skulle passa bra på våren och sommaren när solen lyser. För att jag vill ha in så mycket sol som möjligt från fönstret men samtidigt ha en gardin. Är man smart så e man ;) Nå vad tycks? Kul och höra vad andra tycker ^^,






Kommer från ikea.

Sugen på gratis shopping?




I så fall är den bästa gratis sidan något för dig! Gå med i dag och ta del av alla fördelarna med gratisbio.se

Klickar du på bilden och blir medlem via den får du 25 p extra! Lycka till!

En mättande, god ägg-röra!





Ingredienser till två personer:

* Täck stekpannan med raspolja/matfett/olivolja valfritt.

* 5 ägg

* En matsked tomatpuré

* ½ dl vatten

Tillbehör:

* Pitabröd / tunnbröd valfritt..

* En enkel sallad med gurka, sallasblad, tomat och kanske oliver..

Så här gör man:

* Täck stekpannan med raspolja/matfett/olivolja, värm plattan till medel temperatur.

* Lägg i tomatpurén och platta ut den och efter en liten stund så ha i vattnet och försök få tomat puren tunn och lätt kokandes.

* Ha sedan i äggen och bland i stort sett hel tiden så det blandas ordentligt. När det är blandat och fått fast form som på min bild så är det klart.


Här var det stopp..


Iaf en stund, hihi :) När jag slutade jobbet så brukar jag ta mig en promenad hem och sjävklart skulle tåget rullar förbi just då och stoppa mig en stund. Se bilden.. ^^, Men solen sken och det gick fort ändå, så det gjorde inget. Såna här solig dagar vill man ju få vara ute länge.

Idag har det varit en riktig krongel dag på jobbet, så jag hoppas på en brättre dag i morgon på jobbet! :)



Sunshine ^^

Det är skillnad på veterinär och veterinär!


Det vill jag verklingen påstå efter besöket idag.. Lite utanför Örebro förut så var vi och kollade upp den nya katten om det var katt öronskabb i örat.. Det var det och vi fick direkt något recept att hämta ut. Det besöket hos veterinär tog 5 minuter och knappt ingen information. Det kostade 600 kr! Själva recpetet kostade runt 250 kr (inte inräknat med dem 600).. Sen kronglade den veterinären jätte mycket med själva recepten också. Först receptet så missade han att skriva med till 5 katter (min tre plus mammas två). Andra gången skrev han fel om hur man ska använda medlet.

Aja.. besöket idag var lite billigare här nere i Småland och definitivt värt pengarna! Jag skulle kolla upp min han katt om han fått katt öronskabb under läppen, hakan och näsan för att han hade svarta prickar. Tack och lov så var det inte det. Men veterinären här kollade mer än så.. Hon lyssnade på hjärtat, vägde honom (han väger redan 5 kilo:), kolla igenom pälsen, kollade det jag trodde var skabb och skrev ett recept utifall att det skulle finnas något (eftersom han kliar sig). Det vart cirka 500 kr och det var det verklingen värt, snacka om stor skillnad på veterinär och veterinär! Glad Var där 40 minuter dessutom.. ^^

Bokade dessutom kastrering till vår hona.. Vi orkar inte med jamandet, så det får den här braiga veterinär här i småland ta handom Kyss Kram!


Underbar lunch..


Pasta, pasta sås med vitlök i, gurka, tomat, oliver och alpro soya (vanilj smak). :) Mums! Nu är jag mätt och belåten, ska kasnke ut och få lite frisk luft om en stund på det också. Härligt. Dock lyser inte solen lika fint idag, men idag kommer man se bättre iaf hihi. Det är ändå ljust och det är bäst att ta vara på, man blir ju fatiskt så mycket piggare av just dagsljus. Hej svejs!



Soft dag.


Har cyklat en stund idag i solen, det var riktigt härligt, men kan avslöja att min kondition inte var den bästa nu efter vintern :P Men det får bli mer cykling och jogging nu fram till sommaren och så där.

Festande på mango med en liten nypa salt till ^^,



Ett transparent fat från ikea. (Har en gul servett under, för den som funderade:).

Inredning på tomma väggar.. + tips!


Jag tycker att tomma väggar är så tråkigt och ser så tomt ut, men det som är positivt är att då har man möjlighet att göra vad man vill av det. Jag älskar inredning! Liksom från att att gå och shoppa inredning på ex ikea, ullared osv till att pyssla ihop en mysig inredning.

För att förnya ett tråkigt rum eller så kan man åtgärda det med att:

¤ Möblera (kan göra en stor skillnad)
¤ Rensa och städa (då ser man klarare och kan lättare få det fint och mysigt)
¤ Köpa till en möbel eller göra sig av med en gammal.
¤ Köpa några nya söta inrednings prylar, ex en blomma, vas eller lykta (?) ..
¤ Om det i själv verket är färgen på tapeterna som gör rummet otrevligt, så fundera på att förändra det.

Så här jag fixat till en enkel inredning på en tom och tråkig väg. Har blomman upphängd för att katterna inte ska komma åt den). :)



Wake up in the morning..


..try my new facewash! Tycker min gammla är lite för mild just nu när jag fått en och en annan finne, så då har jag fått för mig att pröva nåt lite starkare. Jag tror i alla fall att den är det, den här, nivea ansikts rengörningen, med lite skrubbkorn i..

Den här morgonen startade tidigt av dem skäl att tvätta kläder och handdukar. Det ska bli skönt när det snart är torkat i tvättstugan, får då tänkte jag hoppa in i duschen och prova bl.a den här ansiktsrengörningen och sedan torka mig nytvättade handdukar, det är ju för soft!

Beställde föresten förut Britney Spears midnight fantasy, den luktar gott den! :)


Generöst av företagen ^^,



Idag blev det en sväng till Ica maxi i Örebro. På vägen ut var det en kvinna som stog och delade ut påsar med lite prover från företag.. Sånt gillar jag :) Generöst och bra företags reklam! Sånt borde dem satsa mer på i stället för så mycket reklam på tv. För det uppskattas att få prova själv i lugn och ro än alla desssa långa, störande tv reklamer..

Men allt går ju förstås inte att prova, men det som finns i påsen har ofta vart med på reklamen, så det här är den bästa reklamen för mig! Den nya puckon smakade gott, dusch krämen luktade gott och resten ska jag pröva vid senare tillfälle :)




Små tester, drycken pucko, colgate, palmolive dusch kräm, syoss shampoo och balsam och icas hackade vitlök.

Hett tips!


Tycker du pengarna inte räcker till något extra klädesplagg i månaden som du önskat?

Då kan du genom gratisbio få det. Där samlar man poäng och kan sedan byta dem mot bl.a presentkort (hm, JC, lindex osv) eller gå på gratis bio, upp till dig!

Det är helt gratis att bli medlem och man kan helt gratis samla ihop poäng, genom att:

* halv poäng genom att logga per dag
* halv poäng genom att skriva i någons gästbok per dag
* halv poäng per dag för att acceptera en vän
* besöka hemsidor som dyker upp, en poäng (brukar dyka upp några per vecka).
* blogga om gratisbio som jag gör nu och få mellan 5 poäng till 1000 poäng! Max en gång per vecka.
* Annat: testa hemsidor, göra tävlingar, prova saker osv.. (som man vill)

Regga dig nu! Då får du 50 poäng i välkommst poäng och 25 poäng extra om du reggar dig genom att klicka på bilden här nedanför!


Monday, Tuesday..


Varför ska  vanilj munkar vara så goda?

Eller det goda vara det onda, om ni förstår vad jag menar? ;P

Redan Tisdag i mon,  då blir det nya tag och ska dumpa sockret på ett tag nu, tror jag! Kan man inte utav för mycket "brukande" av socker få diabetes?




RSS 2.0