En bra låt som får oss att sjunga;

Baka kaka!! .. Baka kaka!! .. Baka kaka!!





I början när dem börja sjunga så sjunger alla något som vi tycker låter som: baka  kaka! Baka  kaka!   Ah typ så. Vi vet inte riktigt vad dem sjunger, så vi har bestämt att det är det dem sjunger: baka kaka! :D

Varje gång låten kommer på krogen så börja vi sjunga med högt som tusan: BAKA KAKA!   hahaha xD
Låten är grym! ^^,

Sammanfattning av gårddagen..

Det var en kuslig kväll med många utklädda personer.. Det fanns spöken, vampyrer, änglar, katter, clowner på dansgolvet och runt om kring och på stan. Min kompis var en svart ängel, en annan vampyr och hennes kompis en vit ängel, själv var jag ju en djävul. :)

Det var rätt bra drag ändå, mycket dans osv. Fast jag måste klaga lite på djn. Han drog ut på låtarna så folk verklingen stannade upp hela tiden, sånt e inte najs. Men senare på kvällen blev musiken bättre och då var det dans-non-stop! =D

Eftersom min kille var med lite under kvällen så kunde ju inte han kör oss hem så klart. jag hade inte heller kollat busstider så det blev lite tokigt. Vi köpte mat iaf, men missade nog bussarna. Men vi var iaf en full taxi som delade, så det blev lite billigare än om bara ex jag och min kille skulle betalat..

Så såg min kväll ut i korthet och sammanfattat.. Hoppas ni hade en fin fredag

Bilder inför party..



Nu kör vi ;D Hörs i morgon! Nu blir det party. Pöss

Är det halloween så är det..



Det blev ett par djävulshorn :) Snart åker vi till krogen och roar oss. Det kommer fler bilder i morgon kanske.. Var tvungen att ta kort på min djävulshorn i alla fall ;D Ha en fin halloween, pöss!

Food to day..



Food to day.. Riktigt gott ♥

Handling inför helgen..



Hallooj! :)

Idag blev ica och stor handling både för helgen och veckan framåt. Det blev mycket god mat.. :) Till mig själv köpte jag det ni ser på bilden, till helgen så klart :)

Dem hade sådana där små matsmakprov av först salmi runt ost och en oliv på en tandpetare, de var väl ganska gott. Sen så var det en annan röra med tomat, räkor, chili nåt, vitlök hackat och på ett natchochips - hjälp så gott det var! Det är kul att provsmaka. ^^, Brukar ni provsmaka?

Har ni provat..?



Har ni provat.. Vegetarisk pizza någon gång? Det åt jag i går. Jag tycker den är jätte god och känns dessutom lite nyttigare än många nadra pizzor. Den här pizzade inhåller paprika, oliver, champinjoner, lök och kronerskoka. Mums!


Fotade systers katt + tänk vad mycket..



Tänk vad mycket mer tid man får när man går upp tidigare på morgonen. Det är faktiskt lite lyxigt att han mer tid. Var uppe halv 7 morse och pluggade osv. Annars brukar jag gå upp vid typ 9 tiden, halv 10 något sånt.

Fast nu åt andra sidan börjar jag känna mig trött. Tror jag ska vila lite om en stund, är ju inte van att vara uppe så där tidigt :P

Ska snart ut och kolla om det finns någon tvättid.. Det samlas lätt på ihop till mycket. Vi hörs! Kram / Carina

Älskade Mira, r.i.p



Mira gick nyligen bort. Hon fick en förlamning i ryggen.. Till minne av Mira har jag satt ihop några bilder bilder som jag tagit på henne från i sommras och mer nyligen ♥

Det är viktigt att vara rädd om dem man har omkring sig, för att nästa dag kan dem vara borta.. Jag kanske kände på mig någonstans att jag aldrig mer skulle få se henne dagen före hon skulle till veterinären. Jag klappade extra länge på henne osv.

Älskade Mira, alla saknar dig. När vi såg dig småspringandes med viftandes svans och rullande rygg mot snön eller gräset (kolla bilden uppe till höger) så kände vi alla oss i din närhet glada eller gladare. När du sov i soffan och hade din snuffljud kände man sig lugn eller kände sig avslappnad.

Vi älskar dig och hoppas att du har det bra på andra sidan. Tänker på dig varje dag.

Mumsigaste salladen



Det här var en riktigt mumsig sallad! Kräftstjärtar, sallad, gurka tomat, färdiga kikärtor och en grekisk dressing från knorr.. Kikärtorna är mättande och kan verklingen tipsa om den här salladen. Så delicious! :)


Monday with sun



Buketten med höstaster som inte hade slagit ut riktigt har nu gjort det. Den luktar gott och är ser riktigt härlig ut ^^, Den luktar som en blandning av ros och så som det luktar i en blomsterbutik.

Idag är det riktigt fint väder ute. Hoppas inte bara solen hinner försvinna innan jag har tid att gå ut. Nu blir det att laga lite mat, plugga och hoppa in i duschen sen. Vi hörs! Kram

Midnatt snart..

Hej på er! :)

Anledningen till dålig uppdatering i bloggen är för att jag har så mycket att göra.. Man måste ju hinna så mycket och så måste jag lägga i några växlar med pluggandet.

Idag har det varit en ganska seg dag, har varit jätte trött, men det kan ju beror på att jag kom hem väldigt sent i går ifrån filmkvällen, det blev ju kortspel och tvspel på det också ^^, Annars så har man pluggat och kollat på tv och film och varit ute och gått lite med en kompis.

Alldeles nyss så hoppade det upp en annan katt utanför fönstret på fönsterbrädan och glodde in.. Valentine hann väl inte se att det var en katt så hon blev rädd och stack och gömde sig under soffan. Jag blev först lite rädd också innan jag såg att det var en katt. Jag tog fram Valentine och visade henne att det var en katt där utanför och inte en räv eller monster eller så.. Då blev lugnare och nu efter bara en liten stund efter så ligger hon bredvid mig i soffan och sover. Jag ska nog också snart sova. Godnatt godnatt :)

♫ Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.. ♫

 

♫ Vet inte varför men klickade först in mig på en av hans låtar sedan lyssnade jag runt lite, har aldrig gjort det och blev lite nyfiken.. Hittade den här låten och tycker att den har ett fint och sannt budskap. - Det mesta kan man köpa, men ingen kan köpa livet.

Filmkväll

Nu blir det filmkväll med samma gäng som jag festade med igår. Najs! :D


Gårddagen..

..var både rolig och lite dålig. Den började typ hur bra som hellst. Kortspel som var som så att alla drog kort och den som fick lägst kort skulle dricka en klunk och om man fick samma skulle man också dricka, najs party game! ;D

Vi glömde förstås bort tiden och missade bussen.. Så vi fick som tur är skjuts utav ens mamma. Det blev lite komiskt det hela för att vi var ju så många så vi fick sitta i varandras knä som packade sillar i baksätet ^^, Vi bara en kort sträck för att komma i fatt bussen och så gick vi till Frimis. 

Vi hade jätte kul först tiden där inne, sen spårade det ut av en anledning. Jag vill inte berätta här vad som hände men jag kan säga i alla fall att vi fick rätt i det som hände.

Hoppas att vi det här gänget kan gå ut någon mer och har lite mer tur hela kvällen och kanske inte just i Örebro..
Hoppas ni hade en fin fredagskväll igår och får en fin lördagskväll nu!  Kram


Uppskattad post!



Har varit medlem på en sida som heter gratis-fashion.se och har loggat in varje dag och besökt hemsidor och gjort några grais erbjudande. Har samlat ett tag men har inte behövt lagt ut en krona på att få det här prensentkortet. Sidan är ungefär som gratisbio.. Klicka gärna sidan för att samla ihop poäng till ett presentkort du också! Man kan välja ett presentkort på ica, hm, ikea med mera, samt grejer så som parfym och väskor..

Snacka om rolig post! Ska handla på ica idag så det är perfekt! ^^,

Mysigt med snö + nedräckning till..

Jul!! :) Så här ser det ut här utanför nu..

 

Själv har man startat datorn med en kopp te till. Katterna är väldigt nyfikna på snön, förra året var dem ju innekatter så då betraktade dem snön bara från insidan av fönstret.. Kul för dem att uppleva den ute också i år :)

Som ni ser är det ändå ganska många dagar kvar till jul.. Kryssa i musikrutan, vettja ;)

             



                                      

Sol ~ snö ~ sol



Först sken solen och sen började det plösligt att yra ordentligt med snö. Första snön man ser så där när man är hemma. Just nu skinner solen och i parken är det den enda platsen det syns att det har snöat på.. Skumt väder, men tycker det är skönt med sol och kul med snö ^^,

Paket :D

 

Idag kom mitt paket från Oriflame. Beställde en dagkräm och en duschgelé. Fick med en ny katalog med julklappstips och lite sånt. Tror inte jag ska ha något, ska köpa mina julklappar någon annanstans.. ;)

Ingen vanlig dag..



.. för idag är det ju Ninnis föddelsedag!! Idag ska hon firas, det börjar förstås här på nätet, gå in på hennes blogg och säg GRATTIS!! :)

Vi ska träffas senare idag och fira.. :) Awsome!! Pöss ♥

LillLördag och fint i fönstret :)



Tog lite kort på Sigge när han satt i fönstret. Han passade fint in där bredvid höstastrarna, tycker jag :) 

Apropå ingenting så börjar vi bli förkylda här :P Min syster blev febrig och ont i halsen i går och jag har i några dagar känt av lite svagt halsont och feber. Hoppas det går över. Men i och för sig så har jag haft tur, har klarat mig några gånger medans andra varit förkylda.

Ha en fin Onsdag "lillLördagen" ;) !

Stackars telefonförsäljaren..

Det har ringt ett nummer i en vecka då och då ungefär 2 gånger dagligen. Jag har sökt på hitta.se och det ett företag som sitter i göteborg men som tydlingen har ett 08 (stockholm nummer). Dem ringer och säger ingenting och det är så irriterande. Iaf så ringde dem idag och jag svarde först lite irriterat - HallÅÅ?
Inget svar som vanligt.. Sen ringde dem efter en minut igen och jag ryter till väldigt irriterat

- HALLLLLÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅÅ! 
- Ja, hej hm.. 
- Jag skA intE hA något!
*Klick*

Nu hoppas jag bara att dem slutar och ringa. Det är ju så störande med sådana här telefonförsäljare. Det är ju bra om dem ringer och berättar vad dem vill än att ringa och ringa och inte säga något. Vilken terror! Så han som svarde fatta nog att det har ringt en del innan han var i luren.. Jag trodde ju inte att det skulle vara någon i luren heller, hehe ;D


Veckans planer ^^,



Så här ser mina planer ut nu i veckan.. Helgen vet jag inte riktigt vad det blir. Men det återstår då att se ;) Ska faktiskt plugga lite nu så här på kvällen, sen blir det sooova! :) Kram på er!

Just nu..



Var nyss i affären och köpte cola och chips och min syster köpte sig och lite snacks också. Just nu sitter vi och kollar på film, snaskar och myser :) Vi hörs!


Skissade av Sigge ^^,



Har inte skissat så mycket men fick bara lust att göra det. Även om jag inte är den bästa skissaren så tycker jag bilden blev okej och det var faktiskt kul att skissa lite.

Godnatt på er ! Kram Carina ♥

Vill ha..

 
Vill ha dem här leggingsen från Gina Tricot. Om inte just dem här så i alla fall leggings med glans och lite lack känsla i dem.


Höstaster i vas



Plockade med mig två buketter med höstaster. Väldigt uppigande att se blommor tycker jag. Ena buketten var blommorna inte utslagna och den andra buketten var med mest utslagna blommor. Blev väldigt fint i två fönster här :)

Så härligt ute!



Ja, det är så härligt ute! Frisk luft och solen var framme :) Vi var hos pappa min och pyssla lite i trädgården, Mira var med hon också. Om ni undrar vad hon gör på första bilden så rullar hon sig. Hon brukar göra så när hon suttit inne och stilla ett tag, så när hon kommer ut, vilken årstid det än är så rullar hon ryggen mot marken och skäller, morar och väsnas. Härlig hund det där ^^, 

Paket till mig..

 

Igår kom ett paket med 2 underkläder från Evita som jag beställt. Det är ett välkommstpaket och jag betalde bara 37 kr för dessa två. Jag tycker dem var snygga och det var inte särskillt dyrt heller. Sen tackar man ju nej till mera ;) Den ena är brun med rosa kant och rosa mönster och den ena är svart med special genomskinlig kant. 

Vad shoppar ni på nätet, om ni gör det?

Goodiebag!

 

På goodiebag.nu kan man skicka efter helt gratis provprodukter. När jag beställde så fanns det bara tre saker tillgängligt; ett doftprov, dagkräm från lumene och en kräm från nivea. Men nu är allt slut. Men snart så fylls det på och om man är medlem så kan man beställa hem saker helt GRATIS! Unbelievable. No it´s amazing! ^^, Hoppas det kommer fin fina grejer nästa gång också.. :) Men det gör det nog och vem gillar inte gratis stuffs ;)

Hemklickat från nätet :)

Hallå på er!

Hoppas ni har haft en bra dag och har en fin fredagskväll! Själv har man packat lite och ser på idol på tv.

Idag har jag klickat hem 2 produkter från Oriflame. Behövde verklingen en ny ansiktskräm. Tycker Oriflame har bra grejer till hyn, där finns några av mina favoriter ^^, Dem här klickade jag hem..

 

100ml Dag ansiktskräm 119 kr 170                                         400 ml Dusch gelé 39kr 59

Så uppskattat ♥



Älsklingen köpte bullar till mig att festa på ikväll. Han jobbar ju till tio ikväll så då tänkte han på mig ♥
När det är fredag vill man ju ha något gott också. Dem är tydlingen bakade idag (bakdag 15 OKT), ska bli gott :)

Men efter tio, då vet ni vad jag gör :) Då sitter jag, älsklingen och katterna i bilen på väg till Örebro. Tur ändå att man inte bor så centralt, men jag säger Örebro ändå ^^, Ha en trevlig fredag!

Vad ska ni festa på i kväll?


Lunchen nyligen..



Potatismos, fiskpinnar och blomkål blev det idag till lunch. Gott var det. Hade på en citronskvätt på fiskpinnarna så blev dem ännu godare.


Nu finns jag på tradera! :)

Nu har jag blivit medlem på tradera. Mitt användarnamn är YahereIcome. Har lagt ut en parfym till utropspris 1 kr. Nu ska jag bekanta mig mer med sidan. Hejhej ^^,


I morgon vid den här tiden..

I morgon vid den här tiden så åker jag vill Örebro! :)  Fast det är både på gott och ont. Anledningen till att jag inte vill stanna i småland: * älsklingen ska jobba natt sista skift veckan och då är man typ själv 16 timmar och det är ju itne kul :P Saknar vännerna i Örebro plus att en kompis fyller år! :D Anledning till varför jag skulle vilja stanna kvar i småland: * våldtäktsmän verkar det finns gott om i Örebro (se här) * slippa att bråka med mamma.

Men hur som haver så ska jag i alla fall åka hem till Örebro i morgon ungefär vid den här tiden. Hade gott! Kram


Om ni inte är medlem på..

Om ni inte är medlem på den här sidan:  

så rekommenderar jag er att bli det! *Psst* Bli det gärna  medlem genom mig, det ger er lite extra poäng ;)

Gratisbio är en sida där man lätt kan samla poäng till att gå på bio eller presentkort, dvs gratis shopping ;) Det finns massor med möjligheter att samla poäng helt gratis på. Genom att besöka hemsidor (minst 5 sidor per dag!), bli vän med andra medlemar, logga in, chatta med mera. Man kan också göra gryma erbjudanden, men man behöver inte. Upp till var och en. Lycka till!

Tack gratisbio för alla presentkort jag kunnat skickat hem från eran sida, snacka om gratis shopping! :)

Man får inte vara dum! ;)



Vet ni vad jag har gjort?? :D Jag har satt en fröboll jätte nära fönstret. Så när fårglarna kommer för att få sig lite mat magen så kan jag filma och ta massa fina kort på dem och bäst utav allt: på närhåll! Kolla vad fint kort jag tog idag ^^,

Nu blir det tv, tror det blir grannfejden och Dr Åsa. Vi hörs, kram!


Storstädning här ^^,

 

Idag blev det storstädning här hemma. Rengjorda fönster, avtorkade försterbänkar och bord. Dammsugning, torkat golv och diskat också. Det är inte så många killar som skulle ha klarat av på samma dag, om ens alls? ;)

Slarviga fastighetsskötare

Grannen kom och ringde på i går och frågade om vi också har ett kluckande ljud i avloppet i köket, och ja, det har vi. När grannen ovan för diskar så kan det komma upp lite vatten i våran diskho, men mest så kluckar det högt och tydligt..

I alla fall som kom dem som reparerar och fixar i lägenheterna, tror dem kallas fastighetsskötare och ringde på och sa att dem skulle komma som idag då på morgon och fixa med avloppet.

I morse kom dem då, först två stycken och förberedde lite. Dem två visste att vi var hemma och tog då av sig skorna. Sedan kommer den tredje som inte visste att vi var hemma och inne i sovrummet (vi ville inte vara i vägen). Den sista då som inte visste att vi var hemma går in på skorna på och dessutom efter en stund öppnar sovrumsdörren lite, hm varför? Skumt. Tur att vi var hemma om dem ska gå så där och snoka..

Som ni kanske förstår så har jag jobb nu! Har hunnit att torka av lite efter dem. Dem är duktiga som jag vet från förut också att stöka till och inte göra något åt det dem stökat till. I och för sig så är det inte deras jobb, men ändå. Det är så att man nästan hellre vill ha det kluckande ljudet och ex byta filter i fläkten själv, för att slippa att städa efter dem. Om man gör själv så kan man ju vara försiktig, som dem inte är.

En gång förut när en sån där skulle byta filter så gick han in med skorna och lyckades dra fram passa skit runt spisen och i maten vi hade där. Det var bara att sätta i gång och städa och kasta maten. Dem byter dessutom filtret ganska ofta, kanske 2-3 gånger om året. Inte kul med deras inklampande. ´>_<`


Leaves falling and it´s so beautiful



I alla fall just nu. När jag tittade ut så var det lite frost/vitt på marken. Det här trädet jag tagit kort på lyste upp så fint med sin guloranga färg på löven och även under sig. Det blev så fina kontraster.

Har även spelat in en video på det här trädet och då faller även löven. Här ser ni den:


Här med inviger jag..



Min isbjörn. Älskar den! ♥ Köpte den förra året på Gekås för under tvåhundra. Tog fram den idag för att jag tycker den är mysig och fin. Just nu har jag den på cdn, men kommer säkert flytta runt den, den väger inte mycket, hihi! ^^, Min kamera kan tyvärr inte fånga glimten med isbjörnen, får låna älsklingens kamera senare ;) Men nu är den framme i alla fall och lyser & myser.

Vad ska man ha rubrik till? ;)



Hej på er! Tog några bilder på Valentine när hon låg och såg söt ut i sängen förut. Katter är ju typ jämt söta! ^^, 

Var ganska nyss ute på en solig promenad i dag också. Det är så skönt att röra på sig och ´shine a little bit′ i solen ;) Tog en ganska rask promenad på 30 minuter, önskade dock att jag tagit med solglasögonen, för solen lyste väldigt starkt.

Godaste potatisgratängen

 

Den godaste potatisgratängen sälj ärligt talat i Gekås! Den kostar 23 kr för en stor påse, räcker ungefär till 2-3 portioner. Den var bara att värma en stund i ugnen och vi åt den med ägg och grönsaker. Mumsigt!

Ljuset är viktigt




Alltså våran lägenhet är en bra mörkis till lägenhet. Den står förhållande till ljuset fel. Så på morgon är det ju i ljust i vardagsrummet/baksidan sedan försvinner solen under hela dagen. Klockan halv 5 till klockan 7 på kvällen är det sol in i sovrummet. Men då vistas man ju vanligtvis inte i sovrummet direkt. Så det är lite störande det här med ljuset i våran lägenhet.

 

På vintern när det blir mörkt redan vid 4 till 5 så har vi bara den lilla solen på morgon från vardagsrummet, men då är man ju oftast inte i vardagsrummet heller, på morgonen alltså. Tycker om den här lägenheten men ljus är viktigt för mig. Förra året mådde jag ett tag nästan illa på vintern av att det var så mörkt i lägenheten. Man får liksom jämt tända i köket typ. Inte på morgonen då, men annars, så som nu exempel mitt på dagen.. Alltså visst det är ju ett visst ljus på dagen allmänt, men jag tycker om att solens strålar ska titta in lite dem också ^^,

Hur har ni det med ljuset i eran lägenhet/villa?

Jag säger bara tur att man inte ska bo här hela sitt liv i alla fall. Men jag gör det bästa av saken i alla fall. Jag går ut på dagarna och tar vara på solen utifrån, försöker vara där ljuset är i lägenheten så gott som det går osv.


Glass och det okända



Det var länge sen jag åt glass.. Mumsigt värre. Kollar på det okända, riktigt spännande! Vi hörs, kram!

Ett gott mellanmål



Kanske inte det nyttigaste, men då undrar jag, Vad är nyttigt nu för tiden? Dem överflöder ju med socker i matprodukter så som ketchup, blodpudding, flingor osv. Dessutom så kan man ju få cancer av olika maträtter, snacks och så vidare och av det mesta nu för tiden. Men vem orkar bry sig, man vill ju ha något enkelt och gott. Jag tycker att dem som tillverkar exempel ketchup, blodpudding, flingor, coca cola, oboj osv ändå borde dra ner på sockret och tänka sig lite för, liksom att det finns människor som ska äta/dricka det.. 

Dags för en solig promenad..

Hej! Nu är det dags för en solig promenad. Solen lyser ute och det verkar skönt ute. Så bege mig ut med bra musik mp3:n. Vi hörs senare! Kram


Lite bilder från promenaden.



Lite bilder från promenaden. Lånade älsklingens stegräknare och på cirka 30 minuter gick jag 2600 steg. Det tycker inte jag var så värst dåligt ;) Om en stund på tv ska vi kolla på "ensam mamma söker". Tycker det är kul att se ^^, Kram

Kollar ni på Ensam mamma söker?   

Nyss ätit vitlöksbröd, räkor..



Nyss ätit vitlöksbröd, räkor, avokado, gräddfil och oliver. Det var en lätt och god måltid. Åt kärnfria vindruvor som efterrätt, väldigt gott. Tänkte lägga upp en bild på druvorna, men dem var så goda så att det enda som fanns kvar var en vindruvskvist.. Hehe :D

Nu lyser solen så jag ska bege mig utåt och njuta. Vi hörs senare! Kram


Årstidsbilder vid uteplatsen



Så där, nu har jag fixat ett samlat vår,sommar,höst,vinter collage. Så här ser det ut här utanför vardagsrumsfönstret för våran uteplats vid dem olika årstiderna.

Shoppingen från igår



I otur med dag och kön i går så hade jag därimot tur med den här jackan. För att jag provad str L och tyckte att den var för stor runt midjan, sen när jag letade så fanns den ingen str M. Men efter att jag konstaterat det så hänger en kvinna tillbaka en str M. Jag tar den på en gång, provar och den sitter helt fantastiskt! En snygg, vattenavvisande och varm vinter jacka för ynka 300 kr, ja den är helt ny!



Här är bild på lite till vad jag hittade i trängseln. Förvånad över mig själv att jag kunde tänka klart och komma ihåg vad jag skulle ha trots allt folk.. Iaf, så hittade jag ett sött pyjamas linne och ett par pyjamas byxor. Tandkräm, tvålhållare, skrubborste, porplåster, ansiktsmask, tvål och lypsyl.

Annat jag hittade var present till min kompis som snart fyller år och doftgranar till bilen med mycket mera..


Mardröms Gekås

Man kan verklingen kalla det mardröms Gekås idag. Tusentals folk och trängsel. Det blev så tokigt som allra hellst idag. Det var ju jätte fint väder, skulle önskat att jag stannat hemma. Men älsklingen är ganska impulsiv och frågar - ska vi åka till Gekås? Jag tycker ju om Gekås så jag säger ju så klart ja, utan att tänka så mycket. Lördagar ska man nämlingen inte åka dit! Värsta kön in och 1 och halv timmes kö till att få betala.

Kön till kassan var hemsk. Kön var kanske 40 meter in i varuhuset och först så var det en kö, sen närmare skulle man välja kassan till höger eller vänseter. Jag hann inte riktigt välja och dem bakom stressa på mig, först så tänkte jag ta till vänster men sen så tog jag höger för att det kändes som att dem två bakom skulle vara framför mig när dem tog sin vagn bredvid mig och stressa på.. Kassan till höger som jag kände mig tvungen att ta blev 30 minuter längre! Kassan var ju längre fram :P Jag har lärt mig två viktiga läxor idag. 1, åk aldrig till Gekås en lördag! 2, Man ska välja kassan som är längst fram inte den som är längre bort.

Men det positiva är att jag hitta en jätte snygg, vit, vinter jacka och annat fint. Ni får se bilder i morgon. Är helt slut. Vi ska äta pizza i kväll. Vi hörs! Kram


Alla vill följa med till Ullared



Nu sitter vi i bilen på väg till affärernas affär! Dunkar på med låten "Till ullared" med drängarna från Ullareds skivan, hehe :D Vi hörs senare. Ullared Gekås är kung, nu ska vi handla bilen tung ;)


Härlig Lördag

Trots att jag blev väckt utav alla här i huset på något sätt, så är det nu iaf efter mat och dusch en härlig lördag. Solen skiner, himlen är blå och ja det är ju lördag och vad allt det innebär :) Älsklingen ledig bland annat.

Tänkte berätta lite om hur jag blev väckt i morse. Först så blev jag väckt av min dröm, ni vet så där vad är på riktigt, vad var dröm?  Sen började Valentine och slå med tassen mot något i somrummet så det skramlade tills man vaknade. Jag "kasta" ut henne och stängde dörren för sovrummet.

Sen så efter en stund vaknade sambon som är van med att vakna tidigt, han började spela musik och krama om mig, också tills jag vaknade. Då fräste jag i från. Sen fick jag sova en stund till. Katterna var tydlingen hungriga för att nu hade klockan hunnit bli 11 och Sigge den knassen för att väcka mig, flyger på mitt huvud och attackerar med klor. Antaglingen tyckte han att trodde han att min hår/huvud var något att jaga - eller så. Jag vaknar iaf med en gång efter Sigge attack! Jag nypte Sigge lite i kinden som hämd, hehe.

Men hur som haver, it´s a wonderful day! Vi hörs vänner, Kram / Carina

Fredagshandling.

Hej på er! ^^,

Var och handlade med älsklingen, nu i eftermiddags. Det blev lite mat, chips, chocklad osv. Nu finns det lite gott hemma till ikväll. Fredags mys vetni ;) Snart blire det idol och efter det ska vi nog sätta på film här. Vi hörs senare. Kram

Hon hatar mig..



just då.. Som ni kanske förstår. Det var länge sen hon blev duschad, så jag tyckte det var dags. Hon hade desutom varit ute i regnet och kommit in med blöt päls och bruna tassar.. Men nu så är hon ren, luktar gott och har torkat i pälsen.


Paj och efterrätt



Pajen blev verkligen såå delicious! Den här gången innehöll pajen: oliver, skinka, champinjon och grön färsk sparris från mexico.
 
Efterrätten:



Äppelkaka med vaniljkräm. Den blev rätt okej, men tycker att receptet var lite underligt. För att smeten blev som en deg och ändå så stod den att man skulle hälla över det men, hälla gick ju inte. Ska följa ett annat recept nästa gång. Vaniljsåsen var god, köpte förut från Gekås :)

Tur att det inte är min tur att diska idag! :D *Tacksam* Men jag har ju bakat allt så det är väl egentligen inte mer än rätt då att den andra kan hjälpa till med disken efter god mat och efterrätt ;) Kram

Höstrusk



Så här ser det ut nu utanför vardagsrumsfönstret.. Riktigt höstaktigt måste jag säga. Det är ganska kallt och regnigt också. Tror faktiskt att jag kan gör sån där bild med alla årstider nu. Tror nämlingen att jag har tagit kort på samma ställe vinter-vår-sommar och nu höst. Vi får se. Tycker sådan bilder är häftiga. Vi höres! Kram

Bakpotatis och skagenröra


Visst ser det ut som att det är restaurang mat? :) Det bor väl en liten kock i mig ;) Maten var också jätte god. ^^, Brukar ofta ha tända ljus vid matbordet, tycker det är mysigt ♥


En god frukost


När jag äter den här blandningen: neutral fil med jordgubbssylt och flingor till så får jag minnen från förr. Man brukade ju äta det på dagis, fritis, sommarläger med mera.. ^^,

Ikväll och imorgon



Vi åkte till Ica för att köpa fil och lite till, samt kuvert till vinnaren av min tävling till i morgon. Idag är sista dagen att delta. Klicka här om ni också vill vara med och tävla. Det handlar om en Visibly clear spot stress control från Neutrogena.

Oj oj, vet ni vad jag gjorde för en jobbig grej idag? Jag stod och diskade i en timme och lite till! Fy säger bara. Hur kan två personer ställa till med så mycket, undrar jag.. I och för sig så bakade jag ju, så det drar väl på en del disk. Diskade också ljuslyktorna på bilden. Dem var inte fina innnan disken. Men nu så, nu är dem rena, blanka och lyser med ett och ett annat doftljus uti. Nu blire tv. Ha det gott! Kram

Stearinljusets färg betydelse

Jag har hittat lite info på nätet att stearinljusets olika färger har sin varsin betydelse. Här har jag sammansatt info om några färger.. Om man vill utföra ljusmagi, så ska man säga det som står mellan "".

Vita ljus: Den vita färgen står för rening, energi och helande. Den hjälper till att stärka den inre drivkraften, och gör att man på rätt sätt kan tillämpa sina erfarenheter på sig själv men även också på andra. "Jag är renad. Jag är beskyddad. Jag är ett med det vita ljuset och den gudomliga sundheten".

Orangefärgade ljus: Minskar bekymmer och svårigheter . Väcker det själsliga och andliga inom dig. "Jag vill överkomma hinder! Jag vill nå mitt mål!"

Röda ljus: Ger positiv energi vid utmattning och trötthet. Bra att tända vid kärleksritualer eftersom att det sägs dra till sig det motsatta könet. Även bra att använda när man behöver extra styrka eller mod. "Vitalitet! Vitalitet! Vitalitet! Låt lidelsens kraft brusa upp i mig!"

Blå ljus: Helandets färg som symboliserar andligheten. Känns bra när själsliga problem ska lösas eller en rädsla ska över vinnas. Skänker lugn och harmoni. "Fred vare i mig och runt mig."

Gröna ljus: Hjälper vid ekonomiska svårigheter, ger klarhet i viktiga beslut, löser upp själsliga knutar samt stärker självförtroendet. Används ofta till olika materiella ritualer.

Guldfärgade ljus: Visar vägen till lyckan, håller olyckan borta, hjälper att lättare klara sådant som är omöjligt att ändra på. Önskningar kan gå i uppfyllelse. "Pengar och rikedom, kom till mig, så att jag blir mer välbärgad och därmed kan vara mer generös mot andra."

Silverfärgade ljus: Man blir medveten om självbedrägeri och undanröjer dessa. Brist på självförtroende kan vändas till något positivt. "Insikt, drömmar och intuition kom till mig, och välsigna mig med visdom och självförståelse."

Gula ljus: Upphäver fruktan, alstrar och stimulerar lugn. Kännertecknar det som rör intellektet och sinnet. Gult är bra att använda när du står inför en mental utmaning som till exempel en separation eller flytt. Kan dämpa depressionestillstånd. "Lycka och glädje, kom till mig. Det förtjänar jag!"

 Från dem här och den här sidan kommer källan i från.

Jag tände ett gult ljus utan att veta vad det hade för betydelse osv och jag kände mig gladare när jag hade det tänt.


Sigge i morse..



Sigge började dagen med morgon putsning och en yoga övning, som ni ser! Det ni ;) Det är det inte många som gör, speciellt inte samtidigt, hihi :)

Har bakat havrekakor ^^,


Hej! Har bakat havrekakor nyligen. Här är receptet: 

Deg (20-25 st)

 

1½ dl havregryn

125 g smör

1 dl socker

2 dl mjöl

2 tsk bakpulver

- Lägg alla ingredienser i en matberedare och kör tills allt är blandat.

 

- Rulla degen till bollar och lägg dem på en pappersklädda plåtar. Platta till dem lätt.

 

- Grädda på 160 grader i 15- 20 minuter (kontrollera noga så att de inte bränns).


 Tips!
När jag bakade efter det här receptet så var det väldigt svårt mixa ihop det i mixern. Så då kokade jag lite vatten i vattenkokaren och hällde lite över blandningen och vips så gick det lättare för maskinen att mixa ihop det.

 

Nu är kakorna klara och dem är jätte goda. Glad Ha en fortsatt trevlig dag! Kram


Tävling!!

Hej! Deltag gärna i min tävling på min andra blogg om den nya super sköna ansiktstvätten från Neutrogena. http://marianova.com/users/yahereicome/blog Det är super enkelt att delta. Det enda du behöver göra är att besöka en hemsida och sedan skriva vilken av filtarna du tycker är finast eller så. Lycka till!



En ansiktstvätt från paket lottas ut. Klicka på länken ovan om du vill delta. Värdet ligger på cirka 71 kr. Lycka till!

Just nu..



Tvn och datan är på.. Älsklingen bredvid. Min lilla älskling på magen :) Sigge är väl för söt. <3 ♥

Det är kul att han tyr sig mer till mig nu när vi åkt ner till småland. Nu har han ju bara två att kela med, så det kanske är därför. Snart ska jag/vi nog sova. Godnatt ♥

Film och fika

 

Vi kollar på "Att göra en pudel" och jag fikar på en ostmacka, te och en godsak ;) Lördags mysigt ^^, Kram på er!

Katterna ute..

Filmade katterna för några dagar sen hos mamma. Det är mina katter och mammas argbiga till katt ;D Se själva vad Prinsen gör mot min katt.. :) hehe.


Ikväll & Idol



Vi delade på en rökt makrill med tzatziki. En spännande smakupplevelse, men helt okej och gott. Colan och wienerbrödet var efterlängtat ;) Just nu sitter jag och kollar på idol. Vi hörs. Kram

Tidigare idag..



Tidigare idag var jag älsklingen på coco thai i Örebro. Maten var rätt okej. Tråkigt att man bara kunde välja mellan äppeldricka, is te och något mer. Saknade mitt favo ställe, Kinamuren! ^^,

Sedan åkte vi vidare mot småland. Tog lite bilder efter vägen, tyckte det var vackra moln. :)  Kram

RSS 2.0