Slarviga fastighetsskötare

Grannen kom och ringde på i går och frågade om vi också har ett kluckande ljud i avloppet i köket, och ja, det har vi. När grannen ovan för diskar så kan det komma upp lite vatten i våran diskho, men mest så kluckar det högt och tydligt..

I alla fall som kom dem som reparerar och fixar i lägenheterna, tror dem kallas fastighetsskötare och ringde på och sa att dem skulle komma som idag då på morgon och fixa med avloppet.

I morse kom dem då, först två stycken och förberedde lite. Dem två visste att vi var hemma och tog då av sig skorna. Sedan kommer den tredje som inte visste att vi var hemma och inne i sovrummet (vi ville inte vara i vägen). Den sista då som inte visste att vi var hemma går in på skorna på och dessutom efter en stund öppnar sovrumsdörren lite, hm varför? Skumt. Tur att vi var hemma om dem ska gå så där och snoka..

Som ni kanske förstår så har jag jobb nu! Har hunnit att torka av lite efter dem. Dem är duktiga som jag vet från förut också att stöka till och inte göra något åt det dem stökat till. I och för sig så är det inte deras jobb, men ändå. Det är så att man nästan hellre vill ha det kluckande ljudet och ex byta filter i fläkten själv, för att slippa att städa efter dem. Om man gör själv så kan man ju vara försiktig, som dem inte är.

En gång förut när en sån där skulle byta filter så gick han in med skorna och lyckades dra fram passa skit runt spisen och i maten vi hade där. Det var bara att sätta i gång och städa och kasta maten. Dem byter dessutom filtret ganska ofta, kanske 2-3 gånger om året. Inte kul med deras inklampande. ´>_<`


Kommentarer
Postat av: ♫♪ Sandra T

tack sötnos (:

2010-10-13 @ 13:54:38
URL: http://sandramusic.blogg.se/
Postat av: josefine

bara bra, sjdå? :)

2010-10-13 @ 16:30:37
URL: http://osin.blogg.se/
Postat av: marbie

Hejsan, ja jag bloggar på stylesearch nu, men håller på att bygga min egen blogg. Men man får inga pengar för att blogga på stylesearch. Vart har du hört det?

2010-10-13 @ 17:35:35
URL: http://www.marbieblogg.se
Postat av: frida sjöholm

svar: med mig är det bara bra tack! :)

2010-10-13 @ 19:16:03
URL: http://sjoholms.blogg.se/
Postat av: Emilia

Bra det, skönt att höra :) Jo det är helt okej med mig.. Vad gör dudå?

2010-10-13 @ 19:21:54
URL: http://emilly.webblogg.se/

Kommentera snällt!

Ditt namn:
Varit här förut?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att ange din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0