Helgen i bilder!


Fredag:
Film med vänner och min kära. Tycker att hey baberiba har väldigt roliga stunder som man kan skratta åt i evigheter.. Hihi ;) Sjuk humor, det gillar jag. Filmen bredvid har jag sett förut och köpte den bara för att jag tycker att den är värd att se igen, hihi.



Lördag: Blev det bowling med några vänner. Fick av ovanligheten bara en strike precis när det var "klart".. Hihi :D Bowlade från från 18.00 och fram till att melodifestivalen började. En del var verklingen jätte bra så som Sibel och en annan som sjöng sov gott /god natt undrade jag vad han/hon gjorde i melodifestivalen att göra ? xD



Söndag: Hälsade på morsan och syrran. Prinsen på bilden är en väldigt smart katt vill jag lova.. Han kan öppna dörrar, följa med på promenad, gå som en hund i koppel *fnizz* ;) och en massa annat! Han vet också när man behöver tröst, smartare katt får man la leta efter. <3


City shopping to day..


idag gick jag på stan med min lilla syster. Hon shoppade lite kläder, som hon ska ha till skolan efter lovet. Jag själv hittade en skål/vas i någon nyöppnad butik som hette duo, ett nagellack (kicks) av märket depend i en söt rosa färg som passar bra till våren.

Dessutom blev det handsprit (apoteket) för att hålla sjukdomar borta och tuggummi (apoteket) för att vara rädd om tänderna, dock smakade dem inte så bra, men dem innehåler iaf inte det cancer framkallande ämnet: aspartam (sötningsmedel). Tack och lov. Fast jag hade ändå tänkt att tugga tuggummi för att spara tänderna, inte för att det ska smaka gott.. :)

Snart fredag, helg och allt ;) Kram och pyss <3




Så älskad.. (its love)!



Jag älskar verklingen när min älskling Sigge hoppar upp på min rygg som på bilden. Det är hel mys, både lite massage med tramp och värme och kärleks buttar med huvudet. Det är vilkorslös kärlek som är helt obeskrivbar. Kyss Tänk att man kan älska en liten varelse så högt, så högt. Love u Sigge.

 

 Sigge och jag.


OS -gren Curling..


..är en sport på tv som jag faktiskt väljer att se på. Fastnade framför curling mellan Sverige och Finland, det var riktigt spännande. Tänk att det finns mycket tekniker på en is med framputtade stenar! :) Helt otroligt hur en puttad sten kan förändra läget och ställningarna helt, snacka om spänning..

Kollar annars inte alls på nå sport, kanske sånt som rör skridskor, men utöver är det dött.. Brukar däremot bli tvungen mellan varven och lysnna på fotbollen (sambon tittar på) från tvn som för med sig trummor, huliganskrik och bu och bä.. Tjejor förstår säkert vad jag menar ;D

  


Den bästa kattsanden (tips:)



Den här kattsanden på bilden, Katty kompakt kattströ, är den bästa kattsanden jag har prövat. Har hunnit provat ganska många sorter och den här är absolut den bästa. Den finns på maxi ica och kostade runt 60 kr. Det är den värd för att den tar bort mycket lukt, den är som strand-sand så det går fort att rensa.. Liksom den tunna sanden slirar lätt genom spaden. Sanden har bra uppsugningsförmåga också. Jag säger nu kort och gott tummen upp! ;)

Efter att ha prövat den första gången tänkte jag handla på två paket, när vi åkte dit igen, men då var alla paketen slut förutom ett. Tydlingen fler som har upptäckt att det är bra.. 



♥ Sussen vart nyfiken vad jag gjorde, när jag fotade :)


Utanför matplats fönstret..




Så här ser det ut! Det är upp-ploggat till en meter. Men det som har kommit (där man ej rört snön) är på vissa platser en halv meter.. Man får väl ta vara på att det kom en sån här vinter, efter 12 år nåt.. Trevlig helg!

Annars känner jag mig expose, rädd..


En annan going som följde med beställningen. Bra pris på denna. Den här färgen är den ljusaste och mest vittast bland dem färgerna. Den syns knappt i och med att den är rätt lik min egna färg på läpparna. Men den skimmrar allt och känns soft att ha på sig.



En bild med läppstiftet på. :)



Från Yves Rocher, luminelle.

Shoppat hos goa yves rocher!


Har shoppat lite från Yves Rocher och hämtade ut paketet i går. Gillar verklingen yves, dem har jämt fina premier, oftast fraktfritt och bra priser.

Hoppade in i duschen i går med dem här goingarna. En dusch cream som luktar kaffe / chocklad, en ansiktsmask med citron doft och en nya ansikts kräm för extra torr hy. Det var inte helt fel, kan jag påstå ;)

Äntlingen har jag en dag kräm, har kört med en natt kräm hela tiden typ.. Så nu blir det väl lite mer rätt, hehe. Hadet! Pöss


Vill ni veta vad min nya kisse har för sig för tok? :D


Då pratar jag förstås om Sussen. Hon har faktiskt rätt mycket rolig tok för sig.

* Om hon är i sovrummet och om jag eller min sambo rör på sig under täcket, ja då "anfaller" hon ex fötterna :D

* Av någon anledning tassar hon till mina andra två katter ganska ofta. Typ som en klapp på käften, det ser väldigt roligt ut. Hon får ju förstås igen ibland också.. 

* Om hon hittat något att leka med ex locket till en penna, kork eller min mini tejp. Ja, då när hon lekt klart då lägger hon alltid dem sakerna i foderskålen.. hmm, hur tänker hon där ? Ordning och reda eller den går säkert att äta om den får ligga bland fodret.. ^^, Så här brukar det se ut iaf:



Sussen söt - tok - charmtroll :)



Här har hon krypit under det uppvärmda täcket. Hon är ensam bland katterna att tycka om att vara under täcket. Smaken är som baken ^^,




En mycket vacker kvinna



Kate Hudson tycker jag är en av världens vackraste kvinnor. Ska vi byta utseende lixom ? :D

Finns ju en skräck film som hon spelar i, där det finns en gammal gubbe, som är borta i hjärnan och hans fru tror jag tar handom honom, iaf så är huset väldigt mystiskt och vinden bär på något. Det var länge sen jag såg den, men den är bra! Kate i filmen är där för att hjälpa till och ta handom gubben. Det händer mycket konstiga saker och det slutar med att frun tar över hennes kropp.. :P

Skräck filmer är rolig i bland, men jag orkar inte se för sjuka skräck filmer.. Det mår man ju bara dåligt av efteråt. Det ska vara med måtta! ;)



Kate Hudson

Stort tack till den bästa sidan.


Älskade gratisbio, tack för att ni finns! Tack för att jag och mina nära fått så många presentkort att handla för helt gratis.

Jag har haft många rolig shopping turer på ica, hm och JC osv tack vare er! Just det, får ju inte glöm att jag gått på bio också, gratis, tack vare er!

www.gratisbio.se har alla samma förutsättningar att samla poäng helt gratis till presentkort, bio osv.

Vill du ockxå shoppa gratis eller gå på bio en sväng? Registrera dig och börja samla poäng mycket lätt.
Skriver du mig som värvare, så får du extra poäng. Värvare: YahereIcome


Bästa reklamenfilmen? Bedöm själv!



Ni som inte har sett den här reklamfilmen, den är ju bara för bra :) hihi.



En av favoriterna i Sunes sommar :)



Enjoy!



Sluttt ;D

Så kär :)


jag är i mina katter, verklingen alltså, dem är underbara. Idag är det verkligen min katts dag! För att hon heter ju valentine! :)



Valentine är min älskade lilla skrutta, hon är speciel och du bor i mitt hjärta.



Sussen, Sigge och Valentine i sängen idag. Dem verkar veta att det är alla hjärtans dag.. Första gången dem ligger alla 3 tillsammans! <3



Hihi, kolla vem som kikar sömnigt i bakgrunden :)

Blåa dricksglas som man kollat på länge..


På ica fann jag dem här fina, blåa glasen som jag har kollat på rätt länge.. :) Tur att man orkade vänta till att det bli lite rea ^^,

Nu blir det melodifestivalen för hela slanten! Pöss



Här har ni en som är lika trött som jag har varit och är. Han låg så här i sängen.. :)



Sigge sötnos.

Mina sötnosar <3


I morgon är det fredag och då är det min sista dag för veckan på jobbet. Man är ledig helgen tillsammans med sambon. Det blir nog pizza i morgon, fredagar vettni ;) hihi. Efter en hård arbetsvecka måste man ju få lyxa till det lite, eller vad säger ni?

Bilden här under är på mina sötisar :) Som jag gillar allra bäst ;) Den här bilden tog jag idag på dagen, kunde inte låta bli att ta kort på dem när dem låg så här sött tillsammans. Sussen var ju tvungen att räcka ut tungan också och Sigge är väl lite lagom trött efter Sussen spring lekar, hihi!



Sussen <3 Sigge.

Jobb plus ett kort i mörkret.. <3


Idag har man jobbat en extra timme bara för att ;) Det är roligt att jobba! Kul och komma ut och att tjänna pengar, än att bara sitta hemma och plugga.. Men distans gymnasiet är ändå snart klart, skönt.

Här är en bild på alla hjärtans dag inredningen i mörkret med ljuslyktorna tända :) Det blev riktigt mysigt! <3 Hoppas ni har en fin lill-lördag! :)



Alla hjärtans dag inredning.

Lite inredning från ikea. Tema: alla <3 dag.


Här kommer lite alla hjärtans<3 dag inredning. Har fått upp hyllan från ikea och inredningen jag köpte till sovrummet. Det följer en bild hur det ser ut på hyllan. Ska kanske ta nån mer bild på kvällen när det är mörkare och ljuslyktorna är tända, hur mysigt blir inte det ? :)
I <3 it!



Alla hjärtans dag inredning.

Så får du gratis presentkort!

Jag är medlem på en helt grym sida som är gratis och som det går väldigt fort att samla ihop presentkort på!
Den här sidan är absolut min favoritsida. Har nyss fått hem ett presentkort på 50 kr (kolla bara längre bak i min blogg) och nu är jag snart uppe i 100 kr! Jag kan välja vart jag vill handla det finns alla dem vanligaste butikerna, dvs hm, kicks, ica, ålens, skopunkten, sida, elgianten ja ni vet ;)

Gå med i www.gratisbio.se du med så får du 50 poäng som start vid registrering. Om du skriver mig som värvare, dvs: YahereIcome så får du extra 25 poäng!

Den blå "checken" är nyss från gratisbio då da.. :D


Dekoration shopping från ikea till alla hjärtans dag. <3



Det blev ikea idag och inget annat Glad Det blev dekoration till alla hjärtans dag. Bland annat rosa gardiner, underbart goda doft ljus och nya ljuslyktor.. Sedan blev den en korv och en liten pizza bit för bara 5 kr st! I like ikea! Kyss

I morgon är det måndag, veckans start dag men också min start dag med att börja jobba. Hoppas ni har haft en trevlig helg! =) Kram

 

 Stuffs från ikea.


Bowling ^^,


Jag och sambon drog i väg på bowlade idag. Är helt slut, banorna var längre på två sätt och så var maskinen snabbare, så det var verkligen motion för oss två. Glad hehe..

Här följer kort på min klädsel, bowlinghallen och in action Fl&ouml;rt

 

Min klädsel för idag. Leggins, shorts, linne (hm) och en glansig blus (halens).

 

 

Bowlinghallen i värnamo.

 

 

Jag in action Skrattande


Prövade att göra sushi :)


Prövade att göra sushi idag. Jag kan erkänna att jag är inte en hejare på det. Har ätit det bara några få gånger och gav mig in på att prova att göra rätten sushi för första gången! Det var svårt och resultat blev gott innehåll, men för tjockt lager ris och så höll det inte ihop :P Men men, prövningen ger färdighet ;)

Bild på riset och ingredienserna.
 


Sushi ? :)

Underbart söt =)

Hihi ;)


Rihanna och hennes pojkvän bråkar ;)


Mitt horoskop stämde till 100 %


Läste mitt horoskop någon tidning och mitt horoskop stämde verklingen till 100 % !!

Så här stod det:

Tvillningarna

Pengar: Du kommer äntlingen att få till skott och tar tag i en viss planering.
- Jo, det stämmer! Jag har fått jobb och då blir det ju till skott. Planeringen är att jag har pratat om att spara till en massa; pass, körkort och resa.

Kärlek: Någon drar i dig och du har svårt att säga nej. Precis så känns det..

Arbete: Du längtar efter omväxling och ser också till att få det. Stämmer bra det! Eftersom jag har fått jobb så är ju det omväxling mot att bara plugga.. Har faktiskt också sett till att jag verklingen skulle få jobb och det fick jag ju. 

Blev glad när det stämde så bra. Dem korta raderna sa så mycket, men ändå så kort.

Har det hänt er någon gång att det stämmer till 100 % ??



"Tecken" för stjärntecken."

Bild på efter städningen plus ett litet tips angå städning.


Jag skrev ju inte ett föregånde inlägg att jag ska ta i tu med en hel del.. Men det vart gjort bara en, två saker. Man orkar ju förstås inte ta allt på samma dag. Då är mitt tips att man tar lite varje dag! Tvätta och sortera upp/bort/undan saker en dag. Nästa dag kan det blir soppning eller damsugning. Dagen därpå lite torkning av fönsterbrädor och moppning av golv.. Ungefär så har jag delat upp min städning denna vecka. Det har nämlingen blivit en hel del att göra efter att ha varit bort och efter jul och så där ;P

Lycka till med eran städning, gör den till något roligt. Sätt på musik och njut riktigt efteråt av kanske väldoftande tvätt och rena golv :)

Här kommer en bild hur det ser ut nu ikväll efter dessa städ dagar! Bak soffan stod det förut ett skriv bord och samlade damm tillsammans med en riktigt snuskig matta.. Matten är slängd och golvet så gott som klart. Rent och fint! Bilden under är ju en "mitt i veckan höjare" ;D Kram!



Vardags rummet efter städningen.



Inbakad kebab pizza mums på "lill-lördan".

Rekommenderar verkligen den här sidan!


Jahapp, det var man uppe i ett presentkort värde 50 kr igen från gratisbio.se !! Känns som att man får ett varje månad, verkligen inte fel! I like :D Ohh like it, i do like the site!

Gratisbio är en sida där man mycket enkelt kan samla ihop poäng och få hemskickade presentkort, bio osv.

Sidan är gratis och du får poäng för allt du gör på sidan! Det kan vara ex att logga in, skriva i någons gästbok, blogga som så här, beställa från din favoritbutik med mycket mera!

Jag rekommenderar verkligen er att bli medlem på sidan och ta del av den bästaste gratissidan!

www.gratisbio.se Skriv mig som värvare så är du 25 poäng närmare ett presentkort! Värvare: YahereIcome



Den blå är nylingen från gratisbio! ;)

Cleaning day!


Ja idag ska det bli en städar dag. Finns hur mycket som hellst att göra. Hittils har nästan all tvätt blivit tvättad, sambon får ta disken och vi får hjälpas åt med att sortera, packa upp och torka golverna. Ska bli skönt när det ändå är klart. Golvet runt om kring katterna lådor behövs också tas i tu med.

Det blir att spela bra musik och städa guld här ;D

Sussen sover sött, ändå utöver alla "ojud".. :)



Sussen är väl för söt.

Dukade fint idag!


Observera dem överfulla glassen med miniral vatten, hehe. Det var ju sista skvättarna kvar, så då häller man i allt ;)



En enkel dukning, men ändå vacker!

RSS 2.0