Festade på semla =)


Idag blev det smarig semla med sambon ^^, Kollade på blåsningen, Anna Skipper var roligast i kväll, enligt mig! :) Kram



Två smariga semlor ^^,

Hund passning!


Idag blev man hundvakt åt en labrador som heter; Tingeling! ^^, Här har man minsan rört på sig mycket, tack vare Tingeling. Här är det hela minus 25 grader! Men man blev som tur är varm av promenaderna.

Det är bra att vara hundvakt för då kommer man ut och får ljus och motion och dessutom så tjännar man ju en slant. :D




Tingeling.


Hemfärd med och till sambon igen.


Jaha, då vart det lång resa igår hemåt igen. Det var ganska så skönt att krypa ner i våran stora ikea säng, från att ha legat på soffan eller en madrass..

Vi handlade lite på öb innan vi åkte, där finns det ju stor chips påse olw, 500g för bara 20 kr!! Man handlar ju på sig lager när man är där. Glad



Var tacksam för livets speciella stunder.




- och njuter av att få uppleva.

- när du skrattar och känner hur skönt det är att just få skratta.

- när någon hjälper dig.

- när turen är på din sida.

- när någon finns där just för dig, vid din sida.

- när du känner gemenskap, glädje och lust.


My outfit today and shopping! ;D


Presentkorten som jag fick, gick åt till dagens shopping. Jag och en kompis gick och kikade runt i butiker. Handlade typ allt på hm! :) Brukar iblands ha svårt att hitta kläder och sånt jag vill ha där, men idag gick det som susen! :D Självklart blev det en god päron milk shake från mc donalds ;)



Tog ett kort medans vi väntade på en sak..



Det blev en vit figursyd shorta och ett linne.



Skor går alltid åt. Dock var dem inte så sköna inuti, tog en storlek större för att sedan köpa till ett inlägg som gör skon mjukare och med hålfotsinlägg.

Stor skilland på vatten och vatten!


Det värsta vattnet jag någonsin smakat, var hos en kompis som bodde i ett hus lite utanför örebro.. Det smakade blod! Fy sjutton säger jag bara.

I småland hos min sambo, smakar inte vattnet det godast heller, men mer okej än "blod smak vattnet"! :P Blir inte lika bra törstsläckt på det heller och det blir inte riktigt kallt.. Dessutom innehåller det ganska mycket kalk.

Men..

vattet åt ett annat håll utanför Örebro, är rena rama motsattsen! Det är riktigt gott! Man njuter verkligen av ett glas vatten! Kallt, smaklöst och törstsläckande! Så här kan det se ut:



Stor skillnad på vatten och vatten.


Naglarna starkare och blivit längre!


Mina naglar har blivit starkare av nagellacket jag nu kört med ett tag.. Känns skönt! :) Tog bort det gamla påmålade och filade till dem, så jag inte ska bli frestad att bita av dem :D Hehe.. Sedan satte jag på nytt lack, snyggt och dessutom har det blivit en liten längd skillnad!

Fast är inte specielt van med att, för mig, just ha lite längre eller långa naglar. Jag river mig själv ibland (minns från förut när jag också sparat ett lite tag..) och det samlas mycket skit under när man börjar få längre, urs.. Så det är en viss skillnad, men hoppas att jag kan försöka i alla fall sluta helt att bita på naglarna. Whis me luck ;) Kram!

 

Lacket från Ullared.

Kolla vad som kom med posten den här fredagen!!


En massa presentkort! Har samlat poäng på olika sidor och nu skulle det var förträffligt att shoppa lite!! Så från gratisbio växlade jag in mina poäng till ett presentkort som man kan handla för hos dem kändaste butikskedjorna, tex hm, ica, skopunkten, mc, bianco osv!

På gratismakeupen växlade jag in mina poäng till ett presentkort på 250 kr på hm. =) (fast det gåt också att växla in på kicks och åhlens)

På pointshop växlade jag in till ett presentkort också på hm, men för 100 kronor. (Man kan växla in mot många olika presentkort och saker, alltifrån godis till parfym osv.)

 

Om ni vill bli medlem på någon av sidorna så är det gratis och man kan enkelt samla poäng och växla hem bl.a presentkort!

Registrera dig på länken:

http://gratisbio.se/?RecruiterID=45449

eller på



eller varför inte

PointShop.se

Lycka till!

Friday, lets have some fun to night!


Nja, det blev inte riktigt som jag tänkt mig. Blev hemma i stället, så sitter och pratar (ja man hör varann) med en kompis på msn via cam.. Men det är bra sällskap och sen är det rätt roligt på tv 4 plus. Här kommer mina synder för i kväll! ;)



Chips och cola, mys pys!

Resultatet på nagellacket som skulle få naglarna att växa..


Hej! Ja, resultatet på nagellacket som skulle få naglarna att växa, stämde inte in på mina naglar i alla fall. Men jag kan säga att nagellacket var starkt, sitter länge och skyddar bra. Så jag hoppas att mina naglar är på rätt stig. Glad


Har i alla fall inte ätit upp mina kort naglar ännu.. hehe.. Urs, vad äckligt det låter. Ska försöka sluta och ska i och med det fixa naglarna igen. Det blir med nagel filning, putsning och lacket. Hoppas dem växer den här gången då! Kram


Har en till katt nu!


Jo har nämlingen en ny katt, eller rättare sagt en kattunge. Om ni är nyfikna hur det kom sig, att jag helt plötsligt har en till katt så kan ni läsa om det här ->

http://marianova.com/users/yahereicome/blog/ledsen-pa-folk-som-inte-tar-ansvar-for-sina-djur

Hon heter nu Sussen och är hur söt som hellst, pussig, gosig och sover hos en på kvällarna. Man kan inte bli annat än kär! Här kommer bilder på henne. Kram på er!




Sussen är ett riktigt charmtroll! :)



Nybadad! Luktar så gott. NU kan man pussa på henne hur mycket man vill!



En riktig busis! Tassar till mina katter när hon är i tunneln! ;)





Min favorit sida!



Här kommer ett hett tips om en sida, där man enkelt kan samla poäng på, för att sedan växla in poängen mot presentkort eller bio! Sidan är gratis, man kan samla poäng gratis och det kostar inget att få tex presentkorten hem-skickade. Jag har nyligen bestält hem 50 kronor, som jag själv kan bestämma vart jag vill handla för dem med. Man kan tex med presentkorten handla på hm, lindex, ica, boby-shop, siba, ja ni vet dem vanligaste butikerna..

Håll i er för här kommer sidans adress (går att klicka på den för att komma till sidan): www.gratisbio.se Älskar den sidan! Du får dessutom 50 poäng vid registrering, också 25 poäng till om du skriver mig som värvare, dvs:   YahereIcome

Om ni ex registrerat er och skrivit mig som värvare och ni har fått 75 poäng, då är det väldigt nära 200 poäng, som innebär presentkort!

Lycka till!


Så får du snabbare mobilt bredband! Tips.


Här kommer lite tips till er som har mobilt bredband och tycker att det är segt.

Tips nummer ett är att anpassa hur mycket du vill använda internät med hur mycket pengar du vill lägga på ditt mobila bredband. Om man väljer så billigt som möjligt är det mest till för att läsa hotmail och lätta användningar.. Om du är ute i stort sett varje dag, bloggar, kolla youtube osv är det bra att kosta på hastigheten.

Tips nummer två är att varje gång du är klar med internät, så koppla ner. Vet du att du ska gör något i 20 till 30 minuter, så koppla ner internät! Det sparar man hastighet osv på. Jag kopplar jämt ner internät om jag går i från datorn. Jag är inte uppkopplad tex bara för att ha msn ständigt på.. För då får man räkna med segt internät när man verkligen behöver det. Ju mindre du kan slippa att använda internät, ju snabbare blir det till det dem gångerna du verkligen behöver det eller till det du vill!

Tips nummer tre är att ha så få sidor uppe samtidigt. Att du gör klart en sida i taget och sedan stänger den.. Inget märkvärdet som sådant med det. Men ibland när internät går sakta kan det hjälpa att inte ha får många sidor uppe.

Ett dator tips.

Ett tips till att själv datorn i sig ska gå lite snabbare är att diskfragmatera. Den kan man enkelt finna om man säker i start menyn i sök fältet.

Hoppas att ni får glädje utav dessa tips som jag delade med mig av! Kram!


gratis5.se

En underbar sida jag fann i går var gratis5.se
Helt orolig! Man kan lätt och snabbt samla ihop poäng, för att sedan växla in poängen till presentkort till tex hm, siba, ica ja ni vet alla dem valiga butikskedjorna som man handlar på.

Sidan har inga förplitelser att följa och den är helt gratis, bortsett från att du inte beställer saker från den.. Men man kan när som hellst avsluta medlemskapet om nu skulle vilja det. Men varför skulle man vilja det när man kan samla ihop gratis och lätt ihop presentkort? Inte helt fel..

Vet ni, att om ni registrerar er så för ni 50 poäng i start. Om ni skriver in mit som värvare, dvs: YahereIcome  
Ja då får ni 25 poäng extra. Något att rekomendera ;)

Följ länken här nedanför för att komma lättast till gratis5 :

Gratis5.se - Få gratis presentkort genom att delta i tävlingar och utnyttja erbjudanden.

Pöss pöss!


Bekännelse och åtgärd!


Min naglar är ständigt korta utav en anledning. Jag kan inte sluta bita på naglarna! Har gjort det i flera år så det är svårt att få bukt på problemmet.. Ni ser ju på bilden vilka korta naglar jag har.

Åtgärd blir att prova att fila och putsa naglarna med filen på bilden och det här nagellacket från Gekås, fär att se om naglarna växt sig starka på 4 till 5 dagar..



Nagelfil med 4 olika fil och puts sidor. Nagellack Ultra growth.



Efter nagellacket, fortfarnde korta men blanka.

Pannkakor mitt på blanka dan!

Här nedanför kommer receptet på mina pannkakor, som är dem godaste ;)



Hur många personer receptet räckrt till varierar, men ungefär 3-4 personer.

Indgredienser:

2 dl vetemjöl

½ dl rågsikt mjöl (om du inte vill ha det ta bara vanligt mjöl)

½ tsk salt

5 dl mjölk

3 ägg

3 msk smör

 

Gör så här:

Ha i äggen, mjölken, saltet och lite vaniljsocker (frivilig) och blanda samman.

Smält smår i stekpannan och ha det i smeten.

Blanda i mjölet i smeten.

Ha en trevlig gräddnings stund!

Ett tips jag läste på internät kommer här: "Många upplever det som svårt att laga pannkakor, det är lätt att misslyckas med pannkakor innan man får in snitsen. Är du nybörjare kan du testa att ta mindre mjölk och/eller mer mjöl för att pannkakorna skall hålla ihop bättre. Ett viktigt tips är att verkligen låta smeten svälla ett tag innan ni steker pannkakorna, det gör dem lättare att hantera. Var noga med att värma stekpannan så den är riktigt varm innan ni börjar, smeten skall omedelbart reagera på att hällas i pannan."

Lycka till!


Katten sover iaf sött!


Here i am 3 pm! Sambon jobbar så då blir det svårt att somna om natten, men en som sover sött, det är ju den söta nedbäddade katten!



My little sweetheart darling!

Måndag, stor tvättning och katten i skymundan!

Det känns så skönt när det kommer en sådan där dag med energi! Då orkar man gör mycket här hemma. Det var även mycket som behövdes göra. Medans sambon vilar inför att börja jobba natt denna vecka :/ Iaf så blev disken diskad, kattlådan rensad + golvet soppat osv, tvättade kläder och en sak som sabon hjälpte mig med, att gå i väg med alla soppor och soppsrterings soppor! Så skönt! Golven och julgrejerna får vi ta en annan da ;)



Något måste man ju unna sig efter allt jobb! Fika med älsklingen ^^,



Stackars Valentine! En riktig sötis bild när hon sover, tagen förut.

Hon smet in i garderoben när jag inte såg henne och blev instängd där kanske 25 minuter!
Gumman, skrutt plutt, matte ser inte när du smyger in på tår.. Har hänt en gång förut oxå :/
Hon har dessutom varit hård i magen :( Någon som vet vad man kan göra åt det?



Mattes andra sötnos! ^^,

Här ligger han nöjd och trött och sover sött!

God kväll på er!

God mat, pastagratäng!


Åt pasta gratäng som innehöll; pasta, bacon, cream fraiche, ost och broccoli sås osv. Hör av er för recept! :)



Bland mina favoriträtter!



I en ganska stor glass form.



Från blå band och det är den som gör själva gratängen!

Ångest kan förlänga livet?


Ja, ni kan ju läs artikeln själv, det stod i ett ganska nytt nummer utav leva.



Undrar jag, om ångest verkligen kan förlänga livet. Ärligt talat trodde jag att det förkortade livet. Undrar om panik ångest räknad till att förlänga livet också? Panik ångest är ju att kroppen reagerar som om att den vore stressad typ, fast vi fel tillfälle.

Deppression förkortar livet lika mycket som rökning!! Oj, det är svårt att tänka sig att ett sinnestillstånd kan påverkara kroppen och livslängden så som en cigarett kan göra.. Helt sjukt!

Men igentligen ångest är ju inget man ska eftersträva, för det är ingen skönkänsla! Tror ändå att man får ta det med nypa salt, att det skulle kunna förlänga livet.. Tror däremot att skratta förlänger livet!

Prisjämnförelse! Ica vs Ullared


Här kommer en prisjämnförelse mellan Ica och Ullared!

Det handlar alltså om dem här grejerna på bilden.



Dolmio pasta så på Ullared 11-12 kr - dolmio pasta på ica 22-23 kr.

Diskborst på Ullared, 4st för 10 kr - diskborste på ica ungefär 8 kr st (om inte mer).

Köksvampar på Ullared, 3 st för 4 kr! - köksvampar 2 st på ica 12 kr.

Bara med dem här 3 jämnförelse priserna har man sparat 60 kr!!

Sedan köper man ju på ett lite lager. Dvs, man köper ju kasnke fler dolmio och köksvamps förpackningar. Då har man ju sparat ännu mera.

Loreal cleaning milk (min favorit rengörning) vet jag ej om den går att köpa på ica, men den köpte jag en gång förut på Kicks för 70 kr! Men på Ullared kostar den 35 kr!! Spara hälften av pengarna liksom ;)

Film kväll med synder! ;)


Här kommer bilder från min och älsklingens film kväll!



Recept kommer inom kort.



Vill tipsa om denna dricka, päronsoda, riktigt god!



Ja, ni ser ju vad det var för film jag skulle se =)



Åh här kommer kvällens synd! Gott att synda detta, min favorit ;)

Bubbel mys!

Badade bubbel bad med älsklingen.



Snart klart att hoppa i!



Här bubblar badsaltet på ..

Mums, pizza!

Idag blev det Ullareds pizza med pizza-sallad (från köpet pizza i går).

Pizza är ju gott och ännu godare när man är riktigt hungrig. I går kronglade det ordentligt när vi skulle köpa pizza och vi var jätte hungriga efter Ullared. Det börja med att dem på pizzerian inte tog kort.. Så då fick gå ut i kylan för att ta ut pengar, men den funkarde inte. "Out of service" typ Gaah! Sen prövade jag att ta pengar på en kiosk, men den apparaten hade tydligen kronglat hela dan, enligt farbron.. Så det gick inge vidare.. Det sluta med att vi köpte pizzan med älsklingens oväxlade tvåhundre norske kroner! haha xD



Den var inte så tokig, kan jag säga :)


Den bästa sidan ever.. Vill du ha gratis bio?

Vill du ha gratis bio? Då ska du göra som tusentals andra svenkar! Gå med gratis i gratisbio.se

Om du dessutom skriver mig som värvare, så får du lite extra poäng. Jag som värvare: YahereIcome

Du får dessutom en start poäng på 50 poäng, så med mig som värvare så har du redan 75 poäng vid registrering och mig som stående värvare! Super enkelt.

Poäng får man genom mängder av olika sätt, tex: En halv poäng ges per gygn för *inloggning * skriva i någons gästbok * bli vän med en annan användare.

Annat sätt att skaffa poäng gratis på är: *besöka hemsidor * delta i en tävling * pröva hemsidor * eller varför inte skriva om gratisbio som jag gör nu och få mellan 5 till 1000 poäng!

Man får även poäng för att värva folk som tex någon i familjen, kompis eller pojkvän/flickvän! Du kan också handla på tex den goda sidan som yves rocher och få 10 % av köpes summan! Om du ändå hade tänkt att göra det kan du ju lika med göra det via gratisbio!

När man har 400 poäng kan man om man vill få en gratis bio biljett hemskickad! :D Men man kan också välja tidningar eller presentkort på sveriges kändades butiks kedjor, dvs ica, hm, Jc, elgianten, skopinkten, galleri, Lindex med många fler!

Välkommen!

 

Skicka gärna frågor i kommentarsfältet om du undrar något.

Inredning


Drakblods växten behövde ju så klart en ytter kruka.



Det blev en mörk röd som ser ut som en liten hink. För inredningens skull, tycker jag det är snyggt att också ta "mamman" till hinken. En som är högre men samma färg. Elller "barnet" en mindre, om krukan eller så skulle vara stor..

Det samma kan ju gälla block ljus, när dem är i lite olika längder, det ser snyggt ut.



"Tripp, trapp, trull, mammas lilla gull" ;)


Shoppingen från Ullared! ^^


Här kommer bider på vad jag bl.a hittade på älskade Ullared Gekås idag!




Sött. Behån för bara 69 kr! I stan hade man säkert fått lagt till en hundring på priset..



Den vita är en vanlig skön tröja och den svarta är ett fest linne.



Allt en tjej behöver ;)



Man passar ju på när saker och ting är billigt! 



Trött efter maratonloppet på Ullared, ska bli skönt att krypa ner till sängs.. Shao Amigos!

Hur satt dem nya jeansen?

Jo dem satt super duper! Lite strech i, så dem formar och sitter på så viss persfekt! :)




Laddning inför tripp med shopping till Ullared!





Min start på dagen.. Kommer fler bilder från ullared senare! Hade det bäst så länge ;)

Fredags myyyyyyys!

I väntan på att sambon ska sluta jobbet blir det: godaste klubborna look o look!
Dessutom en bok som heter "från andra sidan". Handlar om en grabb från USA som upplever andra sidan 9 minuter. Intressant..!


Hoho!



Hehehe xD

Lek och bus med kissarna!


Här kommer lite bilder bl.a med lek och bus och andra fina bilder på Sigge och Valentine!



Värsta modellen, någon som vill måla av? ;)



En riktig nöt, men söt.



Han följer blicken efter en leksak som ser ut som en gul kyckling.



Hon är en hejare på att hoppa efter något hon leker med!

"En 30 minutare"!

Jag här var det då en 30 minutare promenad i solen.. Inget solarieum för min del i 30 minuter som kissie kör med. Min 30 minutare är så mycket nyttigare och hälsosamare. Här kommer några fina vinter bilder från promenaden:



Skog, med en glimt av solen.



Så fint med snö på granarna!



Solen känns så stark när den reflexteras mot snön.

Morgon stund!


Hej på er! Idag är det fin snö med glitrande snö på backen. Så här kan min dag start, med en kopp te och macka.



Den här finna koppen från världsnaturfonden fick jag av våran finaste granne. Från www.wwf.se



I går köpte vi förstås big pack, med dem godast sorterna. Min favorit är blackurrante!



Ett måste är ju en skvätt mjölk! Love tea!

En Drakblods växt

Har inhandlat en så kallad Dracaena marginata, (den kallas också för drakblod).

Denna växt sägs också vara bra som luftrenare!



Stammen ser ut att komma från ett träd.


Här kommer lite skötsel råd i fall att du också skulle bli sugen på en Drakblods växt.

Dem ska ha ljus, men ska inte ställas direkt i solen.
Den vattnas med en ducsh då och då.
Lite mer vatten på sommaren, än på vintern.
Den trivs bäst i rumstemperatur, inte under 18 grader.
Man kan föröka växten genom stamstickningar, som sker lättast när plantan är "ung". 
En rolig fakta är att den har sitt ursprung från Madagaskar i Afrika!

Lycka till!

Dagens fynd!




Kikade in i "klädhörnan" som butiken heter, där dem har 50% rea på i stort sett allt. Fyndade ett par tuna, snygga jeans och strumpbyxor. Priset och allt passade mig som handen i handsken! Happy smile to that :D

Gillar inte slut rean.. Den är hemsk! Finns aldrig rätt storlekar kvar, i stort sett bara xs eller xl. Ni som har dem storlekarna har ju tur ;) Åter till ämnet, dessutom så är det världens kö till omklädningsrummen och folk trängs och klängs på jakten efter något.. Så jag nöjer mig när det är 50 % om man säger så :D

Ha en bra dag! Pöss


Värmeljus mys!

Nu är det tänt lite här och var i lägenheten.. Ett ljus utan för på fönster brädan. Ett stort block ljus med doft på bordet. Sedan 4 värme ljus i köket där det är så kallt, brr. Sedan en lykta på matbordet, med ett större värme ljus i. Själv sitter jag med datan i knät och bara myser, utav alla värme- ljusen! :)

Har fixat en varmakoppen med kyckling smak, som också håller mig lite varmare. Det är ju för kallt ute, der har säkert varit uppemot minus 30 grader på vissa håll i sverige. Vi fryser i hjäl, det är så kallt, stackars barn, men snart blir det vaaarmt ;)  Any way, pöss !



Läs om ditt stjärntecken!




 

Stämmer du in på ditt stjärntecken? 

Jag är ju då den som är markerad med rosa. :) Mitt stjärntecken stämmer väl till hälften. Hur bra passade dit in på dig då? Stjärntecken är ju ändå ungefärliga, dem kan ju inte stämma in på alla samtidigt liksom. Stjärntydning på den här, tycker vissa att den stämmer in perfekt i och andra inte alls. Man är ju inte bara född i ett stärntecken utan också i en accent (tid på dygnet). Så det finns mycket som spelar in. Ha en rolig och simpel läs stund med jämförelse av hur bra eller dåligt denna stjärntydning passar in på dig och dina vänner.


Stenbocken
+ Oftast glad, är social, söt och rolig
- Slarvig, ibland lite för självsäker och skryter ofta


Vattumannen

+ Lekfull, populär, har bra humor, är snäll och vet hur man har roligt
- Kan förvirra folk väldigt lätt och har svårt att bli kär


Fiskarna
+ Jätteaktiv, vänlig och bryr sig om andra
- Lite för blyg, känner sig lätt förolämpad och har det jobbigt med kärleken


Väduren
+ Trivs bland folk, accepterar andra och är vänlig
- Ganska lat, otrevlig, lite tråkig och har svårt att lära sig nya saker

Oxen

+ Trivs i sin familj, är utåtriktad och gillar att röra på sig
- Tjurig, håller sig ofta för sig själv och gillar inte stora förändringar

Tvillingarna
+ Aktiv, glad och trevlig
- Har svårt att lära känna nya människor och ganska känslig


Kräftan
+ Snäll mot alla, ärlig, en sann vän och är bra på att lyssna på andra.
- Har ibland dåligt självförtroende och borde tänka lite mer på sig själv


Lejonet
+ Social, utåtriktad, rolig och charmig
- Kan vara väldigt elak ibland, har svårt att acceptera ett nej, slarvig och lat


Jungfrun
+ Tar bra hand om barn, ordentlig och söt
- Blir lätt deppig, sur och är ganska allvarlig

Vågen
+ Social, utåtriktad, trevlig och lekfull
- Ganska lat och har för stort självförtroende

Skorpionen
+ Pålitlig och ärlig
- Blir lätt sur och avensjuk och är ganska slarvig

Skytten
+ Romantisk, trevlig och social
- Hatar att förlora, får lätt tråkigt, har för bra självförtroende och blir lätt sur


Ett annat gratis tips!!


Här kommer tipset, det är en så kallad gratis sida som man samlar poäng på och sedan växla till antingen bio, presentkort, triss osv. Sidan är alltså väldigt förmånlig. Sidan är gratis, den lätt att samla poäng på och den är till för alla som gillar gratis =) Här kommer länken till den sidan - > www.GratisMode.se  

Lycka till att samla poäng, vi ses där!


Tips till gratis sida!

Har nyss blivit medlem på en sida som verkar helt suvirän! Man kan få gratis kodis och gratis bio biljetter. Vad sägs om det? ;) Bli medlem du också, vettja! Adressen ser ni ju bra, här nedanför ^^,







Välkommen till min nya blogg!!

Välkommna till min nyöppnade blogg! =)

Ska bli roligt att komma in i bloggvärlden. Hoppas ni kommer att gilla min blogg.
Pöss


RSS 2.0