Me today ^^,


Helt underbart idag vid vattnet! Bryggan räckte långt ut på vattnet. Solade lite, mest benen. Hoppas på lite färg snart, men jag är en riktig segis på att få färg. Antingen bränd eller inget :o Lite orättvist.. Men men, solen i sig är avslappnade och värmande, i like! Med det här inlägget säger jag God Natt och Sov Sött! <3


Jordgubbar & sol <3



Äntligen fanns det jordgubbar i affären! Det var jätte fina gubbar och riktigt goda! :) Vi satte oss på bryggan och njöt av solen och det kluckande vattnet.. Det är stället vi upptäckte sist, vi har tur att det ändå bara ligger en 8 minuter med bil från där vi bor.. Jag trodde förut att det nämlingen var minst 25 minuter eller så.

 

Bara så ni vet så är jordgubbarna allra bäst i juni Fl&ouml;rt Har nämlingen jobbat som jordgubbsförsäljare och  speciellt dem 2 först veckorna i juni var dem underbara. Så då ska man passa på Kyss Kram Carina



Underbart!



Sommar <3


Bilden talar för sig själv!



- Shut up!  Även djur kan tröttna på varandra.. ;)


Ny frukost!


Godmiddag! I morse började jag med en ny sorts frukost. Jag testade speciel K med red berries. Det förvånade mig lite att den faktiskt innehöll torkade jordgubbar och hallon också att det inte smakade så mycket socker.. Alla flingor jag provat förut har varit som godis, men special K kan nog funka som fruksot. Det var gott! Får se nu som dem säger på reklamen att det kan bidra till goda vanor.. Kram!


Hur sover du? Se vad det avslöjar om dig!

Forskningen menar att det kroppspråk vi i sömnen uttrycker som är omedvetet, kan avslöja hur vi är som personer. När man sover, iaf jag, så vet man ju inte själv hur man ligger. Jag vet ju hur jag ligger när jag somnar och när jag vaknar, men om jag har rullat runt eller prata osv så är jag ju omedveten om det. Så dem borde väl mena hur man ligger när man somnar (?)

 

För min del att svara på den frågan så kan jag säga att jag verklingen inte har någon bestämd sovarstil eller sida.. Det varierar väldigt mycket faktiskt på humör, trötthet, bekvämhet osv. Men alla dem sovarstilarna här nere förutom "log" brukar jag vanligast somna in på och vakna i.. Sovarstilen "log" verkar ju inte var specielt bekväm, tycker inte jag..

 

Hur sover ni vanligast/oftast då? Eller är det kasnke som för mig som för er att det varierar hela tiden?

  • Fetus position - Ungefär 41 % av deltagarna i undersökningen sov i den här positionen. Dubbelt så många kvinnor som män sover i denna position och den här sovpositionen är rankad som den mest förekommande. Dessa "sovare" har en tuff utsida men egentligen är de känsliga. De kan även verka blyga men det går över snabbt och de börjar socialisera väldigt snabbt med sin omgivning.
  • Log position - Om du sover på din kropps ena sida med båda armar neråt, då är du troligen social  person som går att lita på, ibland  kan du dock vara lite godtrogen. Undersökningen visade att 15 % sover i denna position.
  • Yearner position - De som sover i denna position ligger som ovanstående position på sidan med båda armar ut framför kroppen. Ungefär 13 % sover så här. Dessa människor är INTE trångsynta men de är dock cyniska, misstänksamma och envisa, speciellt när de gjort ett beslut de ABSOLUT inte tänker ändra sig om.
  • Soldier position - Dessa "sovare" ligger på rygg med armarna neråt men ändå nära kroppen. Dessa 8 % är tillbakadragna, tysta, för inte mycket väsen och förväntar sig rätt mycket av sig själv och sina nära. Dessa "sovare" är mer benägna att snarka då de sover på rygg.
  • Freefall position - De som sover på magen med armarna under virade under kudden med huvudet åt sidan är ungefär 7 % av de som deltog i undersökningen. Dessa "sovare" är sociala, sällskapliga men är väldigt obekväma med kritik.
  • Starfish position - Dessa "sovare" som ligger på rygg med armarna nära huvudet utgör 5 % av de som deltog i  undersökningen. Dessa människor är goda lyssnare, hjälpsamma och ogillar att vara i mitten av all uppmärksamhet. Även dessa "sovare" är mer benägna att snarka och att inte få en god natts sömn.

Vinnarlåten från eurovision song contest 2010! Grym text!



Låten är helt underbar. Texten är också helt underbar! Här kommer låten med text till! Enjoy! Pöss

Mera shopping från Gekås..


Igår när jag kom hem från det stora varuhuset var jag helt slut. Men under natten har jag hämtat krafterna och tänkte visa mera vad jag handlade i går.



En söt lykta för 29.90:- Det vita är skyddskum.



Man passar på när det är billigt.



Ett metarset för 8kr. Drink blandning ca 15 kr. Munskölj 10 kr!



Lager med sås och soppor!



Pizzorna ca 8 kr st. Potatisgratängen är underbar och kostade ca 20 kr st.



Före:
ganska tomt i lådan..



Efter: Lådan full med 3 kökssvampar för 4kr, 25 st engångsgafflar 4 kr, 25 st engångsknivar 4kr, 4 disktrassor ca 10kr och 30 st engångstallrikar 13kr.


Shoppingen från Gekås


Det blev en hel del shopping idag. Mycket hushållsgrejer, dock ingen bikini men ett par svarta leggings. Dessutom så köpte jag min första tofs!! Hiitade också en solstol för bara 189 kr.

 

Nu kan jag väl inte behöva hårtofsar/hårsnoddar på ett tag.. För att jag köpt nämlingen 90 st idag, dem kostade bara 19 kr!

 

Nu ska jag titta på eurovision song contest med sambon och festa på pepsi och chips! Hoppas ni får en fin kväll! Krams




Sigge blev nyfiken på solstolen..

Hemma igen från Gekås ^^,


Äntligen hemma! Det var jätte mycket folk idag på varuhuset! Fast det är ju inte så konstigt, många har ju fått lön den här veckan.. :) Vi handlade ganska mycket mat, än vad vi brukar göra. Bland annat så köpte vi potatissallad för en tia och en färdiglagad lax för 23 kr. Vi stannde efter halva vägen och festade på en varsin lax och potatissallad, det var mums. Är mätt fortfarande. Kram



Mums!



Vi fick plats i alla fall på Ullareds parkering, längst bort typ.. :D



Fin plats vi picknicka på..


On my way to..

Gekås! Tittade in på deras hemsida en snabbis. För att kolla det här:

 

Aktuell kö

 

Vad skönt, ingen kö.. Tror att det är mest på morgonen som det är kö. Aja, ska fixa mig nu och snart åka iväg.. :) Vi höres senare! Kram kram <3


Vitsen med okänt nummer mitt i natten (?)

Förstår ni vitsen med att ringa med okänt nummer mitt i natten och inte säga något?

 

Kvart i tolv var det nån som ringde och jag såg att det var okänt nummer så jag svarade, men sa inget. Den som ringde (som jag nu efter en halvtimme fortfarande inte vet vem det var) sa inte heller något, så jag la på efter några sekunder..

 

Det brukar inte ringa med okänt nummer mitt i natten så därför blev jag förvånad och sa inget (väntade att person som ringde skulle säga något). Det störande med okänt nummer är ju att man inte kan ringa tillbaka.. Om det nu var ex en vän som ville prata så, varför inte ringa med visat nummer liksom..

 

Aja! How cares.. Om det är något viktigt får personen ringa igen och gärna med "känt" nummer och helst dagtid.. Nu ska jag sova strax, väntar förhoppningsvis en bra dag i morgon! :) Sov sött my friends! Kram Carina


Tacos ♥ mys



Fixade lite myspys kväll med katterna. Det blev två tacobåtar! :) Passade på att äta tacos, eftersom sambon jobbar och ändå inte gillar tacos.. Har tänt lite ljus här och var i hela lägenheten. Sambon slutar om en kvart. Najs!

 

Hoppas ni har haft en trevlig kväll och fortsatt trevlig kväll och helg! Kram Carina


Helgens planer! ^^,

Hallå! Idag blir det en lugn kväll. Ska kolla på talang i klockan åtta. Sambon slutar jobbet klockan tio ikväll så då börjar ju helgen lediga tillsammans :) 

 

I helgen blir det veckohandling och en sväng till ullared Gekås. Nu var det ett tag sen vi var där, så det ska bli kul att shoppa lite. Förutom hushållsgrejer m.m så ska jag kolla om jag hittar en bikini. Det känns kul att ha en ny bikini för varje år. Såg på Gekås egna blogg att dem har en leopardmönstrad bikini (se bilden här nedanför). Den kanske vore nåt? :) Ska först pröva i helgen!

 

 


En bra start på dagen..


..för mig är att få lite sol på sig. Jag sätter mig inte och solar hela kroppen och inte heller ansiktet. Men benen som inte är så känsliga och som jag vill bli bruna om - solar jag :)

 

Vi vet ju nackdelarna med solen, så jag tänkte berätta några fördelar med att sola med måtta en liten stund om dagen!

 

¤ Solen hjälper huden att bilda D-vitamin och som är viktigt för skelettbildning och immunförsvar.

 

¤ En lätt ljusbrun ton (som uppnåtts genom försiktigt solande) betyder att kroppen byggt upp sitt eget pigmentskydd mot solens strålar.

 

¤ Solljuset kan dessutom ha en antidepressiv effekt.

 

 

Jag är vit-rosa just nu och mitt mål är att få en lättbrun färg.


Kärleksmums/chockladkaka och Simon och Tomas ^^,


Har bakat kärleksmums eller chockladkaka, eller vad alla namn på den kära kakan är och ser nu på "Simon och Tomas" på tv. Har smakat kärleksmumsen och det var verklingen lyckat! Mums! Kyss Kram

Lyckliga katter när dem får komma ut <3



Halloj! Nu när det blivit sådan här grönska ute så rör det ju sig också mycket insekter och fåglar ute och som mina katter har varit väldigt intressanta att titta på.. Idag tog jag ut Sigge och Valentine i koppel och det måste ha varit skönt.

 

Valentine fick till och med chansen att jaga en fågel! Hon började springa lite smått i mot den och gömde sig bakom en buske, sen sprang hon så hon kom väldigt nära innan fågeln flög iväg. Men jag hade inte låtit henne göra det, alltså flygigt på skatan, bara skrämmas lite Fl&ouml;rt Jag vet hur mycket hon har titta på fåglar genom fönstret, så hon måste varit i himmelriket att på riktigt få jaga en! :) Det konstiga var att skatan inte verkar vara speciellt rädd förens hon var nära ( till och med så sprang ju liksom bakom bakom, hållande i kopplet) haha Skrattande

 

Med Valentine tog jag värsta promenaden med, det var kul, men Sigge däremot var lite feg. Han vill först springa hem. Han kanske tänker och tycker - borta bra, men hemma bäst!

 



Valentine

Lady Gaga har gjort det igen!

Har nynnat i två dagar på Lady GaGa - Alejandro. Hörde den på radion och vips så får man namnet Alejandro på tungan :) Enjoy!


En smart möbel från ikea, som jag omvandlat lite..

 

Hej! Jag köpte den här barpallen också på ikea, sist jag var där. Den var lättare än byrån attt sätta ihop, kan jag bara tillägga. :) Men i alla fall, det festliga med den här möbeln är ju som ni ser på bilden att man kan antingen ha den som en barpall eller som jag har gjort, ett högt bord. Perfekt när man har katter..

 

Katterna kan nog hoppa upp om dem vill, men dem har inte gjort det hittills, det ser nog högt ut. Den kostade bara 129:- Men kan säga att det är 2 möbler i 1. Man kan ju ha det mesta på den, en blomma, lykta osv.

 

Jag älskar inredning, dekoration och pyssel kring det, så det kommer säkert fler sådana här inlägg med antingen inredning eller som det är tips och omvandling. Sköt om er! Kram Carina 


Min söta katt/modell!

 

Idag när jag skulle ta kort på Valentine, så sa jag hennes namn och då såg hon ut så här.. Hon posar och kollar in i kameran! Vilken smartis och sötnos hon e! Kyss Tror att mina katter gillar att bli fotade, dem känner liksom att man pysslar med dem eller liksom uppskattar dem och då känner dem sig omtyckta. <3  






Fotbad och predikyr <3


Från Yves Rocher



Bubbels :D


Klippta-filade-acetonade-badade-målade-insmorda! Redo för sommaren 2010, here we come! ;)


Har nyss tagit ett varmt fotbad och gjort lite predikyr på tånaglarna. Beställde ett set från Yves Rocher SE förut med en fil, skrubbkräm och fotkräm. Det luktar lavendel. Skrubbkrämen är riktigt skön och fotkrämen gillar jag skarpt för att den går in i huden snabbt.

Det är inte ofta jag badar fötterna, typ bara 2 gånger om året, så dem lär vara tacksamma.. ;)


So typical !

Hej på er! :) Jag hann att sola benen lite innan solen gick i moln! :P Vilken tur, men det är så typsikt att vädret ska ändra sig så snabbt. Just nu är det väldigt mycket moln och solen kan endast titta fram då och då. Så då blir det för kyligt att sitta ute och sola.. Men det var skönt den stunden det varade :) Den här veckan är det betydligt kallare i luften, så solen gör underverk, annars orkar jag inte var ute.. Man blev ju trots allt lite bortskämd med värmen man hade i luften förra veckan..

 

Har nyss ätit lunch och har även hunnit med att plugga lite. Läste lite i historia boken medans jag solade. Men det är mer plugg som väntar för min del. Så det är bäst att man öppnar boken.. Ha det gott så länge! Kram Carina

 

P.s är fortfarande sugen på  :ar och den där såg ju bara lite god ut! <3


Bevis på att sommaren är här!


Bevis på att sommaren faktiskt är här! Det är att solen lyser när man vaknar och att man kan gå ut och sätta sig i solen och sola. Vilket jag snart ska göra. Har så svårt för att bli brun, men lätt för att bli röd. Så jag solar försiktigt.

 

Jag har i några dagar nu varit galet sugen på jordgubbar! :) När dem första kommer så ska jag ha jordgubbar, spelar inte nån roll vad dem kostar, I´ll take take them!! :D Hihi

 

Är ni också sugna på jordgubbar? 


Kväll hos mig..


Ikväll
har katterna ätit fisk. Det gick åt fort, det var tydlingen gott! :) Fisk är perfekt för innekatter, det mättar och det är inget som lägger sig runt magen.. Så det brukar dem få då och då på eftermiddagarna eller mot kvällen.

 

 

Provet jag hade i religonkunskap B gick bra, blev godkänd! Yeah! Skrattande Just nu tittar jag på "halv åtta hos mig", det det är underhållande. Blir nästan jämt jätte sugen på maten dem lagar i programmet och ibland får man sig ett gott skratt av kommentatorn.. ;) Hade! Kram


Fraktfritt hos Nelly!

Kikade in på Nelly och hela Maj ut är det nu fraktfritt!



NELLY.COM

It's raining outside my window..

och jag ligger i sängen och drar mig. Det är rätt mysigt att det regnar på morgonen, bara man inte behöver gå ut i det. Hihi :) Ska snart upp och äta frukost och plugga lite. Har prov idag, kom jag på, måste läsapå det också.

Aja vi hörs senare, hoppas jag. Just nu känns det som att jag lider av bloggtorka.. Men det vänder nog ganska så snart! Hade det gött så länge! Kram Carina

 ->  = jag ? :)


Skulle du vilja ha presentkort att handla vad du vill för?

Skulle du vilja ha presentkort att handla vad du vill för ibland? I så fall rekommenderar jag en sida som heter gratisbio. Man samlar enkelt ihop poäng helt gratis, om man vill och sedan kan man byta det mot att gå på bio, tidningsprenumeration eller ett presentkort att handla på valfri butik ex; ica, hm, lindex, kicks, the body shop med mera. Det är runt 50 olika butiker, dem vanligast som finns i shoppingcentrum och på stan.

Om du blir medlem via mig genom att klicka på bilden här nedanför så får du först 50 start poäng och sedan + 25 poäng till! När du har 200 poäng har du ett presentkort!



Lycka till! Kram

Go natt på er! :)

Hoppas ni får en lugn och skön nattsömn! :) Nu ska jag gå och sussa.. Bloggar mer i morgon.  Godnatt från Carina   


Klart!


Hej igen! Då var man klar med sysslorna här + lite till.. Torkade golven också. Gud vad skönt att det är ordning, rent och fint här nu Fl&ouml;rt Sigge tyckte om att ligga i den nybäddade sängen! :) Just nu ligger han på rygg och sover sött ^^, Själv har man satt på spagetti, som snart har kokat klart. Vi hörs lite senare. Kram

Måndags planer!

Mina planer för idag :

 

¤ Tvätta sängkläder

¤ Byta till sommartäcke

¤ Damsuga

¤ Rensa hos katterna

¤ Plugga

 

Dags att sätta fart! Kram

 

Hinner ni läsa? Glad

 



Kvällsinlägg! ^^, <3

Godkväll gott folk! :) Har nyss varit inne i duschen och det måste varit den bästa duschen jag tagit! Har svettats nu i två dagar, så det var riktigt skönt och duscha av det.. I går när jag kom hem från den långa shoppingturen, så orkade jag inte duscha, även om jag hade velat göra det. Jag blev ju varm idag med efter promenaden i solen, så det var väl nån mening att ta den idag.. hihi :)

 

Det här får bli mitt sista inlägg i kväll. Ni får sova så sött! Kram Carina

 

Härlig sommarkväll med tacos!

 
Vi har varit ute och gått runt en timme i den fina kvällssolen. Det var jätte skönt! Har också ätit tacos, mums! Jag förstår inte hur man inte kan tycka om tacos, så som min sambo inte gör.. Jag älskar tacos :) Kram

 

Tycker ni om tacos? 


Nu är byrån klar monterad! *taada*


Helluu! Nu är byrån klar! Skrattande I går orkade jag inte sätta ihop den, så jag gjorde det idag i stället. Efter mycket jobb och slit är den nu klar och på sin plats. Visste inte att det fanns en byrå för bara 229 på ikea! Dock så är den ju inte så putsad, men den duger! :) Kram 

 

  

Tre lådor att förvara i. 


 

Den passade bra till spegeln, som också kommer från ikea.


Tvn är upptagen så därför..

Tvn är upptagen så därför tänkte jag börja att sätta ihop byrån vi köpte idag på ikea.. Ni får se bild när det är klart Fl&ouml;rt Tycker faktiskt att det är roligt att sätta ihop grejer från ikea, speciellt när det är så det räcker med en som monterar, dvs jag! Tycker inte om när sambon ska lägga sig i, då blir det ju bara fel, hihi. Så det sköter jag Glad Kram

 

 


Hemma från ikea och A6:an..

Godkväll! Kom hem för ungefär en timme sen.. Det tar en timme ungefär att åka från Jönköping hem till småland. Men nu är jag hemma iaf och det är skönt. Är helt slut i fötterna och ryggen osv.


Idag tittade äntligen solen fram ordentligt! Den har ju varit extremt frånvarande här.. Aja, shoppingen gick bra. Är nöjd! Glad Inne på H&M i A6 center, hittade jag ett par shorts och ett mönstrat linne. Inne på ikea fick jag mycket för pengarna, om man säger så. Hittade ju en byrå för bara 229 kr! Det blev också ett dubbeltäcke som är tunnare inför sommaren och lite annat smått och gott.. Hoppas ni haft en bra dag! Kram Carina


 
Från H&M. Shortsen 99:- Linnet 49:-



Från ikea


Ikea & A6 center

  

Halllåå!! Glad Snart bär det av till ikea och A6 center i Jönköping.. Jippi! A6 center är typ som marieberg i Örebro, ett shopping center :) Vi hörs senare, så får ni se vad jag shoppat sen Fl&ouml;rt Ha det bra så länge! Kram


Freeedaaags myyyys!!



Hello!  Känner mig bättre nu efter filmen och en alvedon.. Filmen är ju helt underbar. Vill verklingen se tvåan av sex and the city. Den är ju föresten på G, kommer snart på bio Fl&ouml;rt

 

Jag och sambon åkte och handla lite mat. Fredags mys med olw:s nya ugnbakade chips och donuts. Chipsen var väldigt goda, men hårda, så man får se upp..

 

Nu ska jag fortsätta att fredags mysa framför tvn med sambon och katterna. Önskar er en fortsatt trevlig kväll! Kram Carina


Sex and the city + mat


Hej på er! Har dragit på mig förkylning så orkar inte göra så värst mycket. Men sex and the city (1:an) orkar jag se iaf ;) Det blir lite mat på det.. Vi höres senare, nu ska jag softa och starta filmen här ^^, Kram 

 

Drinktips till helgen!

San Francisco drink  -
Ingredienser:

 

4 cl Vodka
2 cl Créme de Bananes
Apelsinjuice
2 stänk Grenadine 
Garnering:

 

Apelsinskiva
Rött cocktailbär


Gör så här:

 

Häll i ett par iskuber i highballglaset och fyll på med ingredienserna. Rör om och avsluta med att stänka i lite grenadine och dekorera med en apelsinskiva.

 

Lite förklaring av ingredienserna:

 

Crème de Bananes är en likör med tydlig banansmak samt vissa inslag av vanilj. Likören kan avnjutas som den är och serveras då kyld till exempelvis desserter med glass och söta frukter. Crème de Bananes är också en vanlig drinkingrediens.

 

Grenadine är en mycket söt och intensivt röd dryck som är gjord på saften från granatäpplen. Grenadine är inget som man dricker rätt och slätt då smaken är mycket koncentrerad. Drycken kan blandas med vatten för att göra "grenadines" men det främsta användningsområdet är troligen i drinkar.

 

Önskar en trevlig fredag! Glad


Tidens ordspråk

Den som tar, han har.

Det man inte minns, har inte hänt.

Det man inte vet, har man ingen aning om.

Det vi inte gör idag slipper vi göra om i morgon.

Gammal kärlek kostar alltid.

Liten stuga kallas ofta stort dass.

Man måste kyssa många grodor innan man hittar sitt svin.

Den som bara kollar i backspegeln kör oftare i diket.

Den som dricker ensam har bara sig själv att fylla.

Den som spar han har men inte roligt.

Det finns inga dumma frågor, bara dumma människor..

Det man inte har i huvudet får man ha mellan benen.

Det är med kärlek som med whisky, den tar slut...

Dåliga flickor är inte det sämsta.

Framtiden var bättre förr.

Friskt vågat ute, halva inne.

Först till skrivarkön får först skriva ut.

Hårt arbete lönar sig i framtiden, lathet lönar sig nu.

Livet är hårt, men orättvist.

Man lever bara en gång och många inte ens det.

Obeslutsamhet är nyckeln till flexibilitet.

Problem är till för att skjutas upp, för att sedan glömmas bort.

Älska din nästa, men var diskret.

Även den starke får ta i när han skiter.

Även i de lugnaste vatten drunknar man.


Att tipsa om!

Här kommer en till sida att tipsa om den heter så som det står på bilden. Den är inte lika utvecklad som gratisbio, men man får en poäng per dag för att logga in och ungefär 9 poäng per vecka för att besöka hemsidor. Jag har varit medlem några månader och har snart ett presentkort på 100 kr, inte helt fel. ;)

Sidan är helt gratis, så klart. Klicka på bilden för att regga dig, då för du 25 poäng extra eftersom det är via mig!

Gratis5.se

Lycka till!

Åska

Hej!  Tänkte dela med mig lite av mig själv..    Se hela bilden  

 

Något jag inte gillar så är åska och blixt. Eller det är väl fine om det pågår en kvart eller en halv timme och sedan att det klarnar upp Men det är jobbigt när det ska hålla på så länge.. Man vet ju inte om det är över eller inte R&auml;cka ut tungan Här började det åska för ungefär två timmar, men inte förens nu har jag vågat haft datan på. När jag tänkte tanken att nu är det väl över, då började det mullra igen, *nehe* då var det inte över.

 

Jag känner mig så bunden när det börjar bli riktigt mörkt på himmelen. Det känns som att det ska braka loss, vilken sekund som helst! Jag undviker då att sitta framför datorn, duscha, diska, gå ut, se på tv osv.. Så det är alltså sjukt tråkigt när det är på väg att bli åska och när det åskar. Det kan vara mysigt om man inte har något att göra eller viktigt att passa, men annars är det ett rent helvete. Det är skönt när det är över och något som iaf är bra är väl att det oftast rensar luften.


Frankrikes bidrag i eurovision song contest 2010



Ojojoj! Vilken partylåt! I love it! Kyss 

 

Men den hör ju inte hemma i eurovision song contest i alla fall.. Tänk om den skulle vinna? Då är det ju i aå fall ingen sång tävling utan partymusik tävling..

 

Hur som helst så är det här en låt jag skulle vilja dansa loss till i sommar och spela i bilen! Glad 


Nöjd!

Hej svej! *Helt snurrig av allt pluggande* Fl&ouml;rt hehe. Men jag är så nöjd. Har idag läst 30 sidor, samt sammanfattat dem, dessutom i det tråkiga ämnet historia. *Pust* äntligen en liten del klar. Ja ni läste rätt, en liten del, för det väntar ju alltid mera. Men känner mig ändå nöjd av min insatts idag. Har pluggat många timmar idag.

 

Hoppas ni har haft en bra och fin dag! Här har vi inte direkt haft något väder att skryta om, men det har iaf varit varmt! Glad  Kram / Carina


För att göra det goda godare ^^,


Mumsi! Min favorit glass, dvs gräddglass/vaniljglass med chokladkross och lite strössel på Kyss När ni ser det här har jag nog redan ätit upp all glass Fl&ouml;rt 

Är du med? :)

Är du medlem i pointshop ännu? Gå med! Den liknar gratisbio, där man samlar poäng och sedan kan växla poäng till allt möjligt.. Presentkort, godis, filmer, parfym med mycket mera! :) Det kostar inget, går ut på att samla poäng genom att besök hemsidor, svara på frågor, undersökning osv. Klicka på bilden för att regga dig!

PointShop.se


Lycka till! Kram / Carina

Det som gäller nu..

Det som gäller just nu för min del är: PLUGG plugg och åter plugg!

 

   Vi hörs igen när jag tar en paus! Kram / Carina


Blomkrukor för fashioninredning

 

Visst är krukorna läckra? ;) Skulle lugnt kunna ha en såndär kruka i mitt hem, om inte flera. :) Undrar bara vart man kan hitta dem till ett bra pris :D Kram /

Källsortera ännu mera! :)

 Tips!

 

Undvik att slänga saker i sopporna som man faktiskt kan sortera, men som kanske slängs i den vanliga soppkorgen av bara farten.

 

Beroende på hur stor familj du har eller hur många som bor i bostaden, så vet man på ett ungefär hur ofta man ska köra iväg det man ska källsortera. Jag och min sambo har på en månad samlat på oss en hel del som ska sorteras och för att slippa köra med bilen överpackad. Vissa kanske har nära till sin källsortering, då är det bara att sortera vid behov.

 

Ett tips: Om källsorteringen sortera mjuk- och hårdplast tillsammans så kan man ha 1-2 plastpåsar där man lägger i all plast. Från plaspåsar som det är hål i till glassförpackningar, plastomslag osv. Men om det sorteras för sig så kan man sortera det i två olika påsar..

 

Ett annat tips är att om man har en lagom stor kartong, så kan man samla kartonger i den. Man kan ju oftast inte trycka i hela kartongen men, man kan ha den att bara samla i.

 

Tänk på miljön och lycka till!   


Hemlagad utemat +..



Kebabtallrik med pome, gurka, tomat, en klick turkisk yogurt och tortillabröd! Mums!

Vill du ha mer besökare till din blogg?

Regga dig genom att klcika på bilden och så kan du få massor med besökare till din blogg!



Den är 100% gratis och vem vill inte ha fler besökare ;)

Lycka till / Kram

Finally!!

Den här morgonen var det lite sol när man vaknade, så skönt. Fast nu ser det ut att bli lite molnigt, hoppas solen håller i sig. :)

 

Det blev lite välling och en macka till frukost. Nu ska jag plugga lite. Hade gött så länge! Kram

 


Vatten vid vattnet :)

 

Hej på er! Just där som vi bor finns det inte så många promenad stigar osv.. Så vi åkte en tio minuter iväg och in på en väg där vi har sett att det var skylt om att det skulle finnas badplats. Åh, det var precis det vi fann! Trodde inte att det låg ett sådant fint badställe så pass nära.. Jippi! Glad Vi har inte bott här nere så länge, så det är därför vi inte har koll på allt i området.

 

Trots att det inte var någon sol så satt vi en stund på bryggan och njöt, bland annat med vatten och av vatten (se första bilden). Hoppas ni haft en bra dag! Godnatt, kram!

 

 

Badplatsen. 


God köttfärssås!

 

Ingredienser:  

  •  ¤ 1 stor gul lök
  •  ¤ 400 g nötfärs
  •  ¤ olja
  •  ¤ salt
  •  ¤ svartpeppar
  •  ¤ 400 g krossade tomater
  •  ¤ 1 msk tomatpuré
     ¤ 2 tsk basilika och/eller timjan
    ¤ 1 kalvbuljontärning eller 3 msk flytande kalvbuljong
    ¤ 2 morötter

 Gör så här:

Hacka löken. Fräs lök och nötfärsen i olja i en stekpanna. Finfördela färsen med en stekspade. Salta och peppra.
Häll på krossade tomater, tillsätt tomatpuré, basilika och kalvbuljong.
Rör om och låt puttra ca 10 minuter. Smaka av med salt.
Riv morötterna och koka dem sista minuterna. 
Koka under tiden pasta av valfri sort.
Servera köttfärsen med pasta och grönsaker.


Att se det positiva i det otursamma..

Pepplista!

 

Inge jobb för min del den här veckan ~¤~ Då vet jag det och då har jag ju mer tid till att plugga.

Roligaveckan/ lingon veckan ~¤~ Tur att det kom den här veckan eftersom man ändå inte ska jobba.

Plugga svåra Engelska B ~¤~ Hoppas jag blir bättre på Engelska, det går nog om man lägger i.

Dåligt väder hela helgen ~¤~ Den som väntar på något gott väntar aldrig för länge! ;D 

 

Ett Nalle Puh citat: "Ju mer man tänker, ju mer inser man att det inte finns något enkelt svar."

 

   Ha en fin dag! Kram


Favorit mascaran!

Min favorit mascara är: max factor false lash effect! Själva märket max factor har typ alltid varit ett favorit märke när det gäller mascaror.

  

 

Vilken är eran favorit mascara?


Grönt och skönt



Det har verklingen blivit grönt ute! Våran buske bredvid uteplatsen har fått gröna blad och gräset har fått en fin grön färg. Jätte härligt! Kram


Här ligger man i..

och jobbar hemma, kan man säga :) Har packat upp, dammsugit och tvättat en tvätt! :D Så är nöjd med den fronten, men med pluggandet händer det ingen ting.. Så jag måste ta och ryka upp mig nu och sätta fart och plugga lite.. Varför tar jag aldrig vara på tid som jag kan plugga på?  Aja nu måste jag sätta fart här så jag inte blir störd utav sambon som kommer hem klockan 6 ;D Hade så gott så länge! Kram / Carina

 

 En pussande fisk ^^, Supersöt!     


Jag igår..

 

Hey! På vägen ner mot småland igår stannde vi på en rastplats. Det var väldigt vacker natur där, även om det bara var ett litet område och när en bilväg..

 

Jag var så trött på vägen hem. Men jag som bara sitter bredvid ska ju inte vara trött, det är ju jag som ska vara pigg och hålla "the driver" vaken.. Glad

 

Idag har jag en del att göra, som att packa upp, plugga osv. Ha det gött så länge! Kram


Vackert efter vägen..


     

Kina Muren i Örebro


Vi stannade till vid Kina muren i Örebro och åt Buffe Glad Det är så najs att bara plocka på och smaka och ta vad man vill.. I like that! Fl&ouml;rt Efter det beger vi oss nu "hemåt" mot småland. Hade fint så länge! Kram / Carina


Yesterday..

 

I går var det en regnig dag, så det fick bli lite snabbmat. Älsklingen, morsan och jag åt lite pizzeriamat. Jag tog en rätt så nyttig sallad. Den var smaskens :) Kram


Ta del av den du med!

På gratisbio, som sidan heter, samlar man så enkelt ihop poäng. Det är den bästa sidan av dem alla! Man samlar poäng gratis ex genom att logga in, besök hemsidor eller att skriva ett gästboks inlägg till någon annan medlem, blogga med mera..

Man växlar sedan poängen till presentkort (vart man vill ex hm, ica, lindex osv), biobiljetter eller en tidningsprenumeration.

Allt är helt gratis! Klicka på bilden och regga dig idag och få extra poäng i och med att jag värvar dig. 



Lycka till och grattis till att kunna ta del av denna fantastiska sida! Kram /Carina


Recession: Surf's Up

Jag och syrran är lediga idag så vi kollade på Surf´s Up i går kväll Glad

 

 

Titel: Surf´s Up      -  Söderhavet har blivit coolare
Regissör: Ash Brannon, Chris Buck
År: 2007

Typ: Tecknad action komedi 

 

Detta är berättelsen om Cody Maverick, en kavat liten krabat som blir upptäckt hemma i sin antarktiska köldhåla och får resa till någon sorts Hawaiiliknande, tropisk ö och tävla med de tunga namnen i branschen. Hela äventyret dokumenteras – och det här är projektets fiffiga lilla ploj – av ett beskäftigt tv-team.

 

Man kan vara hur nöjd som hellst över att komma tvåa och man kan rensa att sår genom att pissa på det, Fl&ouml;rt . Med andra ord, riktigt rolig film med ett vackert budskap.

 

Filmen får *****  alltså tre utav fem stjärnor utav mig.


Kel med hundvalpar <3


Idag har man kelat med hundvalpar. Var tvungen att lägga ut bilder på sötnosarna Glad Det är boxervalpar och dem är 8 veckor. Alla är tingade, tur det, funderade nämlingen på att ta med mig en hem Fl&ouml;rt Här följer fler bilder Kyss

 

 

Alla.. Bus och stoj hela dagarna.. :)

 

Den här har jag kärat ner mig i lite extra..


Tacos ♥ mys


Min absoluta favoritmat! ♥

    

 

Det blev alldeles för kallt och molnigt här, så att ta ut katterna får jag göra en annan dag.. Katterna verkar vara trötta så det var ju tur det. Jag får ta ut dem någon annan dag istället när det är lite varmare och soligt. I morse såg det ganska lovande ut med vädret, men det vände fort Fl&ouml;rt Hade najs så länge, kram Carina


Underbart väder :D


Underbart väder, hoppas det också är lite varmare än dem två föregånde dagarna.. I förrgår kände jag att man nästan skulle tagit med sig mössa och vantar! :P Katterna mina är lite rastlösa så funderar på om min syster och jag ska ta ut katterna en stund i koppel, så att dem för springa av sig :) Återkommer med bilder senare, om det blir så :) Kram!

Åh till skogs..


Idag blev det en lång promenad i skogen. Det var skönt ute, perfekt väder och allt. Två boxer hundar var också med, plus Mira förstås.

 

Har tvätten på tork i tvättstugan. Måste gå ut och hämta den lite innan kl 23, annars låses dörren :P Hemma hos sambon har vi ju tvättstugan inne i lägenheten, lite annorlunda här hos morsan. Men det är skönt att slippa höra torktumlaren här ex.. Kram på er! 


En lätt, god och nyttig lunch!

 

Min lunch idag. Plockade nedfrysta svampar som är stekta, en klick potatissallad och olika nyttiga salladsblad, gurka, tomat och med grekisk dressing. Mums! Glad


Måndagskväll här i huset..

Hey! Har tagit promenaden jag nämde förut, det var skönt i skogen, men ganska kyligt dock. Kikar också lite på Hollywoodfruarna och slappar.. Misstänker att det finns fler som kollar just nu på programet också ^^, Hoppas ni får en fortsatt trevlig kväll! Kram

 

 

Mira i skogen. Bilden blev suddig, men den funkar :)


ello ello :)


Mende ju förstås Hello.. Glad Har nyss käkat jätte god mat. Chicken bits, ris och god sallad med grekisk dressing till, mums! Om en stund när jag smält maten blir det promenad i skogen med morsan, syrran, grannen och hennes hund Mira.. Hade bra så länge! Kram


Önskelista ur H&M vår/sommar 2010

Önskelista, det jag antaglingen kommer att shoppa framöver:

 

       

 

Shortsen! 99:-                Linnet! Bara 49,50:-       Leggins! 149:-                 Toppen 80:-

 

Snyggast *Önskelista, if i was a rich girl*

 

 

Alla bilder är lånade från www.hm.se 


Kvällshimlen var alldeles rosa och skär, så vackert!



Det vart helt rosa på himlen efter regnet som varit under dagen, när det började spricka upp mot kvällen. Tycker det var riktigt vackert! Kyss  Natti natti / Carina

O_o

Det här är nog sista utgången på länge nu.. OO_o,  Inget blev som man trodde var planerat.. J*vla skit kväll, helt värdelös! Skulle haft roligare hemma till och med (!!) :P  HATA Frimis!





Paket i postlådan!


Detta kom till mig med posten idag.. Skrattande Snacka om spännande läsning. Böckerna kostade i pocket hos CDON.COM bara 39 kr st..



Var in till stan en snabbis med en kompis..

Var in till stan en snabbis och handlade lite mat och munkar. I en mysig affär i Nora så har dem en katt som bor inne i butiken. Den hade gått och lagt sig i en korg, så det var levande reklam, kan man säga Fl&ouml;rt För att en sådan skulle nog min katter uppskatta.. Men får vänta med att köpa en sådan. Brukar jämt gå och klappa på den kisse missen, den är ju jätte söt och alltid kelen ^^,

 

   


Carina:ornas dag!

 Grattis alla Carina:or på namnsdagen!! Hoppas ni får en fin dag!   

Natt uppdatering ^^,

Idag har man vart ute och gått en hel del. Det har varit väldigt bra och fint väder för det också. Men temperaturen är väldigt skiftande, ena stunden skönt och ena stunden kallt. På natten eller kvällen blir det riktigt kyligt.. Något jag kanske ska tänka på i morgon när det blir utgång :D Fast när man går från krogen så brukar jag vara väldigt varm utav allt dansande ;) Älskar att dansa Kyss

 

Morsan och jag bokade in tvättid samtidigt, så hon stod vid "ettans" maskiner och tvättade kläder och jag vid "trean". :) Det blev en klick glass med lite dekoration i jordgubb och chocklad smak.. Mums! Godnatt på er! Sov sött! Kram

 

 


Tack så jätte mycket <3

Vill säga tack så jätte mycket gratisbio för alla presentkort jag fått tack vare eran sida!

Ni har gjort sidan helt fantastisk! Det går så fort att samla poäng. Får ungefär 50-100 kr i månaden och som jag kan välja att handla för vart jag vill.. Dvs ex ica, Lindex, hm, skopunkten, ja vart man vill!

Gå med ni också som läser det här och samla poäng och växla mot presentkort, biobiljetter m.m.. Klicka på bilden och regga dig :) Sidan och allt är helt gratis!!!


I wanna be the one to walk in the sun!

 

 

Vi har haft fint väder här idag så det blev promenad med Mira. I skogen på vägen hem hittade hon förstås ett stället att doppa sig på. Hennes matte kommer hem idag och det tror jag Mira är glad för, hon brukar jämt sakna sin matte jätte mycket.

 

Nu har man smakat:   och den var jätte god! Hos mig är det den godast chockladen just nu!  Kram / Carina


My day!

Godkväll  Skrattande Tror dem flesta sover just nu faktiskt. Det finns bara en inloggad bland mina vänner ^^, Iaf så blev det lite shopping idag inför fredagen.. Ska ut och festa med en kompis på fredag, så då blir party party Fl&ouml;rt 

 

Lägenheten jag kikade på ska jag fundera lite på. Några fördelar vara att rumen var fina och lägenheten var lite mysig på nåt vis. Nackdelar är att badrumet var det minsta möjliga och tvättstugan hade bara en gamal tvättmaskin till många att dela på m.m :P Så det tåls att fundera på innan jag bestämmer mig.

 

Här följer lite bilder från shoppingen från idag.. Hoppas ni sover sött och vaknar pigga i morgon. Godnatt, kram från en trött Carina :)

 

 

En söt klänning från Gina Tricot.

 

 

En tröja från Gina T

 

 

Mjukgörande till läpparna från apoteket och lite smått och gott till fredag..


So much to do and so little time

Godmiddag!

 

Åh jag har så mycket att göra just nu. Eller rättare sagt, att ta i tu med. Ligger efter med pluggandet och inte blir det bättre av att man har en massa andra saker också att göra. Idag ska iväg och kolla på en lägenhet. Håller på och letar efter en helt egen. Hoppas att lägenheten jag ska och kika på idag är något att ha. Hoppas man får en trevlig känsla utav lägenheten och så hoppas jag dessutom att den inte är så lyhörd.

 

Tror det blir lite shopping efter det. Behöver verklingen nåt mjukgörande eller så till läpparna. Alla lypsyl och vaselin jag har haft är alla slut. Känns helt tomt och torrt på läpparna :P Något måste jag ha iaf ;)

 Vi höres senare. Hugs / Carina      


Hundvakt eller vakt till en sovande hund.

Hey på er!

 

Idag blev man vakt till en sovande hund, man kan ju inte kalla det hundvakt precis, hehe. :D Mira är en golden retriever och är trött inomhus men pigg i skog och på gräsmattor ;) På gräsmattor och i snö brukar hon ofta rulla sig och låta som en gris ;) hihi.

 

Det är riktigt kul att få ta hanom Mira mellan varven. Då kommer man ut på ordentliga promenader och det är riktigt trevlig sällskap som gör en lugn och harmonisk. Hon brukar snarka lite lätt och se ut som på bilden, då blir man inte annat än lugn. Kram Carina 


När hon släpper skiva ska jag köpa den med detsamma!



Hon framför låten så vackert! Kram /

Reser.. Maria Montazami: Sveriges godaste burgare ;)


  

Morsning! Nu sitter vi i bilen på väg till Örebro. Vaknade ganska sent idag och orkade inte laga någon mat innan vi stack. Så det fick bli sveriges godast burgare, som Maria Montazami säger Fl&ouml;rt

 

Bloggar från min laptop som jag laddat upp innan resan. Den har dessutom typ 8 timmars batteritid, så om jag vill ska kan jag kolla datorn hela vägen, om jag vill. Men har lätt för att bli åksjuk av att inte titta på vägen hehe :P Så ska titta lite på vägen nu. Kram / Carina


Resultat



Taadaa Glad Jag tycker det ser ut som att det blev slingor, vad konstigt. Det blev dock lite ojämt. Får se om jag ska be någon kompis eller någe hjälpa mig att jämna ut det lite.. Luggen blev jätteljus, den jag började med förstås. Det kanske jämnar ut sig lite efter några hårtvättningar, vi får se. Nu är det snart sleep time för min del, så sköt om er och sov sött! Kram / Carina


Under väntetiden..

Sitter och väntar på att blonderingen ska verka klart. Pulvret var blått och det ger en fin blond färg. Nu är det snart cirka en kvart kvar.. Ska dricka lite coca cola nu och se på tv. Kram

 

Ett tips om någon ska färga med pulver är att blanda blandningen först i cirkulerande rörelser för att få ner allt utan sprätt och sedan duttande för att få mindre klumpar i blandningen.

 

 

Blått är flått ;)


Färgning!



Ska färga håret med "Mood". Ska bli mera blond! Snart får ni se resultat ;) Kram / Carina

Ye here we go!


    

Yay! Nu har man varit ute lite i naturen och njutigt. Det där fina vädret man hoppats på kom äntlingen. Nya jackan + mp3 och fint väder, det är hel najs! Har gått och sprungit om vartannat och är helt svett, så ska snart hoppa in i duschen snart. Vi hörs senare, Kram

Lördagsmys!


Hallå hallå! :)

 

Snart får vi reda på vem det är som vinner körslaget, riktigt spännande. Jag håller inte på någon av dem, tycker båda är värdiga vinnare! 

 

Har mumsat på kladkaka, den vart riktigt lyckad och smakde mums! ^^, Sigge sötnos ligger här bredvid mig och värmer min rygg. Det är riktigt mysigt. Detta är lördags myyys ;) Nu började programmet igen. Vi höres! Kram


Spöken?

Min katt Sigge vaknade och rörde sig från soffan och följde något med blicken.. Han reste ragg och gick emot det/något.. Han kanske hade en vakendröm eller inte.. Kolla hur han reagerar på bilderna! F&ouml;rv&aring;nad


Säger bara, tur att han Sigge inte gjorde så i går kväll när sambon var och jobbade natt. För att då hade jag ärligt talat skitigt ner mig här!


 

Pannkakor ^^

 

Godmorgon!  Vaknade för en stund sedan och nu börjar jag bli hungrig. Vill ha nåt annorlunda till frukost, så ja det fick bli pannkakor! :) Medans jag har lagt på smeten så går jag i väg och blogga lite.. Till en viss risk, med andra ord, men vad gör man inte får sin läsare Fl&ouml;rt

 

Nu är den sista pannkakan gräddad så nu är det dags att äta pannkaks frukost! Jippi! Kram


Katterna trötta och sover här bredvid, såhär gulligt..



Hur söt får man va Fl&ouml;rt Den stora bilden är tagen nu och den lilla är från förut idag.. Kunde inte låta bli att stoppa om Sigge då med täcket.. Nu ska även jag gå och lägga mig. Man blir ju sömning av att titta på bilderna, hihi ^^ Godnatt på er! :)

RSS 2.0