30 minuters jogging + vitsippor

 

Hejsan! Idag har man vart ute och joggat lite i 30 minuter. Eftersom jag inte är van och har inte konditionen riktigt inne så blev de så klart att man sprang och promenerade omvartannat för att orka. Men man måste ju börja någon stans.

Snart ska man hoppa in i duschen, var tvungen att skriva in att jag tränat i min träningsdagbok och så klart dricka vatten.. Glömde inte bloggen heller ;) Fotade häromdagen vitsipporna jag plockat in. Dem skiftar i lila, riktigt fint. Hoppas ni får en fin och solig dag! Kram på er och ta hand om er / Carina

Jag bakade mammas föddelsedags tårta <3Firade mammas föddelsedag idag, jag fick äran att baka tårtan : ) Mamma fick både en gul duk utav en vännina och gula tulpaner av en annan, tur för mig för att jag gillar ju gult. ^^Ett lager med vaniljkräm och bananskivor, andra laget med vaniljgrädde och blåbär.

Topping blev: vaniljgrädde, jordgubbar dopade i smält chocklad och gelehallon. Den blev riktigt god och lyckad. Mums mums!

Närfotad fjäril!Fick fota en fjäril för några dagar sedan. Den var inte rädd av sig, i och för sig så hade den ju ingen anledning heller till att vara rädd. Jag fotade ju bara. Dem här bilderna är inte tagna med någon profskamera, men den blev skapligt bra eftersom man fick fota så nära. Har skrivit några avstånd vid fjärilarna.

Aprå på fjärilar så har jag sett någon mer sådan här som jag fotat och så har jag sett några citronfjärilar. Så snart är sommaren här : ) Känns lite konstigt att man gick och vänta på våren så länge och så plösligt så går de så fort, nästan för fort. Men men, huvudsaken är att våren kom! ^^

Några vårbilder och önskar Glad Påsk!Glad Påsk på er, Önskar jag er alla. Kram! <3


Gå ned för stegen....

 
Gå ner för stegen! :D
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬
╬═╬ Duktigt! Nu kan du gå upp igen :D

Praktik på dagisHej på er!

Nu har man börjat praktiserat lite på ett dagis också.. Trivs riktigt bra och jag tycker att barn är bra härliga. : )Tog några bilder på vårblommor idag när vi gick hem från en utflykt i skogen. Riktigt skönt väder idag, såna dagar är de roligt att vara i farten och inte bara sitta hemma..

Ojoj, mycket på gång nu.. Hoppas allt är bra med er ^^ Pöss

Ett citat

Hittade ett citat jag gillade med detsamma:

"A good friend will bail you out of jail, but a best friend will be in the next cell saying: That was fucking awesome!!!"

- Okänd

Party yesterdayBlev en hemmafest/inflyttnings fest hos en polare igår. Det var länge sen man gick på hemmafest, har ju blivit mer att gå ut till någon klubb och dansa å så där. Men de var rätt trevligt att gå på hemmafest som omväxling. Musik & dricka, träffa nytt folk, spela kort och snaaacka =D

Kvällen avrundades hemma hos Ninni med film och en mumsig rostad, gurk-ostmacka. Mys! ^^ Tack för en naaaajs friday! : ) Hoppas ni också haft en trevlig fredag. Kram på er <3

Finfina bilder från igår..Helt underbart väder igår, tog några bilder på katterna och några nykomna vårblommor på uteplatsen.. Sigge och Valentine var så keliga så.

Idag är de oxå superfint väder.. Kommer nog sätta mig i solen och sola lite.. Gött :) Hade fint! Kram

Spanska jordgubbar med lite socker på ♥♥ åå lite gräddglass till. Ha fin fredag! Puus

En ny trafik-till-din-blogg sida!

Här är en väldigt smart och bra sida man kan enkelt och gratis regga sig på för att få lite mer besökare/trafik.. Det går till så att när man reggat sig så görs "blogstart" som den heter till din startsida och sedan varje gång du öppnar en ny internetsida så ser du en blogg och efter ett tag kommer du få en besökare tillbaka som kollar på din blogg.. Smart va?Jag har varit medlem länge och tycker att det är en toppen sida! Gå med du också och få fler besökare plus att du kanske hittar en ny favoritblogg någon gång när du startar ny internetsida och får se en annan blogg..

Lycka till!

Vår vårpromenadNågra bilder jag tog under promenaden..


 

Hej på er! : ) Idag blev de promenix med en kompis. Helt underbart ute, sol och riktigt bra temperatur, känns som vår. Bilden till vänster är när jag försökte ta kort på min kompis.. Men de gick inte så bra, så de blev lite suddigt och en hand.. Men tycker bilden blev lite häftig, hehe ^^

Hoppas ni haft en fin dag! Kram på er


RSS 2.0