<3


Ny kruka..Köpte en ny och större kruka till blomman. Den andra krukan var något för liten, så passade på att köpa en passande kruka i stället.En extra bild bara för att :)

Aerobics och happy time

 

Ikväll vid 7 tiden blev det aerobics. Skönt att röra på sig, kul var det också. ^^, Aerobicsen innehöll inte bara steg och dans utan också styrka (träning med hantlar). Gillar aerobics, fart och varierande, men ända nackdelen är att ibland är det svårt att hänga med i en helt ny kombination av steg och rörelse. Men har man kört samma typ av rörelse och steg kombination så hänger man ju med på allt och då kan jag säga att det är riktigt kul!

Sedan blev det duschcreamen "happy time" från nivea i duschen. Kan verklingen rekommendera den duschcreamen, luktar underbart med härlig konsistens och doften håller rätt så länge efteråt. Min favorit minsann. Avslutar mitt inlägg med att önska er God Natt! :)

Jag är med och tävlar

Jag är med och tävlar på lipsticks blogg om sådan behå som på bilden. Mycket enkelt att delta, bara skriva vilken storlek man har så kan man delta! Aldrig har det varit så enkelt att delta ^^,

 Klicka här om du också vill delta.

Pics of my RoseflowerRosblomman som jag fick av min älskling på alla ♥ ns dag.Så livlig med knoppar och allt ^^,Så många bilder det kan bli av endast en blomma med knoppar och rosor..

Önskar er en fin dag! Kram

Min katts namnsdag..I går stod det ju Valentine i kalendern och min min katt heter ju Valentine! Synd bara att Valentine inte var här nere i Småland, då skulle jag ha skämt bort henne med massa gott :) Eftersom det var hennes namnsdag.

Lämnade kvar katterna hos mamma eftersom jag bara ska vara i Småland en vecka, redan till helgen är jag i Örebro igen. Ena stunden saknar man katterna otroligt mycket, medans ena stunden är det bara skönt att inte behöva passa upp och rensa lådorna osv, hehe :D

Men som i går önska man verklingen att lilla och söta Valentine var här.. :)

Lyckad alla ♥ ns dag..Jag gjorde i ordning en god middag tills han slutat.. Blev vårrullar, ris, sallas, champinjon, röra med kokad makrill, lök, tomater, salt och chili. Super gott! :)

Sen åkte vi och handlade lite.. Blev några "presenter" till mig :) Pluggmaterial, nya leggings och så fick jag välja valfri blomma / blombukett.. Först tänkte jag välja en växt blomma som kanske håller sig längre än en blombukett.. Men sen så ändrade jag mig och tog en väldigt fin rosblomma i stället :) Lukta gott gjorde den också.

Hoppas ni haft en fin alla ♥ ns dag, Kram Carina

Happy Valentine´s day my friends! ♥Älsklingen min hade köpt chocklad och skrivit några fina rader till mig. Verklingen uppskattat, blev så glad av vad han skrev till mig.. :) Nu när han är på jobbet tror jag att jag ska gå och köpa något åt min stora kärlek :) ♥

Önskar er en fin, hjärtlig och trevlig alla ♥ :ns dag! Vi hörs senare, tar kanske kort på vad jag ska överraska älsklingen med. *Hihii* Kram

Som Di Leva sjunger: "hjärtat vinner alltid" och "gå hjärtats väg". Lyssna på den underbara låten här.

Bilder innefrån bilen efter vägen..Bilder från i förrgår när vi åkte hem.. Bilderna blir ju lite så där eftersom man åker och att dem är innefrån bilen. Men vissa fick en rätt fin känsla i sig ändå, tycker jag.
Skönt att ljuset börjar komma tillbaka. Nu är ju klockan halv 5 och det är fortfarande ljust och kommer vara det till och med till minst kl 5. Najs najs! ^^,

Mumsigt!Ris + kebebspett + grönsaker, gurka, tomat och sallad + cream fresh + pepsi till ^^ Riktigt mumsigt.


Har nyss varit ute och promenerat i solen, fast det var rätt så kyligt. Blev ändå 45 minuter, *glad på mig själv* där. :D Kram

Rena rånet.. Första körlektionen!

Hej hallåååå! :)
Vet ni vad jag har gjort idag? Jag hade min första körlektion, alltså första gången jag sitter bakom ratten och kör! :D Det var super kul, men jag vet att det är ju en bit kvar till ett körkort, men man måste ju iaf börja annars händer ju ingenting.
Medans jag körde så trodde hon att jag suttit bakom ratten och kört förut, vilken komplimang va c(: För det här var ju min absolut första gång bakom ratten. Kul, hoppas det fortsätter så här..
Rena rånet kan jag erkänna men körkort måste man ju ha. Längtar tills jag har mitt körkort i handen :) *hihi*

Harry Potter glasögon ....inne på SpecSavers ;D

Beställt mobiltbredband hos TeliaHallå Hallå! ^^,

Igår beställde jag mig ett mobiltbredband från Telia. Spännande och se hur det kommer fungera. Hoppas jag får det snart så jag kan sitta vid min egna dator. Skickade efter det i går, så det kommer nog fram i morgon, *önskar* iaf :)

Idag känner man sig lite flitig, har pluggat matte stora delen av dagen och så har man varit ute och gått en solig promend. Snart ska man väl hem och hjälpa till med disken, spännande ;D  Nooot -_-  haha :D
Sköt om er! Kram

RSS 2.0