Slänger H&Ms "egna deorant" i sopporna!Köpte H&Ms egna deorant förut för att jag inte varit på Gekås på länge.. Efter att ha provat den några gånger märkte man fort att den verklingen inte håller måttet överhuvudtaget..

Jag kan säga så här: Nån gång när man inte duschat hemma och glömt deoranten så har jag bara tagit lite bodylotion i stället.. För att iaf återfukta lite om inte annat (eftersom man glömt deoranten). Men efter bara nån timme/ några timmar så luktar man ju svett + blandningen av bodylotions parfym lite svagt så klart.. Exakt så är det med den här deoranten. Alltså att man strycker på den och efter bara kanske 2 timmar, obs när man exempel bara gått runt hemma så luktar man deorantens parfym lite svagt och ren svett rakt igenom..

Jag är ju van med deoranter som håller hela dagen minst.. Så den här deoranten från H&M rekommenderar jag verklingen inte. Den var verklingen inte värt pengarna och jag tog och slängde den i sopporna. Vad ska man till med en deorant som inte är som en deorant? Inte behöver jag en sådan i all fall. Dessutom så måste den stå upp och ner annars blir det jätte svårt att få ut något ur den.. Dåligt!

Kommentarer

Kommentera snällt!

Ditt namn:
Varit här förut?

Din E-postadress: (publiceras ej)

Du glömmer väl inte att ange din bloggadress?

Din kommentar:

Trackback
RSS 2.0