Tredje promenaden idag..



Tog ju promenad till frisören idag, dit 35 minuter och 35 minuter hem sen. Tog den här fina bilden efter vägen också. Promenaden var skön men kall. Solen tittade fram vilken gjorde promenaderna mer uthärdiga. Nu ska man snart ut på en liten promenad igen med en kompis men..



med den temperaturen nu så tror jag inte det blir en särskilt lång promenad.. ;)

Saffranskaka med familjen och tv.


De ser ut som vanlig sockerkaka, men ack där tog den fel som trodde de hehe ;D Vaniljkrämen ser lite konstig ut, men tror det gick hem rätt så bra hos alla. Ha en fin kväll och morgondag! Kram

Idag har man varit och klippt sig! :)



Hallå!   Jag bokade ju frisör för ett tag sen, idag på förmiddagen hade jag min tid. Salongen ligger inte så värst långt i från så jag gick både dit och hem. Det tog lite längre tid eftersom det är vinter med snö och allt, men promenaderna var behövliga! :)

Det känns riktigt skönt i håret, nu har man ju nytvättat hår, nyklippt och stylat med fön, spray och plattång. Vary nice :) Det blev som ni ser lite snelugg ^^, Kram

Alldeles nyss..



Familj, fika, tv och mys ♥

Med löshåret på!



Nu så får ni ser hur löshåret ser ut på. Kände mig verklingen fin i´t! Det är äkta hår så man kan tvätta, locka det osv som man vill, vilket är najs. Färgen var perfect!

Ska ha det på fredag, när man ska ut och festa, röja och dansa med en kompis! ^^, Ayeah ayeah ayeah ayeah.. Dj turn it on! ;D

Senaste shoppingen ^^,

 

Var på ikea här om dagen och handlade goa doftljus, ett par sköna tofflor, dörrmatta med mera..
Från Yves Rocher hade jag beställt lite duschtvål, handkräm och lypsyl i jul-aktiga dofter. 

För mig är det lite som tradition att köpa någon duschtvål som doftar lite jul-aktigt inför jul. Vips så kommer man ännu mer i julstämning. Ett tips där ;)

Lite julpynt!



Lite julpynt har kommit upp och fram här.. Men det är inte riktigt klart, så det kommer fler bilder senare ;) Kram

Hemresan..

Hemresan från Småland till Örebro gick bra. Är jätte trött efter den långa resan.. Klockan har hunnit blivigt mycket och jag ska nog bädda i ordningen sängen. Vi hörs i morgon! Kram

Mysigt till katterna



Märkte att katterna bråkade lite om stolen som stod nära elementet så jag fixade lite mysigt till dem båda två i stället för att dem ska bråka om en stol. Så jag la på ett lakarn på ena stolen och ställde en stol mittemot och där la jag på en filt. Nu har dem båda en varsina stol och kan ligga och kika på varandra om dem så vill :)

Tror att elementet värmer gött när dem ligger där på sin stolar.. Skulle nästan också vilja vara en katt och ligga med ryggen mot ett element och ha det varmt och gött ;)

Ett roligt sms..

Elva människor hängde i ett rep under en helekopter, tio män och en kvinna.
Repet var inte starkt nog för att hålla för dem allihop, så de bestämde att var och en var tvungen att släppa taget för annars skulle de alla falla ner...
De kunde inte betämma vem som skulle bli tvungen att släppa taget förrän kvinnan höll ett gripande tal.
Hon sa- jag släpper frivilligt repet för jag är kvinna och van vid att offra mig för man och barn och för män i allmänhet- utan att få något tillbaka.
När hon avslutat sit tal började alla tio män applådera..

:D

♥ Saffransbullar :) ♥



I natt började jag baka saffransbullar, men kunde inte göra klart för att det fattades några dl vetermjöl. Så i förmiddags begav jag mig till näraffären och köpte vetemjöl och fortsatte bakandet. Nu är alla bullar klara och dem blev riktigt mumsiga! :) ♥

Katterna låg och sov under tid, vilekt var skönt får då slapp dem störa mig mitt uppi bullbakandet.. Lyssnade på julmusik samtidigt och det var riktigt mysigt. Det blev rätt mycket disk (hehe ;D) tur att det är älsklingens tur att diska! :D haha. Sköt om er! Kram

Dekoration är kul!



Så här blev översta hyllan med dem nya blommorna. Placerar runt blommorna lite för att se vart dem gör sig bäst. På den här hyllan tycker jag dem stod rätt bra. Ljuset från lampan ger förhoppningsvis lite ljus också.

Hos mamma blir det juldekoration. Det är där jag ska fira jul så då pyntar man där så klart. Tycker att det verklingen är kul det här med inredning och dekoration! :) Kram

Tassar i snön..



Se så söt tassavtryck katterna har gjort :) På den större bilden såg man tydligt att en fågel hoppat omkring, den kanske dansade eller så ;) hehe.

Ibland är det så skönt med snön att man ser vart folk går eller har gått och om man skulle leta efter katterna så ser man ungefär vilka håll dem gått åt. Iaf om det är ny snö, så det inte blandas med allt och alla. ;P

Nu blir det tv, vi hörs! Kram

Lite hemmaspa..



Nu blir det skrubb och happy time med niveas undebara shower cream! :) Den luktar helt underbart. Man kan använda den som ansiktstvätt också om man inte skulle ha med sig det eller så. Men om man jämt skulle tvätta ansiktet med den skulle det nog var uttorkande, men ibland så går de bra. Vi hörs! Kram

Veckans to do ^^,

✫ Baka Bullar

✫ Plugga

✫ Packa

✫ Städa

✫ Åka till Örebro

Baka bullar blir förhoppningsvis ettt nöje ;) Om inte annat så i alla fall gott! :)





Mörkt ute, vaken och älsklingen jobbar natt. Ska plugga lite, sen blir det sOva! :) Hörs! GodNatt!

Åkte till hemköp..



och hämtade ut gratis te (erbjudandet som jag hittade här) och hittade också en gurksallad för bara 11 kr och lite annnat. Dem hade rätt bra priser i butiken, det är väldigt sällan jag besöker hemköp..

Har smakat teet ni ser på bilden nu, valde citrus, ett grönt te med smak av citron, lime och apelsin. Vet inte riktigt ännu vad jag tycker om teet. Det luktade otroligt stakt av citron och lime men smakade inte lika starkt. Så jag får återkomma med vad jag egentligen tycker om teet.

Ni som också vill gratis hämta ut och prova någon av Garants teer kan klicka här. Kan bara hämtas ut på Hemköp.

Två saker jag nyligen köpt på Tradera..


Helt nya. Min favorit foundation och så ska jag prova på äkta hårförlängning. Sånt där man sätter i under och kan ta ut.. Hårförlängningen fick jag för 206 kr med frakt och allt. Har sett att äkta hårförlängning som denna kan kosta mellan 600 till 1200 kr! Så jag tyckte det jag gav var ett bra pris! :) Ni ska självklart få se kort med hårförlängningen i.


Btw, pensionärsjävlar var riktig bra ikväll! :D Många goda skratt fick man sig. Vad tyckte ni om kvällens program?

Parfymen..



Parfymen jag köpte på Rusta har jag provat nu i ungefär en vecka och den är helt underbar. Luktar vanilj och något mer. Luktar lagom starkt så man kan använda den i vardagen. Snacka om vardaglyx! :) Ilove it, underbar.


Ikväll blir det pensionärsjävlar, hoppas kvällens avsnitt blir lika bra som det först var! Vi hörs! Kram

Att vakna upp till ett nytt vinterlandskap..



I går försvann snön här, den regnade bort lite bland annat. Men i morse när jag vaknade såg det ut så här utanför.. Ännu vackrare! :) Om det inte är för halt så måste jag ut på promenix. Tycker det är så fint när snön pryder träd och buskar, det blir ett sånt fint vinterlandskap! ^^, Kanske lägger upp några bilder senare från promenixen.

Harry Potter och dödsrelikerna var..

Harry Potter och dödsrelikerna var super bra. Förfylld och spännande. Ser fram emot att se del 2:)



Utav mig i betyg får filmen 4 av 5. Rekommenderas att se ;)

Bildbomb! :D



Bilder från i natt och idag..

Massagen jag fick..

Massagen jag fick idag, var okej om jag säger så. Känner mig avslappnad och det känns som att hon fick bort lite ont-ryggen.. Men jag hade önskat det skulle vara lite mer koncentrerat till axlarna och överryggen..

En sak som kändes lite jobbigt var mot slutet när pannan vilat ett tag mot massagestolens "grej", så gjorde det lite ont i pannan utav trycket.. Det blev lite kallt också mot dem sista 10 minutrarna, eftersom att oljan och lite så..

Efter massagen vart det lite handling på Ica och Netto..

 

Klementiner har verklingen en julkänsla i sig tycker jag. Även Paradis-chockald och pepparkakor :) Har hunnit att prova en cappuccion med toblerone smak, men den slår inte daim smaken.. Så ska hålla mig till daim-cappuccion.

Snart åker vi..

  Snart åker vi, men först ska vi få lite i magen.. Jag har ju bokat massage för nacke, axlar och rygg klockan ett. Ska blir härligt! :) Efter det när vi ändå är rätt så nära butiker så ska vi handla mat och så.. Vi hörs senare så får ni hör vad jag tyckte om massagen. Ha en bra och trevlig Lördag och helg!


Rolig video + vredesutbrott..



Haha, tycker det är lite skönt att se en tjej få ur sin ilska i stället för att hålla det inom sig eller gömma sin ilska på annat sätt.. Stackars henne dock om hon ser sig själv på youtube, den har visats väldigt många gånger..



Så j*kla skön video! :D Här delas det ut en käftsmäll när en annan politiker pratar skit om hennes man..

Daim-cappuccino ♥ Snöstorm utanför,



Har nyss tagit en skön och varm dusch och nu sitter man i soffan med en daim-cappuccino och tänkte plugga lite. Utanför snöar det för fullt, kan inte bli mysigare! ♥ :)

Har ställt som ni ser på bilden blommorna jag köpte under lampan för att dem ska få det ljus dem behöver. Dessutom är dem riktigt söta att kolla på. Ha en bra och skön Fredag! ♥ Kram

Bokat inför helgen..



Hallå! Idag har man bokat in lite trevliga saker till helgen. På lördag blir det lite massage i 30 minuter. Har aldrig fått massage så där, så jag vill provapå först innan jag tar en hel timme.. Har haft så otroligt jobbigt i ryggen, nacken och axlarna så det ska bli skönt att få lite massage just på dem ställena. 
På Söndag blir det bio med älsklingen, vi ska se "Harry Potter och dödsrelikerna". Nu blir det tv, vi hörs! Kram

Brottsliga Svergie..



Vad det är som händer kan man ju undra! Den som kollar på efterlyst kan ju inte missat skjutningarna i Malmö och alla dessa våldtäkter och våldtäktsförsök i Örebro. Helt sjukt. Tänk att ett fåtal personer (som man tror det handlar om) ställer till så mycket..

Jag hörde att i jönköpingslän är det län där polisen delar ut mest fortkörningsböter. Det kan man verklingen förstå anledningen till. Folk i Jönköpingslän, i småland kör som idioter!! :O

Några meter utanför sovrumsfönstret är det gångbana, där kör det bilar in ändå i bland. Jag som inte ens har körkort vet att man ska köra väldigt försiktigt och speciellt i svängar om man inte ser så bra vad som finns bakom hörnet.. Nej då, har sett hur fort dem brassar på.. Gissar på 35 - 40 km/h. Tänk om det skulle stå en tant eller katt där.. :O

Oftast så kör folk i 70 km/h när det är 50 km/h. När det är 30 km/ så kör dem i 50 km/h osv. *Önskar att mitt jobb var att dela ut böter här..*
Hehe ;D

P.s här i småland kollar jag åt varje sida flera gånger innan jag går över en väg. Fast en långtradera eller bil som är långt borta, så kan det hända att man inte hinner över för att dem kör så fort. Läskigt.


Ännu en anledning till att inte göra en bröstförstorning!

Christina 31 gjorde en bröstförstorning innan sitt bröllop och vaknade inte upp efter det.. Just nu befinner hon sig i ett slags komatillstånd utan medvetande. Sambon väntar och hoppas på att Christina ska vakna igen.

Läs mer här.

 

Jag är emot bröstförstorningar och nu fick jag ännu en anledning.. Verklingen tragiskt. Tänk att dem skulle gifta sig och ha livet framför sig och så tackvare bröstförstorningen så ligger hon i stället i koma och eller kanske aldrig mer vaknar.

 

Visserligen så var operation inte i Sverige men, tanken på att denna populära operation kan ställa till det så här är otäckt, tycker jag.

 

Jag kan inte förstår hur någon vill ta den risken att operara brösten när det finns så mycket risker. Det kan ju bli fel på något sätt i både operationen, hur man vill ha det och känseln kan ju försvinna i brösten. Kul det skulle vara då? Tycker för det mesta att man ska vara nöjd med sig själv, liksom så som man är. Fokusera på annat, tänka positivt, bygga upp självförtroende och självkänsla.


Klart och G!


I Engelska B. Äntligen är den kursen klar. Det känns skönt att den är klar och godkänd. Glad
Snart ska man plugga lite till. Inte mycket kvar av gymnasiestudierna nu. Yeahh!

Nyligen..



Mums!  Känner mig nyttig idag med mineralvatten till maten och promenaden som jag tog i dag. Vi hörs ^^, /

Vinterbilder från promenad idag..



Tog en lite halv kylig, frisk promenad i dag. Superskönt! :) Fotade lite efter motionsspåret.. Enjoy!


Kollade nyss på "desperate housewives", spännande men med ett väldigt humör bland hemmafruarna ikväll.. Vi hörs i morgon. Kram på er!

Pensionärsjävlar



Förra Måndagen när jag såg pensionärsjävlar för först gången så garvade jag typ hela programmet i genom! ;D Så kul!! Den där tanten som satt i rullator och åkte förbi ungdomar och peka finger och sa snorungar är inte med på den här bilden från kanal 5? Men fy vad jag skrattade åt det och typ allt annat också! hehe xD

Kan knappt vänta med att se pensionärsjävlar i kväll på kanal5 kl 22.00!!

Mycket att göra..



Hej på er! Åhå, vad mycket jag har att göra. Är det inte någon hushållsyssla, ja då är det Engelska prov eller så väntar svenskan på att blir klar.. Tyvärr så går det lite ut över bloggandet.. Ett tag gick bloggen före plugget, men så får det inte vara, skärpning på mig! Men lite bloggande måste man ju ha tid till :)

Ikväll spelar vi..



Bingo-Lotto! :) En varsin till älsklingen och mig. Det är första gången vi spelar det. Sen köpte jag frimärken också, det går ju verklingen åt sen men blev medlem på Tradera.. ^^,

 Håller tummarna och hoppas på vinst till Bingo-Lotton som vi ska spela i kväll!

En söt kylskåpsmagnet ängel.

 

Visst är den söt ^^, Hittade den Rusta i fredags. Vem vet den kanske vaktar kylskåpet ;) Eller så kanske den ser till så att man äter lite nyttigare :)


Idag är det ännu en grå dag. Dock så regnar det inte, men ingen sol. Himlen har verkligen färgen grå. Aja, ska snart äta och sen ska jag posta brev till den som vann det ju la ut på Tradera. Tradera är verklingen roligt. Det är lätt att sälja och så är det ju billigare än blocket. Kram!

Today´s..



Bladspenat, potatissallad, markrillfilé och daim cappuccion efter maten. Mums!

Oj vad det har regnat idag. Nu om man kollar ut så är det bcksvart! :P Jätte trist. Har tänt en massa värmeljus dels för att toppa värmen lite och för ljus och mysfaktor ;) Nu ska jag kolla lite på pluggeriet. Vi höres! Kram

Lite fredagsshopping..



På ica kvantum så hittade jag två små, söta krukor för bara tjugo kr styck. Blommorna i kostade också bara en tjuga styck. Det trodde jag inte om ica ;)
Sen hittade jag röda ljus på lidl, där jag också köpte kryddor och bröd vi nyss åt.
Inne på Rusta hitta jag en go parfym som heter La Rive, underbara happy time från nivea och älsklingen ville ha en ficklampa ;D hehe.

Det blev att man var ganska länga inne på Rusta, dem hade en massagestol man kunde prova, där satt jag ett tag. Har haft ont i ruggen nu i några dagar. Det blev faktiskt bättre och man kände verklingen sig så där sövande avslappnad efter - jätte skön ju! Men nu när jag kom hem kom lite ont i ryggen tillbaka :P Aja, hoppas det ger sig.
Ha en fortsatt trevlig Fredag och Helg! :) Kram på er!

Vi myser med.. jag bilden säger nog allt.



Önskar er en trevlig fredag!

Pannkaka till frukost..

 Min frukost. Blev inte världens snyggaste pannkakor men det var gott iaf.

Sjutton noll noll

 

Vi har nyss ätit min goda paj som innehöll skinka, oliver, sparris och championer. Mums! Om ni undrar varför jag har gul/bruna ljus så är det därför att jag trodde att jag hade hemma röda ljus, så då köpte jag inte det på Gekås. Men det visade sig att jag inte hade, så då tar man vad man har :) Ställde fram dem mysiga ljushållarna igår.

Nu ska jag gå och posta i väg lite grejer jag fått sålt på tradera. Vi höres! Sköt om er! Kram

Värsta förolämpningen?

Det här har hänt mig för ungefär 1 & ½ år sedan: Jag klev på ett x2000 tåg och hade bokat en sittplats vid fönstret. När jag letat på min stol så ser jag att det sitter en kvinna vid min fönsterplats. Jag orkar inte påpeka att jag har bokat sittplatasen vid fönstret, så jag sätter mig bara bredvid henne. Det sitter två män, mittemot som inte känner varken henne eller mig och den ena mannen säger till mig: SeR dU iNtE atT HoN sItTeR dÄr??
Jag ba: är inte det här plats 45? Kvinnan som satt på min plats ba: hrm, jag ska nog gå (eller något liknande..).

Vad less jag blev, för att även om hon hade bokat den platasen, vad gjorde det då att jag satt bredvid henne enligt den här mannen?? Kändes verklingen som en tuff förolämning och blev verklingen less och sur. Efter det så satt jag och stirra surt resten av resan på MIN betalda fönsterplats.. 

Har ni någon förolämning att dela med er av? Skriv i eran blogg ;) Ibland kan dem bli rätt roliga att ta upp efteråt och förhoppningsvis så kanske man kan släppa det lite efter att man delat med sig av det.. 


Videon på förra året på Gekås.



På Gekås 2009 i December någon gång. Tycker att förra året hade snyggare utsmyckning än det här året. Kolla i videon hur festligt och fint det var.. Har satt ihop två videos, första delen är vid entren och den andra delen är vid rulltrappan. Enjoy!

Så här fint var det utanför Gekås förra året.. Se 2 inlägg bakåt i min blogg för hur det såg ut i år..

 

Shoppingen från igår på Gekås! :)



En snygg tunika, ljus, chips, en ängel, kattmat, skjöljmedel, eltandborste, tvättmedel mm.



Mat så som den godaste potatissalladen enligt mig, köttbullar, pizza och ost. Kattfoder, badrums grejer, kattleksak som Sigge lekar med på bilden, värmeljus, diskborstar och en snygg mp3 spelare mm.



Cd-skivor för bara 45 kr st! Rock skivkan var grym! :) Rakblad från Gillette, 8 st för 159kr bara. På ica och alla andra affärer tar dem 129kr för 4 st. Så där sparade man en hel hundralapp!

Gårddagen.. Bilder.



Gårddagen på Gekås var helt perfekt. Hittade allt jag sökte efter och det var så där lagom med folk och bara 2 minuters kö till kassan. Tisdag var en bra dag som jag sa förut att åka och inte precis när alla fått lön osv ^^,

I år hade dem stjärnor som ni ser på bilden runt om Gekås skylten. Förra året hade dem ju fullt med granar, men vem vet, dem kanske kommer senare till Gekås?  ^^,

Vid entren på Gekås så brukar dem jämt smycka ut det så fint. I år (se de 2 bilderna) så hade dem gjort som att det var jul hos en skyltdocks familj. Förra året var bättre, kanske lägger in en video på hur förra året såg ut senare! :)

Bjuder på en bild på mig själv som jag tog i bilen. Snart kommer bilder på shoppingen!! ;D

Snart framme i Gekås



Nu blire shopping. Pöss

Gott recept



1. Lägg den 5 dl kokta penne pastan i en ugnsform och strö färdig rökt salladsskinka över. Sätt ugnen på 200¤
2. Koka upp ett paket broccoli & ost soppa (finns på ica, konsum) i 4-5dl vatten och bland i lite cream fresh.
3. Häll över såsen över pastan och skinkan i ugnsformen.
4. Ställ in i ugnen i 15 minuter. Klart! Mums :)

Vet ni vart jag ska idag?

 Bilden lånad från Ullared bloggen.

När älsklingen kommer hem vid två tiden så ska vi först äta lite, sen bär det av till affärernas affär! :) Tror att det inte kommer bli som sist vi var där iaf. Nu är det ju en Tisdag och i och med det måste det var bytydlig mindre med folk. Dessutom  har ju inte folk nyligen fått lön och så heller, så jag håller tummarna.

Ska shoppa ganska mycket idag/ikväll. Allt från hushållsgrejer, kattmat, julklappar till värme- och blockljus och kanske nåt klädesplagg osv osv :) Tar kort ikväll eller i morgon på fynden. Kram Carina


Här snöar det och ..

 

..älsklingen var ju jätte gullig och väckt mig med sin hejdå-kram (påväg till jobbet). Så ju nu är man uppe och tänkte blogga lite, katerna glor på snön genom fönstrerna och tvn står på lite bakgrunden. Tur att jag satte på lite mer värme igår, eftersom det blev så kallt och till och med blev snö.

Det snöar här vilket faktiskt är rätt mysigt. Vilken tur att Valentine kom hem igår! Får se om jag ska försöka sova lite till eller om jag går upp nu.. Önskar er en bra dag och vi hörs senare! Kram

Man vet inte vad man har förren man har förlorat det

Jag säger bara, kattskrälle och fösvinna i 6 timmar. Jag pratar om Valentine ♥ Det har aldrig hänt förut att hon försvunnit så länge. Här nere i Småland har hon jämt bara vart ute korta stunder mest. Fy så orolig jag varit för min lilla älskling. Hon kom som tur är hem för en timme sedan. Iskall och hungrig. Förstår inte varför hon inte kommit hem tidigare.. Aja, nu kommer man sova gott iaf när hon och alla är hemma.



[De e lille "Vallen" jag pratar om _↑ ] Finns i mitt hjärta <3

Sommarminnen från 2010



Grönt och skönt. Varmt och barfota. Jordgubbar och doftande växter.



Utflykter och solande. Glass och katterna bråkar om solstolen. Ljusa mornar och härliga festkvällar.

Min sommar 2010 har varit helt underbar. Längtar mest till ljuset, grönskan, blommorna, värmen, ja tametusan allt! :D Efter att du har läst det här inlägget så skulle det var kul om du också la upp bilder på sommaren när den var som bäst, skönast osv.

Almondy mandeltårta..

 

festade vi på ikväll. Kollade på "Ensam mamma söker". Man ser verklingen vem dem passar bra ihop med och ve, dem passar mindre bra med. Men det återstår att se säkert vem mammorna kommer att välja. Spännande ;) Kram!

Från idag..


Mini tomatköttbullar..



Potatis, mini tomatköttbullar, gräddsås och lingonsylt. Göttans! :) Nu är man mätt ^^,
Har aldrig förut provat mini köttbullar som dem något i stil hette. Men dem var goda.

En ✫ till Tradera

En stjärna/✫ till Tradera som har överseende på mig som är nybörjare på sajten. Jo det är så att jag är ju som sagt nybörjare på Tradera och jag la in två annonser för några veckor sedan. Jag missuppfattade vad reservationspris var för något, så jag råka ta med det. Igår när jag kollade upp hur mycket jag skulle betala till dem så stod det ett väldigt högt belopp för at jag tagit med reservationspris..

Mailade dem igår kväll och skrev att jag just var nybörjare och att jag missuppfattat reservationspriset och idag fick jag svar.. Dem tog bort reservationspriset! Woho :D Verklingen jätte snällt.

Jag hade fått mina två saker dessutom sålda, så nu blev det i alla fall en lite förtjänst i stället för förlust om jag hade haft fått betalat reservationspriset.. En länk till sajten www.tradera.com och en stjärna/✫ !

Sötroliga bilder på Valentine

 

Hade lite tråkigt när vi åkte hem till Småland i går, så jag tog två bilder på Valentine med mina solglasögon och älsklingens andra bilkörarglasögon. Valentine sov så gott i mitt knä så hon märkte nog ingenting, hihi :)

Gissa maträtten!



Gott var det! Använde hela vitlöken! När man stekt den så blir ju det en sån fin smak och inte alls starkt..

 

Som ni ser så var det ljust ute när jag gjorde maten, nu efter några timmar är det ju nattsvart ute.. ^^,


Kärlekens energi



Lånade "Kärlekens Energi" av Ingalill Roos på bibblan. Så här står det på baksidan ungefär:

"
Att ge och ta emot kärlekens positiva kraft

Efter succéboken Energitjuvar tar sig Ingalill Roos an ett ämne som berör oss alla - kärlekens energi. Den här gången handlar det alltså inte om hur vi blir dränerade på energi, utan tvärtom om hur vi växer och utvecklas som människor när vi får uppleva kärlekens positiva kraft.

Om man skrapar på ytan är vi alla ganska lika inunder, oavsett vilken bakgrund vi har. Vi längtar efter kärlek, närhet och omsorg, och vi vill bli accepterade för den vi innerst inne är. När vi möter människor som ser vår personlighet och våra förmågor fylls vi av kraft och livsglädje - vi upplever helt enkelt kärlekens energi.

För att kunna ge och ta emot denna kraft måste vi lära oss mer om oss själva. Se vilka vi är, våra behov och vår historia. Genom fallbeskrivningar tydliggör Ingalill Roos hinder på vägen mot goda relationer, men hon ger också handfasta råd som hjälper oss att leva rikare och mer kärleksfulla liv. 

"

Tycker boken verkar jätte bra så det ska bli spännande. Skriver kanske en recension efter..


Mjölkte utan mjölk?



Ja, mjölkte utan mjölk, så var de för mig nyligen när jag åt frukost. Igår köpte jag ett så kallat "mjölkte" som man speciellt ska dricka med mjölk i. Men vi glömde att köpa mjölk i går, dem hade ju inte min favorit mjölk, sen blev det bortglömt när älsklingen fråga om en annan produkt :P Hehe. Men får väl köpa mjölk snart. Men teet var rätt okej utan mjölk också! ^^, Kul att prova nytt te ändå.


Några bilder ^^,



Två bilder på kinamurens buffé som jag och älsklingen åt för några dagar sedan.
En bild på mig och älsklingen två fingrar, hehe.
Älsklingen tog en jätte fin bild på Sigge ♥
En bild på katterna uppifrån.

Max + på väg nu..



Hej på er! Nu är sitter vi bilen på väg neråt mot småland. Har nyss ätit lite maxmat. Jag tog en jordgubbs lyxshake också. Gott men väldigt mäktigt.

Vi sitter med solglasögonen på för solen lyser så fint så fint 8) ;) Vi hörs lite senare. Kram ^^

Här kan du kolla upp din hastighet, tips om sida.

Hej på er! Tänkte dela med mig av en smart grej/sida.. På www.bredbandskollen.se kan man enkelt och fort kolla upp vad man har för hasigthet på sitt bredband, mobiltbredband osv. Tar bara någon minut att kolla upp. Hastigheten varierar ju, så det kan vara bra att kolla upp ibland så man vet ^^,

Laundry and tomorrow..

  


Halloj!  Idag har man tvättat kläder. Det är lika bra att ta det innan vi åker hem i morgon. Det är mycket skönare att komma ner till Småland och lägga in nytvättade kläder garderoben i sället för att lägga en stor tvätthög i tvättkorgen :P Bokade hela tvättstugan! ^^,

Som jag nämnde så åker vi ner till småland i morgon eftersom att älsklingen ska jobba. Vi åker nog på förmiddagen.. Vi hörs i morgon. Kram och godnatt!

Barnförbjudna frisyrtips!! ;D

   

Hehe ;D

Mina tips för ett starkare hår!



Hoppas ni fått lite nytta av mina tips. Ibland kan det vara bra att bli ihågkommen om saker man egentligen redan kan eller glömt bort. Eller så kanske jag har fyllt på någons förråd med kunskap ordentligt, vem vet. Ibland är det bra att man delar med sig av sina tips så man kan hjälpa varandra.

Nu ska jag gå ut och gå. Vi hörs!  Kram / Carina

Vichy Aqualia Thermal

Den ansiktskrämen står på min vill ha lista.. En tidning skickade med ett prov för den ansiktskrämen och den känndes bra. Har haft en ansikskräm förut från Vichy och den var jätte bra, skön i ansiktet osv. Synd bara att det mesta i deras märke är ganska dyrt..

Det stod att Vichy Aqualia Thermal inte innehöll några parabener, som inte är så där jätte bra i krämer och annat, vilket är bra. Skulle vilja komma i från dem där parabenerna helt.. Läs mer om parbener här.


Grattis till..

Gratisbio.se !!

Ja ni vet sidan där jag kunnat klickat hem helt gratis presenkort i från. Sidan fyller nu 4 år. Om ni som inte är medlemmar blir medlem i dag så kan ni idag få dubbla poäng för inloggning, att chatta, bli vän med en annan medlem, samt besök hemsidor. Lycka till och grattis till sidan!!

Första November och snart..

 

Snart blir det på tv "det okända". Spännande ska det bli! Mellan reklampauserna brukar jag kika lite på Ullared ;) hehe. På mångadar är det så mycket bra på tv, det är lite synd. Man hinner och kan ju inte se allt samtidigt..

Vad ska ni kolla på??


Lidl & ljus

Hallå!   Var nyss på Lidl här i närheten och handlade lite mat. Inne på Lidl hade dem väldigt mysig julljus och vanliga ljus. Tror jag ska ta med mig mer pengar nästa gång och köpa några ljus. Ljus kan man ju typ aldrig få för mycket av.



 
 Nu ska jag sätta fart och plugga lite, så jag får något gjort.
 
 Vi hörs senare! Kram / Carina


Vrida bakåt bättre än framåt?

Hejsan! Vet ni vad jag gjorde i går kväll? Jo jag satt uppe och pluggade.. Ibland känns det som att min hjärna är mest vaken då för att plugga så då passar jag på att ta det då ibland. Tänkte egentligen blogga i går men så fort jag ska blogga så blir det något så antingen så försvinner allt jag skrivit eller så försvinner internet precis när man ska trycka på spara..

Vad tycker ni om att vrida klockan framåt och tillbaka?

Jag tycker att vrida klockan framåt känns stressande på något sätt, så nu när man vridit tillbaka den känns det lite mer avslappnade, vilket är skönt. Tänk att en timme kan spela så stor roll ibland.

RSS 2.0