Trattkantarell och karljohansvamp i brunsås..
Färskpotatis, köttbullar, trattkantarell och karljohansvamp i brunsås med en klick lingonsylt till. Det var super gott det! Jag var så hungrig så jag kunde inte ens vänta med att äta till sambon kommit hem från jobbet *fräckt* ;D Men jag var verklingen hungrig och väldigt sugen på svampen jag plockat och tilllagat.
Jag gjorde så här att jag skar karljohansvampen i bitar och stekte den först i kanske 10 minuter. Sedan hällde jag bort vattnet. Hade i ny klick smör och sköljde av trattkantarellerna och hade i dem också. Efter ungefär 6-7 minuter tog jag i svamparna i den färdiga brunsåsen.
Kommentarer
Postat av: Frida
Visst är hon :) Är allt bra med dig?
Postat av: t h a i p i n n e n ♥
sv; okej, nej jag är fortfarande sjuk:( sjävldå?:)
Postat av: Sandra
sv: tackar =)
jotack bara bra =)
själv?
Postat av: Nathalie
haha det är väl ett helt okej jobb:P inget man vill vara på resten av livet..har tänkt göra ett inlägg om hur det är att jobba där när jag börjat igen, har uppehåll nu:) haha sök på bara! ingen aning!
Postat av: Elina - DALKULLA
Mums :D
Trackback